Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 189 | 190 | Następna strona

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Mam zwyczaj czytać własne post'y po ich napisaniu (czyżby megalomania ?) i zauważam masę literówek. Przepraszam za nie, chyba mi klawiatura w robocie pada.... A nie zauważam tego w trakcie pisania, bo piszę bezwzrokowo - to znaczy nie patrząc na monitor, hahahaha... ;)

A ja mam [problemy z ortografją],-cholernie mi wstyd ,ogranicza to moje wypowiedzi.[nie zaczyna się zdania od A]-ja zaczynam,-he,he,-cze.

Duchu , cholera, przestań się kajać za ortografie !

Postaram się.

Jakbym był prezydentem to bym kazał w Polse zbudować generator Searla, i wybudować elektrownie oparte na tej technologii, może i by upadły kopalnie, rafinerie, ale i tak prąd za darmo, ogrzewanie za darmo, wprowadzamy inne super wynalazki, wszystko za darmo, jednym słowem utopia, ale taka utopia jest realna, potrzebna jest tylko dobra wola ludu. Zawsze jak gram w jakąś stategie, to prędzej czy później wpisuje sobie kod na technologie i kase, a tłumacze to sobie w ten sposób, że moje państwo jest wyżej rozinięte duchowo. Ale tutaj to nie przejdzie, wyzysk człowieka przez człowieka na każdym kroku, albo rządzisz, alebo jesteś rządzony, to prawo dzisiejszego świata, lub albo wyzyskujesz, albo jesteś wyzyskiwany. Troche to wkurzające, gdy patrze na tych wszystkich ludzi, na tą biedę, i myśle co by mogli mieć, jakby mogli żyć, gdyby tylko wprowadzć tylko tą jedną technologię. Nasz świat choruje, a ludzie zawsze próbują leczyć skutki choroby, a nie przyczynę, i to jest błąd.

Jo to znów ja. Chciałem tylko napisać, że na kippinie pojawiły się nowe artykuły w dziale neo-technologie=>Free energy device. To tak dla przypomnienia, gdyby ktoś nie zaglądał tam ostatnio, a był zainteresowany.

Mam pytanie-chcę wiedzieć -o co chodzi z [TYM] generatorem-Searla,-w temacie antygrawitacji,czy silnika-jakiegokolwiek?.Gdzie [tego]-szukać?

Ha mam dokładny opis budowy generatora Searla, i jakby ktoś chciał to panoramę Marsa 3D !!!!!

To może coś powiesz na temat generatora?,-skoro wiesz,-cze.

http://northpoint.republika.pl/searl.htm tu jest trochę materiałow

Dzięki,-przy czasie -[zobacze],-cze.

PANOWIE !!!! Coś nam silnik grawitacyjny na psy schodzi !!!! Słyszał ktoś może o Sea Shadow ?

Nie, co to jest, Winter ?

"...morskia jednostka szybkiego reagowania NAVY..."

Jakiś pojazd wykonany w technologii Obcych ? ;)

Wygląda bosko !!!!!! Jakby ktoś chciał fotkę to mam kilka :)

Faktycznie wygląda doskonale. Dla tych, co mają wyobraźnię i lubią filmy akcji - to jest DOKŁADNIE ten sam statek, którym pływał pomagier Carvera w "Tomorrow never dies". TYlko prędkość maksymalna mnie rozczarowuje - 10 węzłów... :(

EEEEE tam kij z prędkością, ważne żeby imponował wyglądem, to już połowa sukcesu :]

Albo żeby tylko wyglądał , prędkość zawsze można dorobić komputerowo.

To ma DZIAŁAĆ, łosie, a nie wyglądać ! :D To ma pomagać wspaniałym, demokratycznym Amerykanom strzec ich złotych wybrzeży przed uchodźcami z Kuby, hehehehe...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 189 | 190 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.