Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Też bym chciał, żeby takie wydarzenia nastšpiły jak najpóŸniej, bo chociaż nie ma to być koniec, lecz jakby "oczyszczenie" œwiata, to jednak groza wydarzeń zmieniajšcych obraz dzisiejszej rzeczywistoœci jest w tych przepowiedniach straszna. Szukam potwierdzenia, że nie chodzi tu o rok 2006 (hebrajski 5766) - podobno kod Biblii zawiera w jednym miejscu słowo "przełożę". Zastanawia jednak fakt, że data ta jest zawarta także w Mezuzie - tym fragmencie, którego Bóg nakazał Izraelitom nauczyć się na pamięć i recytować o każdej porze dnia i nocy. "Znaki czasu" z innych przepowiedni też niepokojšco sš zbieżne z tym, co aktualnie się dzieje na œwiecie. dantom.

Uwaga z mojego tarota wynika jasno i przejrzyscie ze za rok 21 marca 2007 r. nadejdzie pierwszy dzien wiosny ktory bedzie przelomowym dniem ludzkiej egzystencji po przesileniu zimowym nie bedacym aktualnie wiosna

najpierw przyjdzie powódŸ... wielka powódŸ, najpierw przyjdš kataklizmy naturalne, póŸniej może (ale nie musi) wybuchnšć III wojna œwiatowa, UFO z racji tego że jest to wymysł człowieka się nie pojawi, co do UFO pamiętacie wampiry? Kiedyœ ludzie też w nie wierzyli i wiele osób je widywało, wytłumaczyć to można za pomocš białej i czarnej magii, różne energie kršżšce tu i ówdzie (w dużym przybliżeniu) szukajš sposobów materializacji (aby zainstnieć) i wówczas przyjmujš postać, w którš wierzš tysišce bšdŸ setki ludzi, UFO to wasz wymysł możecie go doœwiadczyć o ile... w nie uwierzycie. :-) A przemiany nadchodzš i będš okrutne dla wielu, ja się cieszę...

Jehowy jesteœ? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Polecam, .... Ludzie napiali o = tej stronce też, o poszukiwaniach... :) Adres: www.dzien-e-mail.org

przyleca roboty wieksze od blokow i wszystko zniszcza

dariusz, jehowy? jehowi nie wierzš w zjawiska paranormalne :-P a więc i magię o której pisze...

dzis w telewizji byly odsłaniane sekrety magii

by przynajmniej "liznšć' swoim męskim i żeńskim młodzieżovym mózgiem lub móżdżkiem mistykę i współczesny okultyzm pan-europejski należy konieczne zapoznać się z ksišżkami, artykułami i esejami dwóch obecnie największych tajnych, złowrogich, upiornych w swojej przerażajšcej wiedzy "budownicznych" zjednoczonej Europy: (prawdopodobnie większoœć z tych żródeł jest przede wszystkim po francusku, niemiecku bšdż angielsku).Polecam szperanie w British,French and German Bookstore's.czy zagramanicznych bibliotekach w czasie saksów w Wielkiej Brytanii i Irlandii.Autorzy jak nasępuje: PIERRE DE VILLEMAREST(F) JEAN PARVULESCO(F) Adieu, stupides fous et aliene's polonais du FORUM 'ejsi/secret'...

Polska nie będzie mistrzem œwiata Wisła lub Legia będzie mistrzem

Vous savez je me suis trompe' malencontreusement, mes chers Amis, - internautes fantastiques polonais.Il s'agissait d'un mystique obscure franc'ais d'origine roumaine JEAN PARVULESCU et pas du tout absolument, non du JEAN PARVULESCO..... a biento"t.

A po japońsku potrafisz? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Opracowanie Przepowiedni o założeniu czysto Teroretyczno- Badawaczym pod kštem wyprzedzania Zdarzeń . POLSKA - Wydarzenia na Miesišc KWIECIEŃ 2006 r - A.Ł Ogromne Przygotowania do przyjęcia Papieża Benedykta XVI . Społeczeństwo mocno zaangażuje się przyjęcia Papieża finansowo. Będš Strajki i Manifestacje przeciwko Decyzjom Prezydenta Polski Lecha Kaczyńskiego. Papież Benedykt XVI sprowadzi Mšdroœć i uleczy Sytuacje Politycznš w Polskim Rzšdzie. Prezydent bšdż inna sławna Osoba - wyjdzie na jaw "afera rozporkowa" sławnej pary - rozwód z tego powodu .. ogromne zainteresowanie Mediów w Polsce i Społeczeństwa. Budowane plany, przedsięwzięcia Polskiego Rzšdu upadnš. Zmiany w Polskiej Służbie Zdrowia . Przyœpieszone sprawy sšdowe dotyczšce zadłużeń Polskich Szpitali. Ogromne Porzšdki ze strony Prezydenta RP przed przyjazdem Benedykta XVI do Polski. Kwiecień - Maj .... Po wizytcie Papieża nastšpiš zmiany w Koœciołach , które wywrš wpływ na klasy rzšdzšce w Polskim Rzšdzie. Od Tych Zmian zależna będzie Przyszłoœć. Duch JP II będzie obecny podczas pilegrzymki jego Następcy - może objawić się Znak na Niebie podczas wystšpienia Obecnego Papieża Benedykta XVI , na terenie Polski. Sytuacja ta ( pielgrzymka ) będzie przypominała pierwszš Pielgrzymkę Jana Pawła II do Polski , jako Papieża . Wówczas po wizytcie Ojca Œwiętego zaszły w Polsce kolosalne zmiany . Tym razem nastšpi to samo . Odkryjš się kolejne Skrywane Sprawy - błędy , więcej spraw w Polsce ujrzy Œwiatło dzienne . Społeczeństwo zacznie w następstwie dšżyć do poszanowania Prawdy i Braterstwa oraz Miłoœci . Na Ten Miesišc MARZEC 2006 R. dla Œwiata ! ! ! " Liœcie pospadajš z Drzew ,kiedy Wiatr poprzedzi Ziemi krzyk. Blisko Wody ,Stary Las kryje Tajemnicę". Osłabi się Wola rzšdzšcych Tym Œwiatem . ---- (Irag , mija 3 lata )----Zguba i Klęska dla "Jednych" - wskutek ich Posunięć . Błogosławieństwo i Łaska dla "Drugich" , gdyż to oni ujrzš Œwiatło Prawdy ---- Białoruœ ----- Ktoœ - Coœ - Odkryje . Studnia Obfitoœci dla Jakiegoœ Państwa . Z Gór Rzeki spłynš zabierajšc ludzi prostych i pozornie głupich . Bogactwo Narodu któregoœ z Państw zostanie rozsprzedane i trafi w niewłaœciwe ręce , które w konsekwencji doprowadzš do Ruiny i Nieszczęœcia. Wizja - Teoretyczna z paru dni wstecz Pozdrawiam Ariel

Wojtek zgubiłem meaila jesli mozesz napisz do mnie , co u Ciebie . Drugie .. Bartek "Strumyk" , sporo mam na glowie teraz . Wybacz mi chwilowo ale mowie teraz Nie . Musze nabrac sił , bo czuje sie totalnie osłabiony nie wiem nawet z jakiego względu . Krotko powiedziawszy ROZPIERDOLONY PSYCHICZNIE .. na razie

Aurell, jestem na forum w zasadzie "nowym" ale z uwagš przeczytałem wszystkie Twoje wypowiedzi. Skšd biorš się Twoje wizje, na jakiej zasadzie (ogólnie) formułujesz przytoczone tezy, czy sš to tylko teoretyczne przemyœlenia, czy jest w nich również element mistyki (jaki?). Jeżeli uznasz za stosowne odpowiedzieć mi osobiœcie to polecam mój e-mail (dantom@aster.pl) Pozdrawiam. dantom

Aurelu, nie piszesz nic, czego by nie było można się domyœlać. Najlepszy jest ten kawałek: "Bogactwo Narodu któregoœ z Państw zostanie rozsprzedane i trafi w niewłaœciwe ręce , które w konsekwencji doprowadzš do Ruiny i Nieszczęœcia." Przecież to nawet œlepy widzi, że tu chodzi o to, co się w Polsce stało. Ruina już jest, Nieszczęœcia jest całe morze(3 mln bezrob.). Nędza i bieda na całe lata. Setki tysięcy emigrantów. Napisz wreszcie coœ konkretnego, bo to jest mdłe. Pozdro

Od konkretów to jest rocznik statystyczny, a Aurell jest od przepowiedni i wizji. Taka jego rola. [%sig%]

Dantom jestem Profesjonalistš w tym czym się zajmuję . Moje Krótkie Opracowania dotyczš bardziej Testu i Eksperymentu jakiego podjšłem się w tamtym roku , czego œladem jest Temat : przepowiednie 2005 dla Œwiata oraz ten obecny . Prowadzę Analizę Trafnoœci Obrazów jakie objawiajš się mi , w trakcie Pracy z tarotem na pytania dotyczšce losów Œwiata . W Przeszłoœci ... "dla Ciekawoœci" .. rozłozyłem karty na Œwiat w 2003 r. i wyszedł mi poczštek działań Militarnych w jakimœ kraju na bliskim wschodzie . Ku memu zdumieniu , karty ( kombinacja numerologiczna ) wskazała mi dokładny moment - poczštek oweych działań militarnych które zagarnš dużo niepotrzebnych ofair w ludziach po obu stronach . Sprawdziło się - USA rozpoczęły zakrojnš na Dużš Skalę Inwazję na Irag w Marcu 2003 roku ! Dalej .. dwukrotna data na rok przed œmierciš JP II .. Sprawdziło się i inne mniejsze typu - odkrycie planetodidy - rozwój kosmologii , zawirowania itd .. . Moje wizje biorš się z Góry ! Ja jestem Czymœ w rodzaju Anteny ktora poprzez Tarota wchodzi w kontakt ze zdarzeniami nie całkiem skrystalizowanymi poza obszarem Fizycznoœci , mogšcymi .. podkreœlam .. mogšcymi zaistnieć w danym Czasie jaki udaje mi sie uzyskać , na bazie Numerologii . Jednakże moja Wiedza .. zwę jš Intuicjynš .. nie stanowi pełnego zapewnienia że tak będzie jak piszę i mówię , choć w większoœci mych wypowiedzi słowa pisane .. same mówiš za siebie . Nie zawsze wszystko dokładnie sie Wypełnia to co przekazuje na temat losów œwiata i ludzi , których przyjmuję indywidualnie poza Forum , poprzez internet oraz korzystajšc z uprzejmoœci Sz.Przyjaciółki z Kalisza która użycza mi kawałka swego gabinetu . Wielu ludzi mnie testowało .. i wielu było zadziwionych precyzjš informacji jakie usłyszeli ci ludzie na swój temat , Moje wrózby pokryły się z wrózbami ludzi zajmujšcych się Tarotem , Kartami klasycznymi w Polsce jak i poza Polskš prowadzšcy własne Gabinety . Nie posiadam wyksztłacenia Psychotronicznego ktore może zatwierdzać moje zdolnoœci . To co wiem , z Góry ! ... zawdzięczam dobremu kontaktowi z moimi Aniołami - Opiekunami , którzy nieustannie mi pomagajš w wędrówce życia . I Zaznaczam .. że pobieram opłaty za Energię którš daje ludziom Pytajšcym . W przeszłoœci , nie czerpałem nic , odbilo sie to na mym zdrowiu . Mam 25 lat , a zdrowie osoby 35- 40 lat .Dużo mej Energiii zostało .. ... wypalonej . W Styczniu mało brakowało , gdyby nie pomoc mej Narzeczonej , a pewnie bym juz był martwy . Mialem Silny œcisk okolic Serca ktory rozsadzał całš klatke piersiowš przy kazdym oddechu i zabierał tlen . Dostałem parę zastrzyków , i zasnšłem "naćpany" . Tym razem ... czuje ze to juz nie to ze zdrowiem , i wiem ze nie mogę pozwalać sobie na Naiwnoœć . Moje Słowa i Tarot sprawdza się w 98-99 % .. Faktem jest że Czasem mylę sie co do czasu ktory ustalam , jednakże ... każda moja Wróżba wypełniła sie i czeka nadal u co poniektórych osób na wypełnienie . Wielu ludziom kładłem karty blisko z 5 do 10 razy w cišgu niespełna 5 m-cy ! i nie wierzyli ! dziœ niektóre osoby wierzš , Informacje uzyskane w trakcie tych 5/10 sesji kryły sie ze sobš , i "Przypadek" wykluczyłem ! gdyż To oznaczało 100% Zdarzenie ktore się Spełni danej osobie . Dzis wiem , że się Spełniło ! wiele jest takich osób . Kładłem karty blisko ponad 1000 osobom z Całej praktycznie Polski i zza granicy , nie widzšc ich na oczy i majšc bezpoœredni kontakt . Z tego co wiem ... w cišgu 11 lat mej pracy z Tarotem 2 do 4 osób Góra ! nic się nie sprawdziło . Pozdrawiam Nawtom Ariel

Autor: Ufita (---.si11.com) TV nie oglšdam .. a to co umieœciłem w poscie było PRZED !!! tym co zaczęło sie dopiero teraz Dziać ! Cieszę się że moje wypowiedzi Cię Cieszš i dobrze Nastrajš do tego tematu . Obojętnie co Usłyszy zostanie odrzucone przez Ciebie ponieważ Ty znasz Prawdę . Proszę podziel się z nami swym spojrzeniem na Przyszłoœć . I proszę , nie myœl - że używam Kłamstwa - Manipulacji i Podstępu ! kiedy wchodzę w kontakt z Tarotem , odłanczam sie od wszystkiego , głównie informacji na temat wydarzeń ktore majš miejsce , bšdz tez miały miejsce . słucham muzyki , to jedyne . Wiadomoœci spr. przez internet od czasu do czasu . Bo TV nie mam ,tylko wieżę z której rzadko korzystam . Więc .. twoja wola i sprawa . Widzisz mnie tj. chcesz bym wyglšdał w twoich oczach .Pamiętaj że prawda o Nas nie tkwi na Forum tylko w Rzeczywistoœci , a Ja własnie od niej jestem ps. Lubię Cie i milo mi Cie widzieć Pozdrawiam

Jeszcze nikt na tym forum Aurellowi nie podziękowal i ja zrobię to jako pierwszy. Powyższy tekst dał wiele do myœlenia i tym co wštpiš, trzeba powiedzieć, że te ich wštpliwoœci kiedyœ minš. Tarot jest dla mnie czymœ nieznanym, ale może to jest tylko œrodek do celu. Trzeba podziwiać ludzi, ktorzy sprowadzajš informacje z wyższych wymiarów i moim zdaniem nie jest to łatwe. Wszyscy wiedzš, że żyjemy w skomplikowanym œwiecie i że każdy dzień ma w sobie całe mnóstwo możliwoœci i dróg jakimi można podšżyć. Myœlę, że każdy o tym wie i nieœwiadomie zdaje sobie z tego sprawę. Ostatnio kupiłem œwietnš ksišżkę o tworzeniu pieniędzy i uważam, że powoli zaczyna mi się spłacać ta ksišżka i rady w niej zawarte. A jako, że jest pełna afirmacji, to tym lepiej dla samej ksišżki. Mnie Aurell też stawiał karty, ale chyba jeszcze za wczeœnie to wszystko oceniać. Może za parę lat. Kto wie... Na tym forum także Igor stawia karty i robi to bardzo dobrze i każdego dnia jest wiele próœb do niego kierowanych. PS Aurell, pomyœlałem sobie, że warto się będzie w niedalekiej przyszłoœci spotkać, obojętne gdzie, muszę się przypatrzeć jak to się wszystko robi no i oczywiœcie zapłacę ci jak obiecałem za postawienie. Bo coœ za coœ w końcu i słowa dotrzymam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.