Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222

miłość - taka prawdziwa co nie daje spać. jak to można wytłumaczyć? wiem wiem temat troche z innej beczki, nie ale jest dużo rzeczy które trudno wyjaśnić, nie tylko problem (?) Boga, UFO i kosmosu

Evo i Leto - macie umysłu skute jakimś afektem do humanizmu jak widzę. Mówicie sobie co chcecie, mędrkujcie, podawajcie wzory na miłość. Kiedy sami jakiejkolwiek miłości doświadczycie to wtedy napiszcie wzór dla niej, wtedy pokażcie madrość i to co da Wam tyle radości, szczęscia i niepojetego... Zaś ty Leto skoro przedstawiasz miłośc jako rzecz zwierzęcą to bądź zwierzęciem. Mnie miłość uczyniła człowiekiem i dla sloganów i chęci pokazania kim się nie jest nie zmienię siebie. Zaś Twoja wypowiedź Evo... nie wiem czy mam traktować za łaskę to, że odezwałaś się do katolika, który przyznaje się do tego że nim jest? Jeśli tak to jestem ciekaw czy dookoła Ciebie żyją ludzie, którzy katolikami nie sąa Ty do nich mówisz. I jestem ciekaw czy mają świadomośc łaski jaka na nich spływa? Darujcie sobie złośliwości bo ja też potrafię być złośliwy... tylko powiedzcie po co? I w imię czego? Miłości o której tutaj mówimy? Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Eva może wibrator da Ci spełnienie ale napewno nie postawi Ci drinka:)))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.