Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Ja chyba mam jakieœ problemy z pisaniem stylistycznym ;)

Koriss Pewne rzeczy się czuje. Poza tym "badało" mnie dwóch niezależnych specjalistów i powiedzieli (powiedziała i powiedział), że takich jak ja (podobnych) jest na Ziemi 15%. Czekamy na coœ. Możesz poczytać moje inne posty, a jak podasz maila, to Ci coœ wyœlę.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A co ja mam powiedzieć ? ? ?

Re-liqio/Re-ligio jak narazie stšpa twardo po Ziemi :) A Dariusz jest już na "innych planetach trzeciej gęstoœci" -to duuuuuuża różnica :)

Koriss podaj mu maila, mi też przysłał... bardzo fajny i dosyć mšdry list i...

Naprawdę, nigdy kogoœ takiego nie spotkałam... :) Jesteœ wyjštkowy :)

Koriss Jesteœ dobrym psychologiem, a ja jestem zintegrowany.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

... i dwa zdjęcia, tak wiem :)

dariusz- smutny moze jestes ty! mi jes kurat bardzo wesolo! dowaroscioway tez sie czuje! mam zone i dwojke dzieci i niczego do szczescia wiecej mi nie trzeba! anita- tak na marginesie poczytajcie uwaznie! nie napisalem ze piszecie o facetach tylko ze macie po 16 lat i co takiego mozecie o nich wiedziec!

Jak cię czytam Dariusz to płacze ze œmiechu:-D:-D:-D

Ja? Dlaczego?

Koriss, napisz tego maila to wyœlę ci zagadkę, która jest bardzo fajna i którš rozwišzałam.

Ooo... Re-ligio/Re-liqio -twoje przysmarzone piersi smakowały? :)

Kliknij na mnie i bedziesz miała mojego maila ;)

Bardzo i jajka surowe też:-)

hmm... pychotka.

SUROWE? :P Jesteœ œpiewakiem operowym? :>

Niejestem œpiewakiem operowym poprostu wypijam białko z jajek.

yyy... A Salmonella? :)))

Jakoœ przeżyje:-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.