| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
Koriss
Pewne rzeczy się czuje.
Poza tym "badało" mnie dwóch niezależnych specjalistów i powiedzieli (powiedziała i powiedział), że takich jak ja (podobnych) jest na Ziemi 15%. Czekamy na co.
Możesz poczytać moje inne posty, a jak podasz maila, to Ci co wylę.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Re-liqio/Re-ligio jak narazie stšpa twardo po Ziemi :)
A Dariusz jest już na "innych planetach trzeciej gęstoci" -to duuuuuuża różnica :)
|
|
|
Koriss podaj mu maila, mi też przysłał... bardzo fajny i dosyć mšdry list i...
|
|
|
Naprawdę, nigdy kogo takiego nie spotkałam... :)
Jeste wyjštkowy :)
|
|
|
Koriss
Jeste dobrym psychologiem, a ja jestem zintegrowany.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
dariusz- smutny moze jestes ty! mi jes kurat bardzo wesolo! dowaroscioway tez sie czuje! mam zone i dwojke dzieci i niczego do szczescia wiecej mi nie trzeba! anita- tak na marginesie poczytajcie uwaznie! nie napisalem ze piszecie o facetach tylko ze macie po 16 lat i co takiego mozecie o nich wiedziec!
|
|
|
Koriss, napisz tego maila to wylę ci zagadkę, która jest bardzo fajna i którš rozwišzałam.
|
|
|
Ooo... Re-ligio/Re-liqio -twoje przysmarzone piersi smakowały? :)
|
|
|
Niejestem piewakiem operowym poprostu wypijam białko z jajek.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |