| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czarny Papież | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
|
Napewno słyszeliście określenie ostatniego papieża jaki ma zostac wybrany.
Na początku ma być aniołem, a później ma zniszczyć chrześcijaństwo.
|
|
|
Pytšga?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
tak Pytšga rozwišzalimy tš kwestie. Czekamy na inne pytania.
|
|
|
według przepowiedni pod koniec 2005 miała wybuchnšć III wojna wiatowa
I co ?? wybychła ?? jako niezabardzo <haha>
to wszystko to jedna wjelka bujna
|
|
|
Według czyich przepowiedni?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Te pszepowiednie to jedna wielka bójda . Z tego co wiem to te całe WIELKIE pszepowiednie w pszełomie 18/19 wieku te całe pszepowiednie zostały żle pszetłumaczone przez jakich USA . A póżniej ich treć była zmieniana przez dodawanie np(' ,) W dodatku nostradamus nigdy nie mówił o końcu wiata.
Niema się czym pszejmować bo pszeciesz nasz los nie jest z góry ustalony . Co do jego pszepowiedni to sš spoko, bo pszeciesz z tym całym KOMUNIZMAM to nieżle trafił. a ponadto pszewidział swš mierć(tak mówiš) . Bo pszeciesz gdyby jš pszewidział to by nie zrobił tego co Go do tego doprowadziło. Conajmniej ja tak bym zrobił.
A co do papierza to to jes jedna wielka bujda bo po papieżu Polaku miał być murzyn i po16 dniach jego papieskiej władzy miał być koniec wiata .
Tak więc tszeba żyć dalej
|
|
|
Te pszepowiednie to jedna wielka bójda . Z tego co wiem to te całe WIELKIE pszepowiednie w pszełomie 18/19 wieku te całe pszepowiednie zostały żle pszetłumaczone przez jakich USA . A póżniej ich treć była zmieniana przez dodawanie np(' ,) W dodatku nostradamus nigdy nie mówił o końcu wiata.
Niema się czym pszejmować bo pszeciesz nasz los nie jest z góry ustalony . Co do jego pszepowiedni to sš spoko, bo pszeciesz z tym całym KOMUNIZMAM to nieżle trafił. a ponadto pszewidział swš mierć(tak mówiš) . Bo pszeciesz gdyby jš pszewidział to by nie zrobił tego co Go do tego doprowadziło. Conajmniej ja tak bym zrobił.
A co do papierza to to jes jedna wielka bujda bo po papieżu Polaku miał być murzyn i po16 dniach jego papieskiej władzy miał być koniec wiata .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czytajšc te wypowiedzi na temat czarnego papieża, przyszło mi do głowy pewne porównanie,
które nagle utwierdziło mnie w przekonaniu, iż tym czarnym papieżem może być jednak Benedykt XVI.
W tym przypadku nie chodzi jednak o złego papieża, papieża który podważy prawdy wiary itp. ale
o jego pochodzenie. W młodoci musiał przynależeć do młodzieżowej organizacji hitlerowskiej
hitlerjugent, a hitleryzm był spod znaku czarnego krzyża ze złamanymi ramionami, zwanego swastykš.
Niemcy to również czarny orzeł, lecz w przypadku papieża, raczej krzyż odgrywa tu role nadrzędnš.
Tak pomylałem, i zrobiło mi się dziwnie zimno...
|
|
|
Ja spoktalem sie z okresleniem 'czarnego papy' jako osoby,ktora rozdaje karty zza kulis. On podobno juz istnieje i to wcale nie chodzi o naszych oficjalnych 'papow', czy tez czarnoskorych kardynalow:)
|
|
|
Jak? np. tak..
"Here was the “Father General’s” plan. In synchronizing his worldwide overt and covert factions to work the Order’s evil ends of the Vatican’s Counter-Reformation in restoring the Papal Caesar as the absolute Universal Monarch of the World, the Black Pope used his Masonically-controlled, fanatically anti-Jewish Race, Islamic Intelligence operatives under the domestic control of the CIA (Osama bin Laden having been directed, financed and trained by the CIA for at least ten years — just like Jesuit-trained and CIA-financed Fidel Castro before he, like bin Laden, became a false enemy of the CFR-controlled American government) to be openly and notoriously instructed as Islamic pilots at the Venice Airport (a Florida facility used by the CIA since 1948) in order for Archbishop Egan’s controlled American Press to spread the prepared news release that the doomed airliners were hijacked by “Arab terrorists” in the employ of Osama bin Laden when in fact, to the horror of the American pilots, the airliners had been taken over and guided to their targets, remotely controlled by American Military Intelligence operatives overseen by the Black Pope’s CIA/NSA. "
http://www.thewatcherfiles.com/blackpope.html
|
|
|
Togo może mieć rację. Przepowiednie można różnie interpretować. To też może być prawdš. Pożyjemy zobaczymy.
[%sig%]
|
|
|
czy ma racje to nie wiem i pewnie poki co sie nie dowiem ale ja tam ratzingera nie kocham
|
|
|
to ja bym się zapisał chętnie, ile wpisowe i jak szybko można awansować w hierarhi organizacji? Ja bym poszeżył plan do rozjebania wszystkich co wierzš w boga, jakiegokolwiek.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
zwrocilam uwage na to co napisales. nie wiem czy zauwazyles ale nasz aktualny papiez ma bardzo wyrazne rysy twarzy ciekawe czy wiesz do kogo jest podobny. my soie wydaje a raczej jestem tego pewna ze do dibla i to nawet bardzo zwlaszcza na niektorych plakatach.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |