Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Koniec? =( Data śmierci Jana Pawła II O2.04.2005 => 0+2+0+4+2+0+0+0+5 = 13 godzina smierci : 21.37 => 2+1+3+7 => 13 13+13 = 26 lat pontyfikatu Jana Pawła II Dni Pontyfikatu: 9310 => 9+3+1+0 =>13 13 to dzień Fatimski 13 maja postrzelona Jana Pawła II 13 marca zmarła św. Łucja, której objawiła sie matka Boska i która przepowiedziała, ze nie spotka sie z papiezem juz na tym swiecie W APokalipsie zapisane jest ze gdy na tronie zasiądzie czarny Papież to bedzie znak konca swiata a prawdopodobnie teraz Papieżam ma być murzyn =( Papież wyjawnił wszystkie tajemnice oprócz jednej, twierdząc że jest zbyt straszna... czy to chodzilo o koniec swiata? Ja chce jeszcze życ, chce zdązyć zjesc jeszcze pare truskawek i załozyc rodzine A co najlepsze to tych 13-stek jest 6 a liczba 6 też coś oznaczała tylko już nie pamietam co ;(

Jeah...truskawki rulezzzzz...a ze śmietaną to juz wogóle....:D:D:D:D

Ale co wy sie przejmujecie końcem świata? Jak bedzie to bedzie... Sezon na truskawki też za niedlugo bedzie a nikt o nich nie pisze...:(:(:(:(:(

Wallook, ja tez lubie truskawki ale sie nie chwale :o)))

O.k. dam spokoj juz truskawkom... A co do końca świata...Adam? ty masz na imie Stock?

Nope, mam na imie Adam :o))

A na nazwisko? Stock?

A nazwisko na S ale nie Stock :o))

Masz racje po papiezu slowianinie: ktory w godle bedzie mial orla bialego i ktory bedzie na pieszo uciekal z rzymu i kazdy kto za nim pojdzie przezyje i bydzie mial zycie wieczne z chrystusem.A tym papiezem bedzie slowianin ktorego przesladuje 13

No jo, ale kto tu na pieszo uciekal? hmm...chyba ze jeszcze jakis bedzie.

nostradamus przepowiedział koniec świata na 3796 r

ARGH!!!...Nostradamus to frajer i rasista

Wallok jestś żałosny :/on tego nie wymysłał tylko przepowiadał... Jakbyś ty lub twój stary urodził się w jego czasach to byłby zwykłym wiesniackim chłopem. a nostradamus osiągnoł jak na tamte czasy bardzo wiele

Dla wielu rasistow, sam fakt, ze konklawe mogloby obrac czarnoskorego na paieza jest niedopomyslenia. Dla wielu bylby to juz koniec swiata. ;o) a tak pozatym to nie Nostradamus, tylko sw. Malakiasz. No, ale nie wazne. Najpierw trzeba zdefiniowac co uwazac bedziemy za koniec swiata. Bo wedlug niektorych to nastapil juz kilkakrotnie. Wszystko zalezy od punktu widzenia. A moze to chodzi o koniec trzeciego swiata ? Moze glodujacy z krajow trzeciego swiata przestana chorowac i beda mieli co jesc ? A moze to chodzi "tylko" o upadek znanych nam norm. Ja stawiam na koniec swiata takiego, jakim go znali wszyscy przed wyprawa Kolumba ! A moze to chodzi o swiat faszystow ? o swiat komunizmu ? o jaki swiat tu chodzi ? Na pewno bedzie koniec swiata, tylko, ze nie wiemy ktorego ze swiatow. Moze koniec swiata dla nieukow i idiotow ? Nie, nie trzeba sie bac.. ! Ten swiat niestety nie zbliza sie ku koncowi.

ROMEK KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny raz sie z tobą zgadzam ty mój Urugwajczyku... Jesteś geniuszem!!!(serio) Masz przemyslenia identyczne z moimi!!!

No, widze to w kilku tematach ! Moc serdecznych pozdrowien ze slonecznego Urugwaju !!! VIVA AQUARIUS ! Czuj sercem, a potem rozumem...

Panie Romanie czy pan jest misjonarzem?

Nie, nie jestem misionarzem. Zyje tu (przebywam) i juz. To wszystko. A dlaczego ? Czy zbyt teologicznie ? Kiedys Schopenchauer lub Nietsche stwierdzil, ze: ..."Jurysta (Prawnik) widzi czlowieka w calym swym zle, w calej nikczemnosci, lekarz w calej slabosci i niemocy, a teolog w calej glupocie i idiotyzmie"... Pozdrowienia Ja teraz juz uciekam, powinienem byc jutro.

Co za głupoty :| Nie będzie końca świata ja wam to mówię ;)

dzieci jaki rasita on nie podresil slowa czarny jako gorszy tylko za czasow panowania czarnego papieza bedzie koniec ///////
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.