| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
" DZIS O 22.30 MLODZIEZ MODLI SIE O ZDROWIE I SILY DLA JANA PAWLA II WLACZ SIE ODMOW DZIESIATKE ROZANCA.PRZEKAZ TO DALEJ 5 OSOBOM-POWAZNIE ZROB TO! " -TO JEST SMS PRZESLI GO BO MOZE DZIEKI NIEMU PAPIEZ BEDZIE ZYL DLUZEJ. PROSZE ZROB TO DLA PAPIEZA DLA SIEBIE I DLA INNYCH!!!
|
|
|
Sądzę że następca będzie czarnoskóry męszczyna - Arinze ! Wiara zacznie się dzielić .. podzielone zostaną strefy wpływów , na Świecie wybuchnie III Wojna Światowa - Armaggedon która doprowadzi do 2012 .21 grudnia . Wtedy Synowie Boga czy jak kto woli Istoty pozaziemskie ojbawią się Światu . Do tego czasu na Ziemi powstanie zwiększona liczba Piktorgamów o ukrytej Treści . Gdy dusza Jan Pawła II opuści ciało .. Trzesienie Ziemi ma nastąpić . Tak czy owak . Medytuje w ciszy łącząc się z Papieżem w jego Cierpieniu .. wybaczcie , znikam pa i do usłyszenia .
|
|
|
Mamy dziś pierwszy dzień Fali Gwiazdy...Siła Piękna. To piękno właśnie przejawia się w modlitwach ludzi za papieża...ponad podziałami dzisiaj. Oby tak już zostało...
Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
Chciał bym też coś wiedziec o przepowidniach, można nauczyć sie przenieść duchowo w przyszłość????????
|
|
|
nightman hehe żebyś wiedział gorzej od ciebie , więc bój się mnie bo nie znasz mej prawdziwej twarzy !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie komentuje niektorych komentarzy;o) A na reszte pozostaje narazie milczacy i lacze sie myslami z Toba Aurellu...i wysylam je razem z Toba tym ktorzy potrzebuje teraz wiele swietlistej energii...
Bywaj bracie
|
|
|
Francis Arinze jw. a oto opis :
Francis Arinze. Ma 72 lata i urodził się w Nigerii. Pochodzi z pogańskiej rodziny. Jego rodzice zdecydowali się jednak oddać syna do szkoły prowadzonej przez misjonarzy. Po święceniach ruszył na studia do Rzymu. Dwa lata później został mianowany najmłodszym afrykańskim biskupem. W Watykanie zajmował się głównie dialogiem między religiami. Uchodzi za zatwardziałego konserwatystę. Domaga się od katolików większego zaangażowania w głoszenie wiary. Trzeba żegnać się znakiem krzyża w restauracji, odmawiać różaniec w komunikacji publicznej, a duchowni zawsze powinni nosić habit lub sutannę. Wiarę trzeba okazywać na każdym kroku. Wybór Arinze to kontynuacja konserwatywnej linii Jana Pawła II. Absolutny sprzeciw wobec homoseksualnych małżeństw, aborcji czy eutanazji. Znany jest z tego, że w sporze papieża z kościelnymi liberałami zawsze trzyma stronę tego pierwszego. Niedawno przy okazji wyborów w USA zasłynął wypowiedzią, że politycy, którzy popierają aborcję, nie mogą przystępować do sakramentu eucharystii, a księża powinni odmawiać im komunii. Idealny kandydat. Jest zatwardziałym konserwatystą, co powinno się podobać europejskim purpuratom, i ma poparcie kardynałów z Trzeciego Świata.
|
|
|
To może byś Aurel na mój mail odpowiedział anie grał w te karty co?
|
|
|
Papież Jan Paweł II zmarł w sobotę o godz. 21:37 - głosi komunikat Stolicy Apostolskiej.
|
|
|
Dodam Strumyku, że dzisiaj jest Dzień Czerwonego Biegunowego Księżyca (patrner analogiczny Jana Pawła II) w Fali Gwiazdy (Siła Piękna). Rok 2004 był dla Karola Wojtyły osobistym Rokiem Białego Psa 8. Papież zmarł 12 dnia XII miesiąca (Krystaliczny) o godzinie 21:37 (pierwsza minuta godziny Niebieskiej Burzy - rok planetarny 2004 Niebieska Burza 5 - portal)
|
|
|
Jan Paweł II, jak mało kto, znał biedę naszego świata. Znał też strach, jaki ta bieda rodzi. Lęk przed śmiercią i przed życiem, przed złem, ale i przed dobrem, przed nienawiścią, ale i przed miłością. Przestraszeni, uciekamy od siebie i od innych, szukamy schronienia gdzie się tylko da, bronimy się i walczymy, ale wystarczy na chwolę przystanąć, a już nasz prześladowca zagląda nam w oczy. I wtedy wydaje się nam, że tak już będzie zawsze, że nie ma ratunku.
Opuszczamy ręce, pochylamy głowy, marniejemy, i zanim zmarniejemy do końca, łapczywie pochłaniamy wszystko i wszystkich, cokolwiek i ktokolwiek znajdzie się w poblizu nas. Odpychamy i usmiercamy również tych, którzy spiesza nam z pomocą. Uśmiercamy również tych, którzy przychodzą z naszej miłości, i tych, ktorych miłość dała nam życie i wykarmiła. Tymczasem, niezmiennie od ponad dwudziestu pięciu lat, Ojciec Święty Jan Paweł II nieustannie, na rózne sposoby, na wszystkich kontynentach, w światyniach chrześcijańskich, w synagogach i meczetach, na stadionach, placach i ulicach, w radio i telewuzji, wciąż mówił: Nie lękajcie się, przestań się lękać, wypłyń na głębie, otwórzcie drzwi Chrystusowi .
Skąd więc czerpał Jan Paweł II odwagę życia? Skąd w nim aż tak wielka radość życia. Radość silniejsza od wszelkich okoliczności, przeciwności, wszelkiego nieszczęścia? Przecież w swoim długim życiu Karol Józef Wojtyła przeszedł przez wszystkie człowiecze dole i niedole. W dzieciństwie umiera mu matka i brat, a potem ojciec. Wojna, niewolnicza praca, konspiracyjny uniwersytet, teatr i seminarium. A potem zmaganie się z komunizmem. I wreszcie ostatnie lata. Zamach, choroba, ubytek sił, inwalidzki wózek, który zastąpił papieski tron. Zastąpił, a raczej ukazał jeszcze jeden wymiar papieskiej posługi - przetwarzanie, przemienianie, zła w dobro za cenę cierpienia. Skąd więc w nim przekonanie, że: Każde ludzkie cierpienie, każdy ból, każda słabość kryje w sobie obietnicę wyzwolenia, obietnicę radości.
Za odpowiedź niech nam wystarczą te słowa Jana Pawła II: Mimo ograniczeń mego wieku bardzo wysoko cenię sobie życie i umiem się nim cieszyć. Dziękuję za to Bogu! Pięknie jest służyć aż do końca sprawie Królestwa Bożego. Zarazem jednak głębokim pokojem napełnia mnie myśl o chwili, w której Bóg wezwie mnie do siebie - z życia do życia!
Cisza ... Nie ma mnie zawieszam działalność ( dostępny pod telefonem , wczęsniej tu podałem i meailem) ---- 2 tygodnie jak nie na stałe !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |