| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak samemu usunąć ducha, maga, klątwę ,opentanie. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
|
Od praktycznie zarania dziejów naszej planety jej budowniczowie pomyśleli o swego rodzaju wentylu bezpieczeństwa dla ludzi i zbudowali świetliste tunele których zadaniem jest oczyszczanie i podnoszenie wibracji tym którzy potrzebują pomocy , a sami nie mają wiedzy i możliwości sobie z tym poradzić.
Ludzie parający się czarną magią nie odpuszczą dobrowolnie komukolwiek kogo im się udało zdominować, ale nie mają żadnych szans z każdym kto poprosi Opiekuna -Anioła stróża o pomoc dla siebie czy bliskich .Tak samo złe duchy nie mają żadnej możliwości przeciwstawienia się i dalszego wampirzenia w aurze człowieka który wszedł do tunelu.
Są wyjmowane z aury człowieka i odprowadzane tam gdzie ich miejsce przez obsługę tunelu.
Procedura jest tak prosta jaki skuteczna.
Prosimy swojego Opiekuna i swoją duszyczkę aby poszli do świetlistego tunelu-komory oczyszczającej w celu oczyszczenia energetycznego ze wszystkiego,na co pozwala najwyższe dobro i ABY TO BYŁO W ZGODZIE Z NAJWYŻSZYM DOBREM.
To pozwala naszemu Aniołowi Stróżowi pomóc nam w najlepszy istniejący sposób.
On zawsze wie gdzie to jest.
Często trzeba to powtarzać kilka razy w odstępach tygodniowych.
Przeważnie 6-7 takich wizyt starcza.
To zależy od tego jak jesteśmy zabrudzeni energetycznie.
Jeśli poprosimy Opiekuna aby powiedział naszej duszy jak często i ile razy tam chodzić to ona tego przypilnuje.
Jest to w stu procentach sprawdzona metoda.
NIE WYMAGA ŻADNYCH DODATKOWYCH PROCEDUR.
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ja pytalam, dlatego ze nie wiedzialam i nie uwazam sie za eksperta jesli to do mnie kierowales te slowa:) bynajmniej nie uwazam sie za specjalistke w tych dziedzinach...........:P pozdrawiam:)
Mozesz napisac wprost kogo masz na mysli bo tak musze sie domyslac ja czy nie ja .........
|
|
|
Tak teraz mysle sobie Wendol, ze po kilku zdaniach nikogo nie powinno sie oceniac, to jest moje skromne zdanie.... choc ja nie uwazam sie za specjalistke, choc w moim mniemaniu Ty tak..... to co napisaliscie nie zaskoczylo mnie, ja chcialam poznac wasze zdanie na ten temat. A pamietaj, ze doswiadczenie jest zawsze subiektywne, wiec nie ukazuje calej prawdy. Dla mnie to fakt, a jesli komus wydaje sie ze wie juz baardzo duzo to niebezpieczna droga:)....... pozdrawiam:)
|
|
|
daj spokój magda16165 myślę że nikt nikogo nie chciał tu urazić
nie popadajmy w urazy, za szczwane lisy powinniśmy być by się obrzucać emocjami
czasem może tylko intencje wyczuć ciężko
|
|||||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
No wlasnie moze tego zabraklo wyczucia emocji.. ja nie uwazam, kiedykolwiek bede wiedziala wszystko:) hm nie chodzilo mi o wyklady na temat duchow, tylko mialam takie zawahanie czy ksiazki napisane przez wyzsze istoty to nie rodzaj manipulacji przez zwykle duchy.... pozdrawiam:)
|
|
Spis treści
Przykładowy fragment książki |
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
hm ciekawe spostrzezenie Geranium.
[quote=wendol]
Tak być też może...
No i tylko chcialam pzonac to jedno zdanie. Po przemysleniu mysle, ze ksiazka nie jest napisana przez zle istoty tylko te dobre. Przynajmniej narazie nic takiego w niej nie znalazlam, co by swiadczylo o negatywnych skutkach:) Wendol dzieki za kolejna ksiazke:) przeczytalam jej fragment i jest ciekawa. Problem w tym, ze hm nie umiem czytac ksiazek na kompie, to musze kupic;) pozdrawiam, milego dnia:))
|
|
|
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Jak-powstaja-zle-miejsca,wid,12863375,wiadomosc.html
Jak powstają "złe miejsca"?
|
|||
|
ja jakos nie moge otworzyc swoich czakr czy medytowac nawet jakbym chcial nie wiem co ta sa komolry oczyszczania i nie oamietam jakichkolwiek spotkan z naszymi opiekunami o ile tacy owi istnieja a moze istniueja bo kiedys wracajac z baletow szedlem na autobus na przystanek robiac 2 kroki w przod jeden w tyl i przechodzilem przez ulice i ponoc jakis rozpedzony autobus smigna mi za plecami prawie mnie potracil tak przynajmniej pozniej mowili mi ludzie bo ja nie zdawalem sobie ztego sprawy moze moj opiekun uratowal mnie od tej tragicznej smierci albo opiekun tego kierowcy autousu bo mial by przesrane potracajac kogos na pasach bo przechodzilem wlasnie po nich :)
|
|
|
|||
|
|||
|
A skad podejrzenia w stosunku do domu?
Ludzie czesto nie zdaja sobie sprawy, ze ich zycie jest iloscia niezliczonych wyborow. I wydaje mi sie, ze stanowisko ofiary jest rowniez kwestia wyboru. Wina tez lezy po naszej stronie, bo przeciez kazdy zdaje sobie sprawe poznajac jakas osobe, jakie moga byc jej wady.
Z tego co czytalam, to wiem(bez doswiadcznia w pierwszej osobie), ze zle duchy wlasnie przychodza(o ile mozna tak to nazwac) do ludzi, ktorzy sa przepelnieni negatywna energia, ktora jest wynikiem tzw. zlych uczuc.
Nie wiem czy jakas dobra, szczesliwa osoba moze byc nawiedzona, no ale pamietam przypadek Anneliese Michel, ktora ponoc nic nie zrobila w tym kierunku, choc nigdy nie mozna byc niczego pewnym.
Tak bycie soba to istotna kwestia, ale mam rzeczywistosc, ktora niby ksztaltuje indywidualnosc przy jednoczesnych probach upodobnienia nas do siebie... Hm a poza tym jak napisales o tych zlych energiach i zlych wyborach, przypomnial mi sie Richard Kuklinski na ktorego nie tylko wplynelo zycie rodzinne, ale hm mial tez predyspozycje, a facet zabil ponad 200 osob. I pytanie jest takie(ktore ja sobie zadaje) czy mozna go jednoznacznie ocenic?
Pozdrawiam:)
|
|
|
|||||
|
Ja zgadzam sie z Toba, ze mial wolny wybor, akzdy go ma. Coz ja uwzam, ze sama kieruje swoim zyciem, a nie jakis tam los, wiec jesli naprawde chce grac na skrzypcach, to bede grala. A ten kto nie gra to oznacza, ze jego marzenie bylo zbyt slabe, aby moglo zaistniec. Prawa boskie istnieja tylko hm uwzasz ze sa nielamalne, a jednoczesnie piszesz ze sa.... gdyby te prawa nie byly lamalne, nie byly by lamane... sa ludzkie ktorzy ciagle mowia o tym ile jest zla, ale malo osob mysli ze jest to suma wszystkich zlych wyborow jakie podejmujemy. A co do oceny to pamietaj, ze latwa ocene kazdy moze wystawic ,ale nie tam zycie polega. Przynajmniej wedlug mnie mnie, choc ja nie wyobrazam sobie zabicia czlowieka. Mowisz kazdy ma wybor i zgadzam sie z tym w pelni. Chodzi mi, ze kazdy ma rozne doswiadczenia i nie mow ze one nie maja na nas wplywu, sa wprawdzie osoby ktore nie maja. Jednak nie kazdy jest taki sam. Nigdy nie bylam na miejscu tego czlowieka, nigdy nie przezylam tego co on i tak naprawde nie wiem co bym zrobila na jego miejscu. I Ty tez nie wiesz, nikt tego nie wie. Ty wiesz, co bys zrobil? Mysle, ze nie wiesz...
|
|
|
|||||
|
Kazdy ma ten ten wachlarz:) tak naprawde, ael to nie znaczy ze tego czlowieka usprawiedliwiam. Ja nie usprawiedliwiam jego postepowania:) ja tez nie mialam cudownych wspomnien, ale wybralalam dobrze. Za bardzo chce zyc i miec?? Moze, ale kilka egzaminow juz zdalam. y tez masz pragnienia, ktore chcesz spelnic ja tylko sadze, ze jesli bardzo czegos pragniesz, to uda sie, a nwet jesli nie, bedziesz wiedzial ze probowales;) tzn pisze niby w twoim kierunku, ale mialam na mysli siebie. Skad bierze chec zatrzymiania chwili? Pewnie z braku gotowosci na zamiany, a to wlasnie one sa nieodlacznym elementem zycia.Nie ma takich samych dni, zdarzen, moga byc podobne, ale juz roznia sie:) nie chce zlamac Twoich pogladow, bo je akceptuje... tylko hm ja sobie uswiadomilam, ze trudno ocenic drugiego czlowieka. Mozemy sie starac,ale nigdy do konca tak doglebnie nie zrozumiemy dlaczego tak postapil. Po co komplikowac sobie zycie, ale jesli Ty wierzysz, ze los ma wplyw na Twoje zycie, to moze tak sie zdarzyc, ze jednak stanie sie skomplikowane:) to tylko moje zdanie:) bo zlapalam Cie teraz za slowo:) pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
Duch, voodoo, HAARP ;) lub jakaś mistyfikacja w celu zdobycia większej ilości wiernych.
Warto poczytać też komentarze :)
Ja stawiam na voodoo lub mistyfikację...
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |