| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
... tak - jeszcze z Ciebie winną zrobią!
Ty masz 14,5 a on 19,5 lat!
On to robi z pełną premedytacją i ma ubaw, że taka głupia jesteś - uciekaj!
Wykorzysta Cię i jeszcze wyśmieje.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ehhh kobieto poprostu urwij z nim kontakt nie odpisuj nawet nie czytaj jego sms. a tak na wszelki wypadek wsumie bym napisała do niego żeby sie odpier.. najlepiej na maila żeby zachować kopie. nie chce ci źle wróżyć ale może i tak rozpowiedzieć że jesteś łatwa i bardzo cie to zaboli i ja tak na wszelki wypadejk zostawiłabym taka kopie maila i jeśli ci będzie zależało to będziesz mieć dowód że sama mu mówiłaś żeby spadał..
|
|
|
miałam podobny przypadek tylko że to bylo na wycieczce koleś sie naćpał i siedzialam z nim bo jego koledzy oczywiście umyli ręce. po pół nocnym czymaniu mu głowy nad miską usnełam w jego pokoju. efekt był taki że oczywiscie napewno sie znim przespałam on nie zaprzeczył i tak od słowa do słowa jak wróciłam pół szkoły chuczało od plotek..wiesz ja to miałam w nosie bo grono moich przyjaciół znało mnie i prawde a reszte miałam w dupie, ale jeśli nie podejdziesz z dystansem to cie to może zablec, a plotki i tak masz jak w banku:/
|
|
|
Daj mi namiar na gościa, to go odpowiednio postraszę.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
laska to sex-a to przestępstwo w tym wypadku i chyba od 2 lat pozbawienia wolności-o właśnie znalazłem
Utrzymywanie stosunków seksualnych z osobą małoletnia spenalizowane zostało w Art. 200. § 1. kodeksu karnego "Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. "
Utrzymywanie stosunków seksualnych z osoba, która ukończyła 15 lat nie stanowi czynu zabronionego, jednakże z moralnego punktu widzenia pozostawia wiele do życzenia... wszak 15latka, to przecież jeszcze dziewczynka
to z
http://www.prawosos.pl/pokaz/5237/sex_z_nieletnia
powiem jedno darku byłeś za delikatny
to bydle do potęgi
wiem madziu że chcesz być dorosła ale niejesteś do wszystkich zeczy przygotowana jeszcze
dla Twojej psychiki w tym wieku karzdy m c to kroki milowe
dlatego pogoń go powiedz że poskarżysz się rodzicom
a najlepiej jeśli cokolwiek jeszcze będzie z jego strony nie tak to powiedz rodzicom
takie czasy
niedawno w onet opisane dwuch gości chyba 21 i 26 lat najprawdopodobniej zgwałciło i wrzuciło zwłoki do ogniska
pozdro i sorki za obrazowość i konserwatywność
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
hmmm to sms żeby spadal i jeszcze powiedziałabym komuś o takiej sytuacji nie wiem starszej siostrze bratu bo pewnie do mamy z tym nie pójdziesz ale idz do jakieś wiarygodnej osoby
|
|
|
|||
|
|||
|
nie pogadam o tym z nikim z rodziny bo bym szlaban do 18-stki miała..
siostra to by od razu mamie wszystko wygadała
i na gg i i w smsach.
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
to masz w gg archiwum więc tam go pogoń.a co do rodziców i szlabanu to wiesz narazie spróbuj normalnie tylko postraszyć rodzicami ale potem szlabanu sie nie bój tylko idz odrazu do nich!!!
|
|
|
|||
|
jesli nic z tym nie zrobisz to konsekwencje moga byc o wiele gorsze niz szlaban...takze uwazaj, swoja droga chetnie bym temu gnojkowi nakopala do d*** dla otrzezwienia;]
|
|
|
no wlasnie daj jakiemus z chlopakow jego nr . najlepsze wyjscie bedziesz miala spokoj
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |