| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Goska nie daj się wypuszczać, jak wiesz, że masz rację to się tego trzymaj.
Tarot mówi, że tylko wytrwali " zachowają prawdę" zatem sama widzisz.
Z harpem to jak ze słońcem - niestety nie wszyscy od razu mogą się łądnie opalić.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
remigius HAARP to technika najwyzszego stopnia jaka mamy na Ziemi. Az trudno uwierzyc, ze czlowiek za pomoca tej techniki jest zdolny robic takie rzeczy.
Igor ludzie nie wierzac w mozliwosci broni HAARP szkodza sami sobie i moga zaszkodzic najblizszym. Znajomosc tej broni daje szanse na unikniecie brania niepotrzebnych lekow, na unikniecie czesto sfingowanych operacji i daje szanse na normalne zycie wsrod ludzi, bo wiele rzeczy mozna wyjasnic i uniknac.
Nie jestem az taka optymistka, ze znajomosc mozliwosci HAARP-a i rozmowy na ten temat, moze kiedys doprowadza do jego ujawnienia ???
Serdecznie pozdrawiam. Goska
|
|
|
Mogli by tego HAArpu użyć na mnie bo do 40-dziestki będę rozróżniał nie wiele więcej niż mrok i światło czyli innymi słowy będę ślepy. A tak na sernik to Fajny ten HAARP tylko jak trafi w nie powołane ręce...
[%sig%]
|
|
|
Gosia -------------- Posłuchaj grzecznie , gazete ostatnią czytałem 2 lata temu . Książkę pół roku temu . Nie Znając mnie nie zakładaj odrazu jakim jestem człowiekiem ponieważ mnie nie znasz wcale . Łatwo kogoś opisać -- Ciężej ujrzeć swą prawdziwą twarz w morzu własnych myśli i problemów .
Rozmowa Fatyczna ..... koniec Nadawania pa!!! i Miłej Zabawy wśród Morza Myśli . Myślę że ktoś ruszy dupe , i wpadnie na pomysł Badania Praktycznego a nie ciągłego Teoretyzowania . Temat jest Świetny . Ale kręcący się w kółko .
Pozdrawiam Ciepło .
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich o zdrowych zmysłach, rozumiem że serial " archiwum X" jest bardzo popularny, ale najwyrazniej pewnej pani nie służy...(wiadomo kto :D ), jaśnie Pani Gosiu tak rządy całego świata już czekają by pośiąsc władze nad pani umysłem i wszystkich innych, zdecydowanie wydaje mi sie ze za duzo jednak wczesniej podanego serialu, w końcu temat można byłoby zamknąc w kilku zdaniach a widze że tu jest próba jak to w przysłowiu " z g.. bat ukręcić" tymbardziej że mowa jest tutaj o wielu różnych możliwościach jak prześladujący zapach, z tego wynika że ową panią gosie przesladuje rząd Stanów Zjednoczonych. Może powinna sie pani podzielić z nami jakimiś tajnymi wiadomościami a zdecydowaine propomuje nie siedzieć za duzo przy komputerze a przejsć sie na świerze powietrze i zobacz jakie są realia życia (matrix)
P.S Czy czasem nie jest Pani robotem, bo często sie pani powtarza.
Pozdro dla:
Patrzących inaczej, ale z rozsądkiem :)
|
|
|
A ja tam zaczynam wierzyć Małgośce, wystarczy, że przestaelm oglądac telewizję od paru tygodni i od razu sie lepiej czuję.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Takich ludzi jak ja sa tysiace. Niektorzy maja jeszcze gorzej jak ja.
Napisal niedawno do mnie mlody facet - 24 lata. Jemu zainstalowali glosy w glowie. Od pewnego czasu opowiadaja mu o mnie. Wszystko mi napisal i sie zgadza.
Dla mnie, to wszystko w co jest zamieszany HAARP jest jedna wielka tragedia !!!!
|
|
|
To fakt - przeprowadzają na ludziacvh eksperymenty od około 20 000 lat.
Tylko w ten sposób mogą nas ulepszyć - innej drogi niema.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Głosy w głowie hmm... może najpierw trzeba byłoby sprawdzić czy ten Pan nie miał jakiś badań psychologicznych bo i znajdą sie tacy co i przyznają ze widzieli Elvisa Presleja :D . Bardzo dziwny fakt że tak wielu niby ma coś wspólnego z haarpem tylko jakoś nie widać rozgłosu żadnych namacalnych dowodów. Zgodze sie jedynie z faktem że takowa broń może istnieć tylko "owiec" do testowania to mają w zanadrzu na terenia USA. ktoś powinien naprawde sceptycznym okiem na to popatrzeć
Pozdro dla:
|
|
|
Jesli myślisz, że wiesz, na jakiej zasadzie to działa, i komu ma służyć to mogę tylko współczuć naiwności. Przecież to, co się oficjalnie pisze nigdy nie ma pokrycia w stanie faktycznym. I nic w tym dziwnego, szczególnie jeśli przedmiotem badań są kwestie militarne. Natomiast sam fakt, że istnienie HAARP-u jest powszechnie znane wyklucza go jako kluczowy typ broni niekonwencjonalnej. Wojskowi są w posiadaniu takich urządzeń, o istnieniu których nie śni się nawet zagorzałym pasjonatom fantastyki i futurologii. Wystarczy sięgnąć do historii. Który realista pomyślałby w latach 50 o istnieniu podsłuchów laserowych i układów scalonych?
--
pax tecum et nobiscum;)
|
|
|
Gosiu bardzo Cie prosze o przeslanie mi tego linku o ktorym mowisz bardzo zaiteresowalas mnie tym tematem. Dziekuje i serdecznie pozdrawiam Cie bardzo Beata
|
|
|
No no my tu rozmawiamy o wyższych wartościach i światach ale ktoś tu robi radykalne błedy ORTOGRAFICZNE cyt. "To służy Wyrzszej Cywilizacji" najpierw może język polski a potem s-f
P.S
Pozdro dla:
|
|
|
ee Igor pisze madrze ale błędy niestety robi......wytłumacze go....dysortografią....!
|
|
|
Polsko- australijksie Kożlęta( Dear Kids)!!!, zamieszczona w tym polskim portalu ufologicznym dyskusja o Haarp'ie jest zaiste świetna ale wszyscy miłe Kożlaki z odległych krańców świata zapominacie jak jeden mąż, iż program "Haarp - "made by military-industrial-scientific complex USA" - jest realizowany we wielopłaszczyznowej ,parapsychologicznej meta-współpracy z kosmitami ,a dokładnie z najbardziej wszechpotężną i przemożną rasą trzęsącą całymi USA i okolicznymi galaktykami czyli "REPTILES" ("Gadzinowatymi"..........).
Tobie australijska Margot doradzałbym misterne i precyzyjne skompilowanie odrzucanej zupełnie niedorzecznie w czambuł przez Ciebie dogłębnej wiedzy o pochodzeniu , niesłychanych zdolnościach megatechnicznych i psychologii i podstępnym działaniu "Reptiles",; znajdującej się w dziesiątkach tysięcy witryn ufologicznych najwyżej rozwiniętego kraju świata czyli USA; z Twoim dogłębnym, dotychczasowym rozpoznaniem skutków działania "Haarp'u". Dopomogłoby to ostatecznie i w sposób zaiste zdecydowany w zrozumieniu dlaczego Ty, a nie kto inny jest przedmiotem tego skomplikowanego falowego parapsycho--sex--eksperymentu,a ponadto zrozumiałabyś najdroższa,superinteligentna jak widzę
Margot, jakie są głębsze,szersze cele szerokiego profilaktycznego stosowania "Haarp'u" w skali całej planety Ziemia...Wydaje mi się, iż dotychczasowa dyskusja nie miała ani nóg ani rąk...i była prowadzona trochę po omacku...
|
|
|
japonski robot dentaku jestes bardzo zmiennym czlowiekiem !!!!
|
|
|
No cóż zmienny jak zmienny ale racjonalnie powiedziane bez żadnych zbędnych gdybań
pozdro dla dentaku :D
|
|
|
Tak własnie o to nam chodzi byście tak myśleli ::))))
Międzyplanetarny Ziemski Przedstawiciel
HARP intergalacticos
kosmo lud
Igor 123
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |