| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "koncik zwierz" czyli na leżankę proszę... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
|
...tutaj żale wszelkie, czyli opowieści na leżance, co możesz się użalać do woli ,na to do duszy jeb**** życie, jak to poetycko ujęła Emocja
;-)
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Ada każdy umrze:),niektórzy wcześniej a niektórzy później.Tak to już jest:).Nie boję się śmierci.
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
Wiem o tym...
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
to takie tłumaczenie..niebieskie są tylko na jedno:P;)
ja też sie śmierci nie boje gorzej ze starością..no i boje sie śmierci moich bliskich..ehh życie
|
|
|
Co tam słychać u Was ciekawego:)? ktoś jest może na leżance? bo nie wiem czy mogę już się położyć...coś mnie łamie w krzyżu ;)(takie małe kłamstewko;))
|
|
|
Ja wlasnie wstalam z lezaki i cala rozespana jestem;-)(to nie klamstewko;-)
Ide robic kawusie,ktos chce?
|
|
|
ja poprosze ale taką mocniutką..cały czas mi sie chce spać a nie mam kiedy;(
|
|
|
oj zazdroszcze....ja jestem w środku mega sesji..syn mi daje po dupie..i nie mam do niego teraz cierpliwości..i jestem przez to na siebie zła:(
|
|
|
W jakim wieku masz synka?
Ja mam 2,5 latka i tez przechodzil okres histerii.Ostatnie kilka miesiecy nie moge narzekac ,zrobil sie posluszny.Byly tez okresy ze lazil mi po glowie,wiec Cie doskonale rozumiem :)
|
|
|
mój ma już prawie 4,5 roku ogólnie jest grzeczny..tylko teraz jakoś mu sie poprzestawiało walcze z telewizorem, komputerem..żeby go zaprowadzić do przedszkola musze stoczyć z nim batalie a idzie na całe 4 godziny i mu sie krzywduje..nie mówiąc już o powrotach...
troche go ostatnio za bardzo rozpieściłam przez jego chorowanie..a teraz niestety nie moge mu poświęcic tyle uwagi ile ja bym chciała i tyle ile on by chciał..ehh
no i ja ci chyba pawełku zajełam miejsce na leżance..:P
|
|
|
|||
|
Pawelku ,ja pije kawe ,pale :)To moje dwie uzywki ,bez ktorych ani rusz:)))
Ale za to alkoholu zero:P
|
|
|
no no no;),ja czasami piję...nie powinienem ale to robię:)
|
|
|
ja pale, kawy pochłaniem hektolitry..pije również okazjonalnie..
przeczytałam wiadomość..dziękuje:* analizuje i jak mi tylko to małe coś pozwoli to ci odpisze..ide go właśnie sprzedać;p
|
|
|
a napić od czsu do czasu trza..(no chyba, że ktoś nie lubi jak emocja)ja sie w ten sposób resetuje..i właśnie ten moment sie do mnie zbliża..bo mam wszystkiego serdecznie dość..:)jeden + jak sie spije to nie moge na żaden alko patrzyć..przez około rok..
|
|
|
ja nie mogę się patrzyć jakieś 2-3 dni;) nawet nie wiem czy to hihi
|
|
|
wiesz, ale ja i tak wtedy okłamuje siebie bo mówie sobie nigdy więcej..jak czule sie z...;p
|
|
|
hihi;) dobrą masz głowę do picia:)?
|
|
|
właśnie już nieee:) ekonomiczna jestem...zaprzestałam picia w dużych ilościach tak około 2 tech jak by sie to dla mnie nie za fajnie skończyło..:)i teraz jedna bania i mi sie dobrze robi..po kilku odlatuje:)
pewwnie jak byśmy siedli przy jednym stole to 1 bym spadła..a przedtem byś miał ze mnie niezły ubaw
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 541 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |