| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| moja przyszłość... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
|
proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.
|
|
|
|||
|
eeeee no jak kobity to ja zaniżam rocznik jak będe mogła sie przyłączyć:)
|
|
|
hmmm,bedziemy mialy trojkata;-)Ale masazystow i tak sobie zostawimy;-)
|
|
|
eeeeeeeeeeeeeeejjjjj ja jestem 86!! gdzie mój przedział';)
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||
|
|||
|
i bedziesz zmuszany do zdrady!!!!Bo my Cie bez walki nie oddamy;-)
|
|
|
hihi:) rodzynek;).Widzę,że Emocja się rozkręciła;D.Ja jestem zakochany po uszy:).Mam nadzieję ,że to będzie trwało wiecznie:)(wiem wiem:), nie musicie nic pisać,swoje wiem:))
|
|
|
nie no bez masażystów nie ma szans..musi być przynajmniej 1..toszs musisz dać rade już4 kobitą!!!!
a wg socjo,psycho etc.. miłość trwa ok 4lat,a potem to już trzeba sobie żyły wyprówać zeby ją utrzymać...ja tam w to nie wieże idealistka jestem...:)
|
|
|
4 kobiety;) nieźle będzie!;)
|
|
|
|||
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
a ty mówisz żebym syna zabrała ze sobą..wyedukował by sie chłopak..
|
|
|
Witam wszystkich :) Mam dośc trudny emocjonalnie czas. Stawiam sobie pytania o moralność, uczciwość wobec siebie i innych, moich bliskich i zastanawiam się, co jest ważniejsze, kiedy dokonuje się wyborów: uczucie, czy rozsądek. A może nie należy wybierać, tylko poddać się Losowi??
|
|
|
Chcę wiedzieć, co dzieje się z Oskarem. Nie mogę się z nim skontaktować, bo boję się, że zakłócę jego spokój. A może powinnam o nim zapomnieć... jeśli to jest możliwe?
|
|
|
Od dłuższego czasu,nie układa mi się,w każdym słowa tego znaczeniu,jestem sama,w pracy okropnie i w domu atmosfera też nie najlepsza:( Chciałabym prosić o wróżbę,czy jest przed de mną,jakiś związek? Czy już jestem skazana na samotność?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |