| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
WY!!!! DOWNY jedne!!! Moim zdaniem duchy istnieją i zresza jak inne zjawiska paranormalne. Tylko że tacy "naukowi geniusze" próbują wyjaśnić to wszystko!!! Od dawien dawna interesuje sie zjawiskami paranormalnymi ale nie uważam tego za dziecinna zabawe!!!!! Po drugie: zamiast nudzic sie i robić kupe z braku zajęć to idźcie do ksiegarni i wyporzyczcie se książke DIABLO na podstawie kultowej gry firmy BLIZZARD :-P Pa CIENIASY
|
|
|
Błagam niech ktoś mi dopowie jak wywołać ducha! Pochowałam 2 lata temu swojego dziadka ale nie zdążyłam mu powiedzieć o czymś ważnym, o czym powinien wiedzieć i teraz musze to zrobić póki nei będzie za późno. Nie wiedziałam, że umrze tak szybko i zwlekałam z powiedzeniem mu tego, a potem... jadąc na rowerze serce przestało mu bić, nie wiem dokładniej czemu, bo rodzice nie chcieli, żebym miała koszmary itd. No i co ja mam teraz zrobić?! Chciałam mu to powiedzieć gdy był w trumnie jeszcze w zakładzie, ale wtedy była cała rodzina i nie mogłam. To co pisze to prawda. Mój nr gg to 6973168. Bardzo prosze o kontakt. Ja musze wiedzieć jak sie z nim skontaktować...
|
|
|
To proste dzwonicie do agencji prosicie babke zacznacie w nią wjeżdżać ma ona wtedy rozjechaną dupe zaczyna krzyczeć bierze sie wtedy zapala świeczke i wywołuje a trafia sie na takądusze która chce sie cieągle jebać i macie cool Pozdro dla HZB Jak cośto dzwońcie 506715484
|
|
|
Przypadkowo trafiłem na hm... ciekawą dyskusję o duchach i wprawdzie po czsie postanowiłem się dopisać. Jeśli jeszcze nie zajęłyście się wywoływaniem duchów (w co głęboko wierzę), to pozwólcie że dodam kilka słów od siebie. Nie ukrywam, że się wystraszycie choć trochę i odpuścicie sobie tego typu zabawy.
Abstrachując od wypowiedzi osób, które opieraja swoją wiedzę o świecie duchowym wyłącznie na uproszczonym modelu biblijnego świata (sztan, niebo, piekło itp), musicie pamiętać że wszystko co robicie ma swój efekt w rzeczywistości. Żyjemy tu, w fizycznym świecie, w naszych materialnych światach i dopóki ich nie opuścimy, nasze miejsce jest tutaj. Próby kontaktu z duchami, czyli inaczej duszami, jest niczym innym jak nawiązywaniem kontaktu ze światem duchowym. No tak, ale co z tego, pewnie zapytacie. Otóż mówiąc najogólniej i jak najprościej, nawiązując kontakt z energiami, duszami, czy jakkolwiek je nazwiecie, otwieracie drzwi, które oddzielaja was od nich. Nieświadomie możecie przyciągnąć coś, co wcale nie będzie miłe i wesołe ale za to zacznie wam bruździć. Nigdy nie wiecie na kogo tak naprawdę traficie. Jasne, może na fajną duszyczkę, z którą wam się będzie miło konwersować. Ale równie dobrze może to być baaardzo nieprzyjemny typ. To tak jak z naszym światem. Otwieracie szeroko drzwi nieznajomym i zapraszacie ich do środka? Wątpię. Tak samo postepujcie z duchami. Wiem o czym piszę ponieważ będąc bardzo młodym i głupim z czystej ciekawości i głupoty zabrałem się za zabawę w duchy. Efekt jest taki, że od ponad dziesięciu lat mam w domu niezły cyrk. Przemieszczają sięprzedmioty, w nocy ktoś puka, stuka, gasi światło, trzaska drzwiami. Ksiądz, który przyszedł do nas sam się zdziwił. Tak więc dajcie sobie dziewczyny spokój.Dla własnego dobra.
|
|
|
Jestem jak by to ując... magiem... od bardzo dawna... magia to moje życie i jedno wam powiem nawet jesli uda sie wam cokolwiek wywołac i cokolwiek was posłucha... a mam nadzieje że jeszcze nie zaczełyscie... to nie bedziecie wiedziec co z tym zrobic... kolga który pisał o drzwiach ma troszke racjii ale to wyglądanie nieco inaczej. on akurat ma szczescie ze owy duch pozostał na zewnątrz a nie w nim samym.., tak dokładnie... juz sama rozmowa z powietrzem gdy swiadomie sie zwracamy do jakiejs psełdo osoby ducha w naszym pokoju jest kontaktem... one was słysza baa nawet wiezą co myslicie co czujecie... wiedzą o was wszystko podczas gdy wy nie wiecie nic.., duchy które zostają na ziemi to w wiekrzosci złe duchy niestety ale tak jest... poza tym człowiek martwy nie jest juz człowiekiem.. wie widzi i czuje rzeczy o których wy nie macie pojecia... i inaczej juz mysli... wiem bo wywoływałem juz nie az nie raz rozmawiałem... nie tylko duhy demony takrze.. a one są wokuł nas tu na tej płaszczyznie.. dlatego głęboko odradzam wam wywoływanie czeokolwiek... nie macie pojecia co może sie stac... przyzawc jest prosto... ale odwołac... nie tak łatwo a to dlatego ze dla karzdego ducha wasza energia rzyciowa jest jak woda la nas... jest niezbedna... i one z was tę energie bedą chciały zabrac... tak ja wy odkrecacie kran... moze sie sdarzyc i bardz czesto sie dzieje własni tak ze duch chcąc sie "napić" postanawia zamieszkac w naszym ciele... a jak raz tam wejdzie to juz nie potrafi wyjsc. i zostaje tam do smierci... powodujac mase nieprzyjemnych kutków... wybuchy nastrojów... choroby... psychiczne i nie tylko często nałogi.. stany depresyjne... tak wygląda prawdziwe opętanie... nie jak na filmach... , pomijam juz fakt z nie macie pojecia jak sie zabezpieczac... nie wiecie nic o aurach ochronnych i o tym jak sobie radzic kiedy duch mówi " nie odejde" a prawie zawsze tak mówi... tej wiedzy nie znajdziecie w rzadnych książkach o magii.... one są niekompletne napisane dla kasy.. nie dla nauki... wiem jak mi było trudno dowiedziec sie czegokoliwek... metoda prób i błędów nie jest najleprza.. moze zabolec... zczerze odradzam wam jakiekolwiek wywołuwanie.. ta magia to juz znacznie wyrzszy poziom trzeba byc naprawde dbrze przygotowanym... lata praktyki... nie kwestia przeczytania paru ksąrzek tylko lata cieżkiej pracy i praktyki... jesli naprawdę was to interesuje... sprubujcie znależć kogos kto może wam pomuc najpierw odpowiednio zacząć myslec i kto nauczy wa odpowiedniej filozofii... polecam osrodki Zen...
|
|
|
najpier postwacie sobie pytanie czy jesteście wierzące. Bo jak tak, to możeciewłąsnie przestać... Jesli nie, to pomyśl sobie w co ty właściewie wierzysz?
|
|
|
Najlepiej jak zmówisz za niego WIECZNE odpoczywanie i w duchu pomyślisz co mu masz powiedzieć
|
|
|
Nocny Wędrowiec Świetnie !!! :):):):) Dobra Mowa jak na Maga przystało :) Kłaniam się nisko wędrowcze i Pozdrawiam !!!
|
|
|
CZy jest mozliwosc ze podczas wywolywania ducha proba ta mimo koncentracji nie powiedzie mi sie ??? JAkie moga byc skutki ??
|
|
|
CZeść chcecie wiedziec jak sie wywoluje ducy??
ja kiedys je wywolywalem narysujcie sobie okragla tarcze napiszcie caly alfebet bez min:łń itd napiszcie na niej jeszcze pokuj pieklo i pomiedzy tym a tym i na srodku poluzcie kieliszek i trzymajcie na nim palce i mowicie: przywolujemy ducha np(sw. jozefa) i zadajecie pytanie
a na koncu odwolujem y cie duchu
jezeli jestes z nami daj nam jakis znak
|
|
|
|
|
|
Podpisuję się w stu procentach pod Nocnym Wędrowcem. Trafiłam tu przypadkiem i pewnie tu nie wrócę, ale wasz pomysł na zabawę w czarodziejki nie jest najlepszy. nie tykajcie czegoś, o czym nie macie pojęcia. Duchy i obrazy przeszłości nie są do zabawy, mogą przyjść, łatwiej niż myślicie, ale odejśc nie będzie im już tak łatwo. Nie dacie rady, jeśli jesteście młode tym bardziej jesteście kuszącym kąskiem dla przeszłości. Nie chodzi tu tylko o jakieś bredzenie o duchach, które mają ludzkie postacie i są przezroczyste. Tu chodzi o siły, które mogą wam wyrządzić krzywdę, nie tylko fizyczną, nie tylko opętanie. ODRADZAM! Nie ma książek o prawdziwtm spirytyźmie, nie ma filmów, które by uchyliły choć rąbek rzeczywistych "duchów". Wszystko jest fikcją. Jak ujął to Nocny Wędrowiec, to są lata praktyki, dokładne uczenie się, porównywanie inf by dojść do prawdy, wnikliwe studiowanie choćby nawet Biblii i podobnych źródeł... Nawet nie wiecie ile prawdy zawierają mity. Jesłi nie zaczęłyście, ODRADZAM!!!!
|
|
|
bierzemy kondona wlewamy sperme pijemy.
mówimy: duchu zrób mi loda!!!
qrwy z was!!!!!
|
|
|
huju jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. Żegnam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |