Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

CZy M mnie kocha?

Aż trudno mi uwierzyć, że On na prawdę tęskni. Proszę jescze zobaczyć czy będziemy spotykać się jeszcze, kiedy jeśli tak ? Czy związek między nami jest w ogóle możliwy? jestem niezmiernie wdzięczna zza pomoc

Dziękuję Ci Romku,super z Ciebie człowiek:)Jestes jak światełko na końcu tunelu,kiedy człowiek ma już wszystkiego dość:)Pozdrawiam Cię

Dlaczego nikt mi nie chce odpoiedzieć? Ani ty Romku, ani Igor :(((( Innym odpowiadacie, a mnie pomijacie... Jestem w strasznym dołku od 3 miesięcy (rozstanie). Chciałabym wiedzieć kiedy (jeśli wogóle) znowu będę kochała i czy to już będzie to???????????????????????????????????????????????????????????????????

darniebios:
Chciałabym wiedzieć
- Naturalnie ! Bedziesz jeszcze szczesliwa. Tak. Tylko, ze nasze szczescie to sa wlasnie te ulotne momenty. Bedzie ich duzo. Coraz wiecej. Przepraszam za "zwloke". pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

jasta:
mnie przerasta
- jestesmy istotami stworzonymi do szczescia, do milosci i jestesmy tak "zaprogramowani", ze szukamy tego, potrzeba nam tego jak powietrza. Dlatego nas niepokoi i sie niecierpliwimy gdy na jest tego brak. To tak jakby nam brakowalo powietrza. Ale spokojnie. Bedziesz mic jeszcze duuuuzo swiezego powietrza.
12345:
CZY POZNA
- A moze lepiej jest "ratowac" zwiazek? ZAWSZE mozna kogos poznac. Wystarczy chciec. Jesli juz zechce, to musi wyjsc temu "na przeciw".
Bea8:
Czy M, mnie pokocha, czy będziemy razem ??
- Czy tego pragniesz?
kosmita53:
jest w ogóle możliwy?
- Nie ma rzeczy niemozliwych. Bywaja rzeczy trudne, malo prawdopodobne, ale nie niemozliwe. A Ty chcialabys by Cie pokochal? i byscie byli razem?
marysia:
jak światełko
- Ty jestes swiatelkiem. Wszyscy jestesmy swiatelkami. Dziekuje ! pozdrawiam slonecznie

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witaj Romku:)tak czytajac Twoje odpwiedzi na posty piszacych tu osób odbieram Cie jako człowieka z olbrzymia dawką pozytywnej energii,która niesamowicie poprawia humor:D.... Apropos mojej przyszłości to doradż mi proszę:będę szukać pracy.czy mam jej szukac w Polsce czy za granica?odradzasz mi wyjazd?czy sobie poradze?lubie podróze,znam dobrze język,ale wyjazd na wakacje to nie to samo co praca za granica,życie i codzienne radzenie sobie z problemami.Powiedz mi co robic?bo nie chciałabym skończyć tak jak bohaterowie serialu ''Londyńczycy''-może ktoś oglądał? A jeśli chodzi o miłośc to jeżeli jest mi wogóle pisana prawdziwa miłość,to kiedy się pojawi w moim życiu?Czy pojawi się w moim życiu ktoś bliski niedlugo,czy mam jeszcze sobie poczekac?Sorki,ze to powiem,ale wydaje mi się ,że trochę sie marnuje bez faceta.Pozdrawiam.Buziaki.:)))

Dziękuje Romku, chyba rzeczywiscie muszę sie dobrze zastanowić czego tak naprawdę chcę , jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam Bea

Witaj Romku. Mam do Ciebie takie pytanie: chciałbym się dowiedzieć, co mnie czeka jeszcze w tym roku i początkiem nowego 2009? Chodzi mi np. o to czy znajdę pracę jeszcze w tym roku?, Czy wyjadę za granicę do pracy?, Czy poznam osobę/y, które w czymś mi pomogą? Czy początek roku 2009 będzie dla mnie udany? Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam ChRiS

On nie zabiega póki co o moje uczucia, więc może poprostu kocha inną kobietę? Czy mam rację? Oraz czy będziemy spotykac się jeszcze i kiedy jeśli tak? bo odnoszę wrażenie że jemu chyba specjalnie na tym nie zależy? nie wiem może się mylę ale chyba nie

Prosżę jescze sprawdzić czy dostane posade na stanowisku, na które został ogłoszony konkurs w mojej miejscowości? Już złożyłam swoje podanie i będę sie przygotowywać, ale czy wogóle mam szanse się tam dostać? Może poprostu nie jest mi to pisane. dziękuje i proszę o odp. gdyż jest to dla mnie niezmiernie ważne

Chciałabym się dowiedzieć czy w końcu będę szczęśliwa a jak tak to kiedy i czy skończą się w końcu moje broblemy finansowe.pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź

monia

Romku mam jeszcze jedno pytanie> Czy on jest wobec mie szczery i lojalny? Nie okłamuje mnie?

Czy Ty Romku masz coś wspólnego z astrologia? (opozycje itd...)??? Fajnie i mądrze piszesz... dajesz nadzieje ludziom, a to już BARDZO DUŻO.... ja też poprosze kilka miłych słówek !

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Romek:
To jest najlepsza wiadomoscia. Posiadamy WOLNA WOLE i mozemy (mamy prawo) to wykorzystac. Wpyn wiec na losy, by byly takie jak tego chcesz ! Ja moge w tym dopomagac, ale najwiecej zalezy od Ciebie samej, od Twojej energii, od tego czym emanujesz. Istoty z drugiej strony sa Ci przychylne. Sily natury i zywiole masz po swej stronie. Na coz wiec czekasz?
No widzisz to jest najlepsze co możesz ludziom powiedzieć... Bądzcie sobą, znajdujcie w sobie siłę i trzymajcie się jasnej strony życia... Bo można żyć w raju na tej ziemi, ale tworzac go każdego dnia minuta po minucie .. a nie absurdalnie czekać na raj niebieski... zachęcam do spoglądania w siebie ... potrzeba dużo łagodnoci i miłości do siebie i ludzi wtedy tworzymy energię świetliste- dobra, piekna i rodości. Ba wystarczy przyjrzec się jakich się słów używa i zastanowić się czy one mnie wzmacniają czy osłabiają??? Naprawde człowiek nie musi szukać sensu życia poza sobą. Ma go w sobie tyle, że ten głos odzywa się w ciszy i poprostu prowadzi. Odpowiedzialnośc za siebie i za bliskich daje wolność, zadowolenie niczym dobrze wykonane zadanie na to życie. ściskam

Szczęka mi opadła Ollu - to najmądrzejsze, co napisałaś do tej pory... Rozwijasz się - tak trzymaj :) Gratuluję i chciałbym uścisnąć Twoją dłoń. Najlepszego!

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Już od wczoraj zdołałeś podnieść swą szczękę ??? :-D Ech, słowa mają moc... chyba stana się moją miłością, a raczej już się nia stają... Ma dłoń jest zarezerwowana dla nielicznych. Jeśli wkupisz sie w łaski dostąpisz tego zaszczytu :-D

Drogi Romku!! Czy Ty stawiasz tarota? Czy na jakiej zasadzie pomagasz? Pozdrawiam :}

izauniaaa

(...)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

Wybaczcie mi prosze te dni ciszy, ale jezdze po dzunglach i "odprawiam" czasami jakies takie rzeczy, ktore i Wam powinny pomagac. Nie wszedzie jest "zasieg" :)
malinka:
wydaje mi się
- Naturalnie ! Masz racje ! Co do pracy to z tego co widze powinnas miec sporo dobrych nowinek i to juz na dniach. Cos mi sie zdaje, ze kryzys to raczej sie Ciebie nie bedzie imal.
Bea8:
Pozdrawiam
- Pozdrawiam SERDECZNIE I SLONECZNIE !
chris:
2009
- Rok 2009 niesie ze soba wiele zmian. Dla nas wszystkich, ale Twoje energie wskazuja, ze bedzie to rok wielkich zmian. Juz teraz w listopadzie zaczna sie powoli zmiany. Natomiast to co przyniesie grudzien to sama zobaczysz. Widze, ze wszystko bedzie OK.
kosmita53:
czy będziemy spotykac się jeszcze
- Tak, bedziecie. Nie zalezy mu na tym, ale jesli Tobie zalezaloby BARDZO, to moge pomoc. Ten konkurs, to wyglada na malo uczciwy. Masz spore szanse, ale nie wszystko widac pelne blaskow.
monika2484:
czy w końcu będę szczęśliwa
- Problemy finansowe maja WSZYSCY. Obecnie nawet panuje kryzys gospodarczy, ekonomiczny i wlasnie FINANSOWY. Wyjdziesz z tych problemow. Spokojnie. A co do szczescia, to jaknajbardziej ! Bedziesz szczesliwa, zaslugujesz na to.
naattaallkkaa:
Nie okłamuje mnie?
- Wyglada na to, ze nie klamie. Wyglada, ze jest szczery, ale Ty musisz sluchac glosu serca.... Ono nie klamie NIGDY !
Olla:
ja też
- Witaj ! Od dawna Cie tutaj wygladalem. Milo mi, ze jestes i piszesz. Ciesze sie, ze tu jestes. Astrologia sie interesuje (jak wszyscy), ale horoskopow nie stawiam, nie pisze kart astralnych. Jest duzo ludzi (takze tutaj na tym forum), ktorzy potrafia to robic znacznie lepiej odemnie, a ja moglbym sie jeszcze wiele nauczyc. Ale Tobie gwiazdy mowia, ze w Twoim zyciu wkrotce nastapi zmiana. Gwaltowna zmiana.
izauniaaa:
stawiasz tarota?
- Troche rozkladam kart, ale jest tutaj na tym forum osoba - IGOR, - ktory jest mistrzem w Tarocie. Robi to doskonale, pomaga wielu osobom. Ludziom staram sie pomoc na wszelkie mozliwe sposoby, od spojrzenia w przyszlosc, przes wsluchanie sie w opowiesci tamtej strony do "poprawiania" i ukierunkowywania odbioru rzeczywistosci. Czytam wosk, plomienie, Runy, Liscie, Buzios (to takie male muszelki), kosci, wnetrzniosci. Konsultuje "tamtej strony" oraz pytam szmanow, Pay, May, medium, transowco i innych Wieszczy. Ponadto staram sie dotrzymac zasad i wykonuje zgodnie z tymi zasadami rytualy. Otwieram "niemozliwe" i zamykam niewygodne. Ale nie jest to chyba istotne? Tobie wychodzi wiele dobrego, a juz sam fakt, ze jestes tutaj, na tym forum, wlasnie miedzy nami, oznacza, ze jestes osoba wrazliwa, o podniesionej czestotliwosci wibracji. Twoje energie nie sa takie jak osob, z ktorymi na codzien masz kontakt. Z tad moze wlasnie interes tymi rzeczami? Tacy ludzie jak Ty, jak my tutaj jestesmy niejako "skazani" na to bysmy troche jakby cioerpieli. Ale i sukcesy nasze sa inne niz reszty.
ariadna:
Podtrzymać przyjaźń?
- Jasne ! A coz mozna stracic? Jesli to nie przyjazn to sie okaze, jeszcze "co" to jest. Na razie warto to cos podtrzymac. Moze sie przerodzi w cos bardziej ciekawego? A moze sie wytrze? pozdrawiam slonecznie

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.