| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
Aż trudno mi uwierzyć, że On na prawdę tęskni. Proszę jescze zobaczyć czy będziemy spotykać się jeszcze, kiedy jeśli tak ? Czy związek między nami jest w ogóle możliwy? jestem niezmiernie wdzięczna zza pomoc
|
|
|
Dziękuję Ci Romku,super z Ciebie człowiek:)Jestes jak światełko na końcu tunelu,kiedy człowiek ma już wszystkiego dość:)Pozdrawiam Cię
|
|
|
Dlaczego nikt mi nie chce odpoiedzieć? Ani ty Romku, ani Igor :(((( Innym odpowiadacie, a mnie pomijacie...
Jestem w strasznym dołku od 3 miesięcy (rozstanie). Chciałabym wiedzieć kiedy (jeśli wogóle) znowu będę kochała i czy to już będzie to???????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Witaj Romku:)tak czytajac Twoje odpwiedzi na posty piszacych tu osób odbieram Cie jako człowieka z olbrzymia dawką pozytywnej energii,która niesamowicie poprawia humor:D....
Apropos mojej przyszłości to doradż mi proszę:będę szukać pracy.czy mam jej szukac w Polsce czy za granica?odradzasz mi wyjazd?czy sobie poradze?lubie podróze,znam dobrze język,ale wyjazd na wakacje to nie to samo co praca za granica,życie i codzienne radzenie sobie z problemami.Powiedz mi co robic?bo nie chciałabym skończyć tak jak bohaterowie serialu ''Londyńczycy''-może ktoś oglądał?
A jeśli chodzi o miłośc to jeżeli jest mi wogóle pisana prawdziwa miłość,to kiedy się pojawi w moim życiu?Czy pojawi się w moim życiu ktoś bliski niedlugo,czy mam jeszcze sobie poczekac?Sorki,ze to powiem,ale wydaje mi się ,że trochę sie marnuje bez faceta.Pozdrawiam.Buziaki.:)))
|
|
|
Dziękuje Romku, chyba rzeczywiscie muszę sie dobrze zastanowić czego tak naprawdę chcę , jeszcze raz dziękuje.
Pozdrawiam
Bea
|
|
|
Witaj Romku.
Mam do Ciebie takie pytanie: chciałbym się dowiedzieć, co mnie czeka jeszcze w tym roku i początkiem nowego 2009? Chodzi mi np. o to czy znajdę pracę jeszcze w tym roku?, Czy wyjadę za granicę do pracy?, Czy poznam osobę/y, które w czymś mi pomogą? Czy początek roku 2009 będzie dla mnie udany?
Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam ChRiS
|
|
|
On nie zabiega póki co o moje uczucia, więc może poprostu kocha inną kobietę? Czy mam rację? Oraz czy będziemy spotykac się jeszcze i kiedy jeśli tak? bo odnoszę wrażenie że jemu chyba specjalnie na tym nie zależy? nie wiem może się mylę ale chyba nie
|
|
|
Prosżę jescze sprawdzić czy dostane posade na stanowisku, na które został ogłoszony konkurs w mojej miejscowości? Już złożyłam swoje podanie i będę sie przygotowywać, ale czy wogóle mam szanse się tam dostać? Może poprostu nie jest mi to pisane. dziękuje i proszę o odp. gdyż jest to dla mnie niezmiernie ważne
|
|
|
Chciałabym się dowiedzieć czy w końcu będę szczęśliwa a jak tak to kiedy i czy skończą się w końcu moje broblemy finansowe.pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź
|
|
monia |
|
Romku mam jeszcze jedno pytanie> Czy on jest wobec mie szczery i lojalny? Nie okłamuje mnie?
|
|
|
Czy Ty Romku masz coś wspólnego z astrologia? (opozycje itd...)???
Fajnie i mądrze piszesz... dajesz nadzieje ludziom, a to już BARDZO DUŻO....
ja też poprosze kilka miłych słówek !
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
|||
|
Szczęka mi opadła Ollu - to najmądrzejsze, co napisałaś do tej pory...
Rozwijasz się - tak trzymaj :)
Gratuluję i chciałbym uścisnąć Twoją dłoń.
Najlepszego!
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Już od wczoraj zdołałeś podnieść swą szczękę ??? :-D
Ech, słowa mają moc... chyba stana się moją miłością, a raczej już się nia stają...
Ma dłoń jest zarezerwowana dla nielicznych. Jeśli wkupisz sie w łaski dostąpisz tego zaszczytu :-D
|
|
|
Drogi Romku!!
Czy Ty stawiasz tarota? Czy na jakiej zasadzie pomagasz?
Pozdrawiam :}
|
|
izauniaaa |
|
(...)
|
|
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
Wybaczcie mi prosze te dni ciszy, ale jezdze po dzunglach i "odprawiam" czasami jakies takie rzeczy, ktore i Wam powinny pomagac. Nie wszedzie jest "zasieg" :)
|
|||||||||||||||||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |