Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
3 WOJNA ŚWIATOWA.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 23 | 24 | Następna strona

Podejmuję temat inspirowany artykułem w 35 numerze "Wprost". Krótkie wprowadzenie: "Syjoniści dobrze wiedzą, że jeśli ośmielą się zaatakować nasz kraj (Iran), dostaną nauczkę na całe życie. Ten sztuczny twór zniknie raz na zawsze z powierzchni ziemi. Na pierwszy ogień pójdzie Dimona (izraelski ośrodek atomowy), potem spalimy Tel Aviv i Hajfę - mówi gen. Idalla Dżiwani, jednen z dowódców irańskiej Straży Rewolucyjnej. Wg niego, największe izraelskie miasta i ośrodki wojskowe znajdują się już od pewnego czasu na muszce irańskich rakiet balistycznych SHAHAB-3. Izreal nie pozostaje dłużny. - Musimy zniszczyć irańskie reaktory (jeden z nich jest budowany w Buszer, oddanie do użytku - 2005 rok - STRUMYK), zanim będzie za późno. Trzeba się spieszyć, ponieważ już za chwilę Teheran będzie miał broń atomową - alarmują telawiwscy generałowie i członkowie parlamentarnej komisji obrony Knesetu. To nie czcza pogróżka, wiedzą o tym wszyscy, którzy pamiętają, że to właśnie atak izraelskiego lotnictwa pozbawił Saddama Hussajna szans na zbudowanie bomby atomowej". No właśnie, jest to troszkę niepokojące, a może nie ma się czym martwić??????????? Co o tym myślicie? jakie jest wasze zdanie? Czy możliwa jest 3 wojna światowa? Jeśli tak, to gdzie, kiedy, jak? ;). Jakie kraje wg was posiadają broń atomową i jakie mogą ją wkrótce zdobyć? Proszę Was o zabraniu udziału w KONSTRUKTYWNEJ dyskusji :)). Zbierajcie wszelkie materiały, linki i wklejajcie je w posty. Zapraszam was do pisania.

wina syjonistów bo pchaja sie wszedzie gdzie ich nikt niechce i jeszcze rzšdzic chcš:/

X- Balans, trzymaj balans !!!

Balans Ma Sie Dobrze i trzyma się sam! Ja tylko go DZIŒ wyrażam (raz lepiej - raz gorzej) Mozna jednak mu sprzyjać lub się przeciwstawiać. Wtedy Sam-O-Pozycjonujesz się w Strefach Polaryzacji lub W Strefach ZRównoważenia. NADZIEJE sz sie na Lance Spolaryzowań lub Pomiędzy niemi OD - POCZNIESZ.. Strefy SynchronizowAne Grawitacyjnie -sš indywidualnie + zbiorowo. "Nie rób nikomu co tobie nie miłe" RÓB INNYM TO CO TOBIE MIŁE

"X- Balans, trzymaj balans !!!" wow Goœka, ty masz coraz lepsze texty :D mniej wiecej na poziomie 5 grupy przedszkola

Campar..jemu chodziło o 5-tš gęstoœć, którš wspomina z szustej

X-BA-Lance, jak nie mozesz pisac, to nie pisz. Campari, dziekuje za uznanie !

Słyszeliœcie, że Chiny zaprosiły Hamas na rozmowy. Szukajš przyczułka na bliskim wschodzie. Czy żółta woda zaleje œwiat?

Izrael tez zaczal placic Palestynie !

Zawsze bedzie tak, ze zwolennicy Systemów niewolniczych będš się łšczyć. Ale to jest Dobr -bo klarowne. Gorsza sprawš jest takie mišchwienie, jak prezydent Krzak robił przed inicjacjš wojenki: powcišgał narody (choć w sumie to nie narody, a ich Okupantów po fachu) Teraz chcš poscišgać Słowian z Polski, żeby tam równoważyli energie PlanEtarnš dla uniknięcia kolejnych kataklizmów różnego sortu.. Chcš Mieć schronienie w waszych Polach. Ale jak mówiłem -Sita sš PERFEKCYJNE. reszta to G-RA ILUZJI. (schowane RA głeboko w zwoju G)

nic....nie będziej jej i tyle!!!!!!!

anti spam (przywrócamy wštki)

Myœlę, że jeœli ludzie się nie pospieszš z rozpętaniem 3 wojny œwiatowej, to broń atomowa może być niegroŸna- prędzej czy póŸniej ktoœ wynajdzie i wyprodukuje coœ podobnego do obrony SDI w Civilization 3 (taka satelita zdolna do zestrzeliwania pocisków balistycznych). Jednym z możliwych scenariuszy poczštku 3 wojny jest atak Białorusi na Polskę (ataki na Polskę zrobiły się nudne, no nie? ;-/ ). UNIA Europejska i NATO dołšczš do wojny po stronie Polski (będzie im łatwiej niż w trakcie II Wojny Œwiatowej, bo Niemcy nie będš im blokowały drogi, wręcz przeciwnie :-) ), a Rosja dołšczy do wojny po stronie Białorusi. Teraz wszystko będzie zalezało od tego, czy Chiny też się włšczš po stronie Rosji. Jeœli tak, to wojna potrwa długie lata, a jej wynik będzie niepewny. Jeœli nie, to skopiemy Białorusinów i Rosjan w cišgu 1-2 lat. Wszyscy się będš cieszyć, że to była "wojna która położy kres wszystkim wojnš", ale to bzdura- będzie i IV i V i VI Wojna œwiatowa i wiele innych, aż w końcu słońce zamieni się w supernowš i wszyscy zginiemy!!! :-)

Ty prorok, ile Ci placa ?

aTobie Gosia?

jej zabierajš 0,20 centów australijskich z konta w banku za każdš wypowiedŸ o haarpie

Ja mam ksiazeczke, to widze czy cos mi zabieraja !

haarp pozwala mieć ksišżeczki?

To moj wybor !

to możesz sama wybierać?

Żawsze to robie !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 464
Poprzednia strona | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | .. | 23 | 24 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.