| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nie kończąca się opowieść | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269 |
|
Pomysł ten często jest urzywany na innych forach :) Poprostu chodzi o to żeby dopisywać losy bohaterów np. matka wzięła w ręce talerz... a następna osoba pisze:
...który był obrzydliwie brudny, więc.... itd. Mozecie wymyslać własnych bohaterów
(nasza historia może być o UFO, Dziwnych zjawiskach itp...)
1.Nie piszcie dwóch postów pod rząd bo to bez sensu...
2.Nie stawiajcie kropki w swoich postach, w końcu to "niekończąca się opowieść"
3. Starajcie się tak kończyć post, aby następna osoba mogła też coś napisać czyli kończcie np. na "ale, więc, dlatego, ponieważ, aby, żeby" itd, itp.
PS. ze względu na to że ta informacja będzie się na karzdej stronie tego tematu, dlatego informuje, że jeśli to jest strona któras z kolei np. 2,3,40 to napewno nie jest to początek historii tylko już ciąg...
Ok miłej zabawy...zaczynamy:
[%sig%]
|
|
|
Rydzyk wbiegł z kałachem i zaczoł walić po mutatntach. Nagle skończyła się amunicja, Rydzyk walnoł głone "O.......
[%sig%]
|
|
|
"... kurwa uderzyłem się krzyżem w palec" i pojechał swoim maybachem do szpitala a tam opatrywała mu ranę wedle jego gustu "piękna" stara (słuchajšca radia ma ryja) stara pielęgniara i...
[%sig%]
|
|
|
..zdradziła sekret że nie jest więtš gubišc po drodze swej kariery aureole .. Rydzyk wyznał jej miłoć że jego krzyżyk w lewej kieszeni mocny niczym kij bambusowy i napięty jak łuk robin hooda nie zniesie dłużej celibatu ( w tym samym czasie Briney Hetero - spuchnięta toczyła swš batalię z Romkiem w budzie rokiego ) ... Mutanty uznały to za dobry omen postanawiajac ...
|
|
|
Urzšdzić imprezę charytatywnš na rzecz poszkodowanych zmianš wiatru w Bangladeszu lecz...
[%sig%]
|
|
|
...Rydzyk udzielił się i stwierdził, iż nie powino się organizować takich imprez ponieważ groziłoby to...
|
|
|
.. katastrofš Cywilizacji Człowieków , w takim wypadku mutanty nie znajšc języka polskiego miały za nic twierdzenia Mr. Rydzyka i urzšdziły Jampreze zapraszajšc cały wszechwiat do Bangladeszu by wspomóc Charytatywnš ofiarę złożonš ciałem ( mutanty nie widziały co to pienišdz ) , głownš gwiazdš wieczoru Mutant in the Party Bangladesz została wybrana , nie inaczej ledwo trzymajšca się na nogach po orgii makabrycznej w budzie Rokiego Britney Wypłukana która ....
|
|
|
Nie dziela się z kociołem datkami i nie inwestujš....
[%sig%]
|
|
|
w infrastrukturę drogowš, za sprawš kaki która ponoć spekuluje przy cenach ropy. Lecz to nie zmartwienie naszej brit, która doszedłszy do siebie ujżała pobojowisko po orgii i jedynego który został przy niej, opalonego maczo z krawatem w paski, Andrzej - bo tak miał na imię - szedł w jej kierunku z jamnikiem na ramieniu i dobywajšcym się z niego hitem...
|
|
|
... ich troje pod tytułem "jednego mniej", nagle nadszedł sławny gwiazdor, przez wszystkich uwielbiany... Michał Winiewski i strzelił z kolczyka w britnej krzyczšc "hity kontra kity" a póniej britnej strzeliła w niego...
[%sig%]
|
|
|
... winiewskiemu odpadł nos... i Micha rzucił w niš jednym z rudych włosów otrutym jego linš i britnej odpadła lewa pier po czym...
[%sig%]
|
|
|
Andrzej by ratować sytuacje, wyjšł telefon i zadzwonił...
- Hi! zaczšl krzyczeć do słuchawki.... Tu Endrju! Ja, ja.... nie Golota, nie, noł, panimajesz? Majkel, potrzebuję twoich fachowców od operacji plastycznych....
-..........
-Ni, nie dla mnie......
-.......
- Okej, zadzwonie za 10 minut....
Odłozył jamnika i krzyknšł. Spokój, albo zrobię blokadę...........
|
|
|
...!!! Wszyscy zamilkli i popatrzyli na Andrzeja z podziwem. "Jej jakš on ma klasę! - pomylała britnej trzymajšc w ręke kawałek silikonu - takiego mena mogłabym mieć. A. tymczasem wykorzystał okazję rozdajšc ulotki zachecajace do głosowania na niego w najbliższych wyborach. Brit podeszła do niego po ulotke i powiedziała...
|
|
|
Hej! Men! Daj mi adres tej solary.......! Wygladasz........ zajefajnie......
I lubieznie zaczela wkładac sobie silikon na miejsce......
Ale Andrzej......
|
|
|
... niewyrażnie patrzšcym wzrokiem dostał zeza i wypadło mu oko które zaczęła gonić britney żeby ...
|
|
|
.....sprawdzić, czy britey jest agentka balcerowicza, czy tez ma przy sobie nadajnik HAARP......
Drugie oko koncentrowalo sie natomiast na miejscu, w które próbowała wcisnšc silikon......
|
|
|
... w tem wypadł mu penis i zaczšł tańczyć czaczę i...
[%sig%]
|
|
|
.....a byl to penis tak wielki, jak wiara A. w zwycięstwo wyborcze....:)
|
|
|
z penisa wyleciał Tusk cały oblany spermš i wykrzyknšł "mam zasady!" po czym jego twarz przemieniła się w twarz kaczyńskiego który krzyknšł ...
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |