Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA weronia 3 dni temu o 16:27 W marcu ;) Pozdrawiam Igor
Igorze, ostatnio się rzadko z powodu pracy widujemy, wyszło że zaręczymy się w marcu. ale tego roku? ;) kiedy uda nam się zamieszkać razem? dziękuję pozdrawiam

Witaj Igorze:) 1. czy w tym roku poznam docelowego partnera? Pozdrawiam wiosennie:)

Igorku moge prosic o odpowiedz...czekam juz 6 dni... Buziaki!

Co mogę zrobić by Jarek zaczął mnie znowu kochać,szanować i traktować z czułością i uczuciem tak jak traktował mnie wcześniej?

ZAKLECIA shaima82 Wczoraj o 19:41 Obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor ps. pamiętaj, że są tacy co nigdy się nie nie dowiedzą ...

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA GosiaArch 58 minut temu Tarot kartami Papież V i V monet mówi, że szansa pojawi się 3 maja ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA poxxx Wczoraj o 18:12 Tarot kartą VIII Monet mówi, że pojawi się ktoś w czerwcu ale nie spełni twoich oczekiwań. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA solzenicyn Wczoraj o 15:15 Tarot kartą IV Kije mówi, że to dobry wybór. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA krzysiek Wczoraj o 13:53 Tarot kartami Świat XXI i VIII Sprawiedliwość mówi, że znajdziesz za granicą co do prawa jazdy karty mówią, że na razie nie jesteś gotowy na samodzielną jazdę - musisz najpierw opanować emocje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA yohanna22 Wczoraj o 09:10 Tarot kartami As Mieczy i Walet Monet mówi, że musisz zerwać z młodym pośrednikiem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

1. Co z moją nową szkoła, czy trafie w fajne miejsce? 2. Jak moje układy z dzieciakami które uwielbiam?

Uła..

ZAKLĘCIA emilia433 2 dni temu o 23:21 Tarot kartami Królowa Kijów i VI Kijów mówi, że osiągniesz satysfakcję dzięki pomocy starszej kobiety. Pozdrawiam Igor ps. dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jaaa 2 dni temu o 16:58 Tarot kartą VII Kijów mówi, że siostra się podoba. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ulmich 2 dni temu o 15:28 Kiedy wszystko ujrzy światło dzienne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 2 dni temu o 07:53 Tarot kartą VI Monet mówi, że żaden - kup Reno. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tatuszka1 3 dni temu o 21:53 Tarot odpowiada kartą II Kije. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA warszawianka 3 dni temu o 20:13 Tarot kartami IX Pucharów i IV Puchary mówi, że wszystko ulegnie szczęśliwej odmianie w lipcu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA rain84 3 dni temu o 17:29 Czeka was proste szczęście ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA asystent 3 dni temu o 16:34 Tarot karta Pustelnik IX mówi, że będziecie razem we wrześniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tatianaa25 3 dni temu o 15:34 Szczerze to żaden. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą