| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Chciałabym wiedzieć czy wyjdę za mąż i kiedy ,czy go znam -jeżeli nie to kim on będzie , czy dostanę prace i kiedy . Mam na imię Justyna , data ur. 11.08.1978, mieszkam w Krakowie . Odpowiedź bardzo proszę przesłać na adres : lwica7890@wp.pl. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
Igorku
...czy mam jak najszybciej zakonczyc moj prawie 7 letni zwiazek czy warto walczyc? z gory dziekuje za odpowied,buziaki ogromniaste :*
|
|
|
mam prośbe dlatego pisze proszac o odpowiedz
mam 4 pytania które nurtują moje obecne życie
1. czy wróce do chłopaka którego bardzo kocham
2.czy firma którą właśnie założyłam bedzie dobrze prosperować
3. czy mój tata bedzie zdrowy
4. czy gdyby okazało sie iż pkt 1 sie nie sprawdzi to czy wyjde za mąż i do jakiego czasu
z góry dziekuje
|
|
malutka |
|
ps jesli by sie okazalo ze wróce do mojej milosci to do jakiego czasu czy wezmimy slub w jakim czasie i czy bede szczesliwa
|
|
malutka |
|
ZAKLECIA
bmatkowska
2 marca, 13:39
Do grudnia na lepszą raczej nie.
Witaj Igorze
Dziekuję za odpowiedź.
Czy możesz napisać coś więcej na tan temat?
Spotkałam biedną (babcię) pod kościołem powiedziała Bóg Zapłać.
|
|
|
czesc igorze
mam takie pytania
czy zona do mnie powroci,
jesli tak w jakim czasie to nastapi jesli nie to jaki jest tego powod,
pozdrawiam cieplo
marcin
|
|
marcin gwiazda |
|
|||
|
Witaj Igorku.
Powiedz mi czy jestem obserwowana przez Szymona?
ps:Mieszka w bloku naprzeciwko.
(jeśli tak) To czemu to robi?
Pozdrawiam Ciebie serdecznie:)
|
|
|
Witaj Igorze, pisze do Ciebie po raz kolejny, wszystko co piszesz się sprawdza, Twoje wskazówki są dla mnie bardzo cenne, wiem jak się ustawić do niektórych okoliczności.Powiedz bardzo proszę czy moja przepowiednia,którą kiedyś usłyszałam w EZO TV a dotycząca zmiany mojego życia, wyjazdu do innego kraju i życiu razem z męzczyzną, którego już wczesniej spotkałam równiez w twoich kartach ma potwierdzenie. Czy to naprawdę nastapi ?
|
|
mariadorota |
|
Drogi Igorku
Prosze Cię o pomoc Rok temu skończyłam studia i od tego czasu bezskutecznie poszukuje pracy kiedy i czy wogóle uda mi się coś znaleźć w najbliższym czasie (wiosna).
Dziekuję
|
|
|
Igorze piszę do ciebie bo jestem w kropce, nie wiem co mam robić.
1.Czy facet z którym ostatnio o mało się nie przespałam będzie ze mną
2.Czy będę miała dzieci i kiedy
3.co mnie czeka w najbliższych miesiącach
z góry bardzo dziękuję za pomoc
|
|
|
Igorku proszę Cię, napisz mi kiedy zajdę wreszcie w ciążę i ile będę mieć dzieci...powoli tracę nadzieję:(
|
|
Ilona |
|
1.Czy urodzę wtym roku zdrowe dziecko?
2.Czy in vitro, które odbędzie sie w następnym tygodniu zakończone bedzie sukcesem?
|
|
|
|||||
|
witaj Igorku
dawno mnie tu nie bylo mam pytanie/nia
1.czy holender ktory jest o wiele lat starszy(ma dziecko, ale to chyba wiesz)(on jest w ogule waga emm , zresztatez wiesz, jak bezdiezs potrzebowac fotko to powiedz), czy moze cos byc? czy rato utrzymywac i sie starac?
buziole kasia
p.s hmmm dlaczego mnie tak wszytsko denrwuje, chce spokoju ciszy nie wiem rozdrazniona itp. potrzebuje wyciszenia i powrocenia do rownowagi w jaki sposob? :(:(:
|
|
|
Drogi Igorze
Prosze powiedz mi czy moja sytuacja w pracy wyjasni sie i w koncu zacznie sie jakos ukladac? Ktos probuje mi zaszkodzic ale nie wiem kto i dlaczego. Czy moze mam szanse w koncu znalesc cos nowego, gdzie bede mogla dojsc do psychicznej rownowagi?
Pozdrawiam cieplutko
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
Igor:
Mam dwa (moze trzy) pytania - prosze zapytaj kart co tarot mówi u mnie:
1). Czy zrobie prawo jazdy w tym roku? Chodzi o to czy będe miec fundusze na kurs. Bardzo chce zrobić już od dłuższego czasu ale finansów brak na kurs. Bo wazniejsze są wydatki żeby żyć.
2). Czy D. będzie mnie długo unikał?
i takie dodatkowe malutkie pytanko:
kiedy zaświeci słoneczko w moim życiu? :(
dziekuje
|
|
|
Witam.
Chciałabym wiedzieć czy:
Mój były chłopak odezwie się jeszcze do mnie?
Czy nasze relacje ulegną zmianie na lepsze?
Czy na nowo bedziemy ze sobą rozmawiać?
I kiedy to nastąpi? jeśli odpowiedź będzie że tak
Mija już kilka miesięcy a on milczy.
Igorze jeśli możesz to proszę Cię jeszcze o jedno
Zapytaj proszę także kart czy Marek tęskni za mną? Czy myśli o powrocie do mnie? Czy chwiałby tego? Czy on mnie wogóle kochał? Czy kocha?
Proszę bardzo proszę o odpowiedz.
Pozdrawiam
|
|