Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Pozdrawiam ,dziękuję za odpowiedż. Myslami jestem cały czas przy babci ,jutro pójdę na cmentarz sie pomodlic.

violetta74

Pozdrawiam ijeszcze raz pytam co toznaczy umiarkowanie ,botrochę nie rozumiem .Czy moja przyszłość sie poprawi?.dzieki jużi tak zaduż chce wiedzieć.

violetta74

Witam. jak mi się ułoza relacje w nowej pracy? pozdrawiam zoa

Igor czy jest szansa, że zajdę w ciążę w tym roku? pozdrawiam zoa

Witaj Igorze Dziekuje bardzo za odpowiedz. O biednym pamietam

Witaj Czy dostane pracę o którą się staram i czy skończą się moje kłopoty finansowe?

Wczoraj o 11:40cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA meyle 25 lutego, 00:57 Tarot kartą III Kije mówi, że tak choć to potrwa ;) Pozdrawiam Igor ps. ale trzeba się chyba zacząć zmieniać Pytałam czy Krzysiek i ja będziemy jeszcze razem. Chciałam dopytac co oznacza, że trzeba się chyba zacząć zmieniać? :) O jakie zmiany chodzi? Pozdrawiam i dziękuję:) Pieniędzy nie daję ale zawsze kupuję jedzenie potrzebującym:)

Drogi Igorze ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie czy ten związek przetrwa ten wyjazd. Proszę o odpowiedź.

igorze.podarowalam ubogim odzierz i kupilam zywnosc,podziekowali i powiedzili co z serca dane sercu zostanie oddane'nierozumiem tego;igorze potym wszystkim co mnie ostatnio spotyka zostawil mnie maz zostawil przyjaciel mialam wypadek samochodowy z ktorego cudem uszlam z zyciem a samochod nadaje sie tylko na zlom nie moge zarobic ktos rzucil na mnie urok.powiedz mi kiedy w moim zyciu zmieni sie cos na lepsze czy moje klopoty skoncza sie.czy bedzie ktos ze mna czy bedzie w moim zyciu jakis mezczyzna,czy bede wstanie komus jeszcze zaufac

gwiazda581

Igorku... Muszę Ci to napisać. Znalazłam Biednego (co prawda nie pod Kościołem, ale kiedyś Go tam widziałam) i dałam Mu pieniążka. Powiedziałam, że to od Igora, ale zapytał tylko o godzinę i powiedział "Bóg zapłać" Jejku jak się cieszę, że Go spotkałam. Pozdrawiam Cię cieplutko... :)

Igorze czy jeszcze bedzie miedzy mna a nim seks? dziekuje

Chcę wiedziec czy poznam kogoś kto pokocha mnie i moje dzieci?

Igor:
ZAKLĘCIA moor 2 marca, 01:26 Tarot kartami Król Monet i Śmierć XIII mówi, że czekają was obydwoje korzystne transakcje ;) Pozdrawiam Igor
witaj, dziękuje za tarota;) czy te "korzystne transakcje"dla nas oboje to może zaręczyny?;) pozdrawiam

Witaj Igorku ! dziękuję za wróżby:) są bardzo trafne i pomocne :) Napisz mi proszę gdzie spotkam swojego docelowego partnera i w jakim miesiącu

kasia 2.12.91 kiedy znajde miłość? czy ja i lukasz( 11.6.92) ...czy co z tego ma szanse byc? tzn czy on zrobi jakis krok? czy mu sie podobam? czy nic z tego? prosze o odp. pozdrawiam

Igorze, proszę odpowiedz mi na te ważne pytania: 1. Jak ułoży się z Eweliną? Czy pójdzie po mojej myśli i zdarzy się to o czym marzę? 2. Czy długo jeszcze muszę trenować aby OOBE mi się udało? 3. Czy sprawy finansowe ułożą się niedługo czy jeszcze będę musiał czekać? pozdrawiam

ZAKLĘCIA basiula1 Wczoraj o 20:26 Co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku prosze Cię bardzo o odpowiedz:) Pozdrawiam Kasia

Witam serdecznie.Jestem zamknieta jakby w szklanej kóli z której nie moge sie wydostac- tak mi ktos powiedział ----- co to moze oznaczac- prosze o odpowiedz

Biedny pod kościołem podziękował , dałam datek dla biednego grajka bo u nas nie ma żebrzących . Gdzie spotkam swojego docelowego partnera? w jakim miesiącu .roku? Będę Ci wdzięczna za odpowiedź :)