Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Milutka 23 lutego, 12:50 Poprawi się w maju. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Dziekuję za odpowiedź, A powiesz mi co z nami dalej będzie, proszę? Czy to koniec? Co on do mnie czuje i czy to może być trwałe na przyszłość? Pozdrowionka lebiega

Dziękuję Igorku, Ale nie napisałeś mi nic o moim związku... Mogę liczyś na jeszcze jedną wróżbę ? Pozdrawim wiosennie :) :*

Igor:
ZAKLĘCIA maniusia 24 lutego, 09:50 Tarot kartą V Kijów mówi, że fajny związek z tego może być. Pozdrawiam Igor
Dziekuje Ci Igorku Ślicznie za posatwienie kart ;) Pozdrawiam cieplutko :)

dziękuje ślicznie Igorku za odpowiedz cieplutko pozdrawiam

Igor:
ZAKLĘCIA coco71 6 dni temu o 21:30 A dobrze szukałaś ? Pozdrawiam Igor
tak Igorze, dobrze szukalam.przeciez nie powiem Tobie, ze znalazlam i dalam, nie chce klamac,jestem szczera,

Coco

Dziękuję Igorku ;) Staram się tak robić zbyt dobrze pamiętam ból jaki mi zadał. Chyba jednak muszę zaczekać na ten czerwiec ;) ;) zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Igor:
ZAKLĘCIAMarina13 godzin temuTarot kartami IX Pucharów i VIII Monet mówi, że przed tobą upragniona ciąża.PozdrawiamIgor
Igorze, dzięki za odpowiedź, chociaż takiej to akurat się nie spodziewałam - zaintrygowałeś mnie ;). W takim razie bardzo Cię proszę, powiedz co mówią karty: 1. kiedy będę w ciąży? 2. czy ojcem dziecka będzie K. a jeśli tak to czy mnie będzie wspierał? pozdrawiam Marina

A ja Igorze dziekuje za odpowiedz na ktora czekam tygodniami...szkoda ze jej nie otrzymalam:(

Igorze, jesli chodzi o słowo "foch" to ostatnio ciągle się przewija przez moje życie(więc coś w tym chyba jest). Nawet od niego usłyszałam: nie będę znosił więcej twoich fochów! Więc jego obecne zachowanie też jest fochem? Tylko nie wiem ile jeszcze przyjdzie mi czekać na to by te wszystkie fochy minęły? Mam nadzieję, że w końcu się doczekam. pozdrawiam

Igorze, czy on o mnie dobrze mysli? Czy sie odezwie? czy bedziemy razem? Blagam...

Witam Cię Igorze. Mam do Ciebie wielką prośbę abyś sprawdził w kartach i udzielił mi odpowiedzi na pytania: 1. Czy w tym roku znajdę pracę 2. Czy uda mi się wyjechać za granicę jeszcze w te wakacje 3. Czy kolega ze studiów, który wpadł mi w oko jest wolny i czy mam szanse go poderwac. Z góry dziękuję i pozdrawiam

6 godzin temu cytuj: fragment | całość ZAKLĘCIA Szamot 2 marca, 11:34 Kobiety są zawsze pragmatykami wybór należy do ciebie już wszystko o niej wiesz. Pozdrawiam Igor CZYLI NA UCZUCIE Z JEJ STRONY NIE MA SZANSY? hm...a pytanie drugie - czy przetrwa mimo wszystko ten związek?

Witam Igorze! Czekam wraz z rodzina na papiery w sprawie wyjazdu chcialbym sie dowiedziec czy je dostaniemy jesli tak to kiedy czy to nastapi jeszcze w tym miesiacu?

Igor:
ZAKLĘCIA karny 28 lutego, 10:44 Tarot kartą Walet Mieczy mówi, że podoba się młodemu mężczyźnie ale to typowe w przypadku ładnych kobiet ;) Pozdrawiam Igor
dzięki Czy to któryś z moich kolesi i czy ich cos łączy?

czy znajde wkońcu miłość mojego życia??? czy bedzie to w tym roku??? czy wyjde za mąż??

Igorze prosze odp na moje pytania... bo moje serce i ja tracimy nadzieje na uczucie

dziekuje za odpowiedz. A czy my kiedykolwiek bedziemy razem ??/ jak juz nabierze ochoty na zwiazek ...:)

mam pytanie odnosnie Twojej odpowiedzi 1. co to znaczy ze bedzie roznie??? 2. tzn ze nie dostane sie na studia czy ze sobie nie poradze na tym kierunku ( ochrona srodowiska) prosze o bardziej szczegolowe odpowiedzi, i jesli chodzi o te studia to moze doradzisz jakis kierunek :D, dbo jesli nie ten to nie mam pomyslu na inny a i czy poprawiac ta mature czy nie?

liczyłam na to, że mnie pokocha, że będę nie tylko wsparciem i zapełniaczem, ale cóż, do miłości go nie zmuszę, dziękuję Igorze