Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 1 marca, 21:34 Seksie;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Emi84 1 marca, 01:49 Tarot kartą Papież V mówi, że cel życia odnajdziesz w maju ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Edyta22 28 lutego, 21:35 W tym roku umiarkowanie tarot kartą IV Monety mówi, że ślub weźmiesz w 2012. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 28 lutego, 19:53 A jak go pytasz to co mówi ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nashira22 28 lutego, 19:42 Bezinwazyjnie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaaja 28 lutego, 11:27 Najlepiej przed. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamila777 27 lutego, 22:54 Tarot kartą VII Monet mówi, że pokocha cię w maju. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA karny 28 lutego, 10:44 Tarot kartą Walet Mieczy mówi, że podoba się młodemu mężczyźnie ale to typowe w przypadku ładnych kobiet ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ilona27 27 lutego, 22:29 Tarot kartami Moc XI I Diabeł XV mówi, że nie masz się czym martwić Siła życia jest z tobą ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA bluangel 27 lutego, 19:09 Są tacy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA remedios 27 lutego, 19:05 Na razie to takie ple ple. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA leilaQ 27 lutego, 18:38 Tarot kartą V Monet mówi, że to tylko seks. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kinga566 27 lutego, 17:00 Tarot kartami As Kijów i Wieża XVI mówi, że musisz być Panem u siebie i pozbyć się natrętów ;) Jedź ale nie licz na łatwiznę - podróże kształcą a pomoc mężczyzn nie bywa bezinteresowna;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA calina76 27 lutego, 10:50 Tarot udziela odpowiedzi kartami: 1. czy i kiedy będziemy razem z ojcem mojej córeczki tworzyć rodzinę? Król Mieczy - jak dorośnie ale nie szybko 2. kiedy znajdę pracę i w jakiej branży? - IV Miecze w kwietniu 3. czy dam sobie radę finansowo? - Król Monet dzięki pomocy mężczyzny Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kasia19853 27 lutego, 09:39 1. tak 2. jeśli będziecie ją prowadzić razem 3. tak Pozdrawiam Igor ps. 4. nieistotne wobec 1

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 26 lutego, 22:49 Tarot kartą IV Kije mówi, że w maju taki przypływ nastąpi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA paolka262 26 lutego, 22:47 Trochę to potrwa ;) Pozdrawiam Igor ps. on musi dorosnąć do roli ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nikitaart 26 lutego, 21:36 Psychologią ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ulmich 26 lutego, 21:34 Tarot kartą Świat XXI mówi, że tak ale jeśli wyjedziesz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA teresasiwa 26 lutego, 21:20 Tarot kartą Mag I mówi, że dostaniesz jeszcze jedną szansę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą