| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
Jednak lipiec.
Maj był awaryjny, ale skoro Motylek i tak nie może, to... lipiec :)
Dostaniesz Motylku dużo energii w mailach, aż skręty kundalini w krzyżu poczujesz :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
A gdzie się podział temat silnika grawitacyjnego? Czy też jak wolicie- antygrawitacyjnego... czytam was od dłuższego czasu, ale dopiero przed chwilą się zarejestrowałem- tylko po to żeby o to zapytać.
Mnie też interesuje ten temat i również próbuję coś zrobić w tym temacie. Mam swoje własne teorie. Migdy tego nie szukałem w necie i nie sądziłem że to jest tak powszechny temat... Nie tylko ja jestem popieprzony :)
Pozdro dla wszystkich "Tajniaków"
|
|
|
No nie tylko ty, ale jak masz coś ciekawego lub jakieś przemyślenia to chętnie poczytamy wszyscy ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ciężko to opisać... To tkwi w głowie i nie bardzo wiem jak to przenieść chociażby na papier w formie prostego rysunku a co dopiero opisać...
Na razie jeszcze pozostanę bierny z wygłaszaniem teorii, ok?
PZDR
|
|
|
Chodzi o to, że już kilka razy się pomyliłem. Mam na koncie trochę nieudanych modeli... Tylko, że każda z tych "porażek" pokazuje mi coś nowego- coś, co każe mi próbować dalej. Mam nadzieję że niedługo się to skończy bo już jestem tym zmęczony... I nie ważne czy mi się uda to zrobić, czy też po prostu skończą mi się pomysły. Trwa to już z 9 lat i ostatnio spać już nie mogę. Czubek? Świr? Czasem tak myślę..
|
|
|
79277
Musisz w takim razie sięgnąć po taką pozycję "Charaktery rozumów ludzkich".
Pozdrawiam
Igor
ps. wymiana doświadczeń najczęściej jest konstruktywna - a według siebie do czego doszedłeś ?
|
|
|
|||||
|
choć wiele o pompie kawitacyjnej czytałem- nie widze tego w głowie
w szczegułach tkwi diabeł :-)
również witam nowego tajniaka
szczeże jak już miałem plan silnika w głowie to trafiłem tu :-)
i nie stety wpadło dużo nieuporzątkowanej wiedzy do głowy
tragedia :-) może faktycznie może działać to na wiele sposobów jak z silnikiem elektrycznym- kwestia szczegułów
najbardziej sensnym pomysłem wydaje się teoria wiru- trza zbugować kiedy takie użądzenie, powyważać- dobrać napęd-rozpędzić- chyba potrzebny generator cęstotliwości by wydusić odpowiednie obroty silnika choć o ile dobrze pamiętam silnik prądu stałego połączony szeregowo ma zdolności do rozbiegania się
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
79277 przyznał się że jest we władaniu osobliwości tego punktu.
Tą osobliwością może jest i grawitacja
a może przywiązanie gumą do budy.
Ale to chyba wszyscy tak mamy.
|
|
|
Wystarczy, że guma jest dość plastyczna i można jakoś przeżyć :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
a co jeśli grawitacja jest oddziaływaniem elektrostatycznym w makroskali?
szukamy nie stworzonych rozwiązań i kombinacji a to może być proste- jak drut
w tym wszystkim może się kręcić tylko wokoło elektryczności, ładunku i pochodnych
|
|
|
co jeśli punkt zero może każde ciało posiadać
z tym że małe ciała mają mały blisko tego ciała i nie wiele znaczący dla oddziaływań
z uwagi na wielkość ładunku posiadanego
może coś się ruszy na forum- siakaś dyskusja :-)
|
|
|
A co jeśli punkt zero posiada każdy punkt przestrzeni? :)
|
|
|
|||
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |