| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
mateuszek81
5 dni temu o 00:15
Znajdziesz ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
coco71
6 dni temu o 21:30
A dobrze szukałaś ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
awed123
7 dni temu o 20:06
Zmień numer komórki.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Blagam odpowiedz mi czy mozliwa jest wspolna przyszlosc z tym czlowiekiem (pomimo klopotow) i gdzie te moje dobre niespodzianki? tak liczylam ze to on jest najwieksza....blagam Igorze bo oszaleje z niepewnosci
|
|
|
ZAKLĘCIA
paullaa
7 dni temu o 16:50
Do czerwca daj sobie siana.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Igorze!Cy moge prosic o odpowiedz na moje pytanie?Czekam ju od kilku dni ....Baaaardzo prosze odpowiedz!Jesli Ci to nie sprawi klopotu to podaje swojego maila shaima@wp.pl
Z gory baaardz dziekuje!!!!!!!
|
|
|
panie Igorze a co z jego paszportem kiedy przyjdzie czy przyjdzie pozdrawiam nuna
|
|
nuna |
|
....hmmm ale jestem slepa!!!Przepraszam za ponaglenie i baaardzo baaardzo mocno dziekuje!!!Sciskam goraco i mam nadzieje,ze moge na Ciebie liczyc(?)Postaram sie sprecyzowac swoje pytanie gdyz mam tak zagmatwana sytuacje zyciowa,ze sama nie wiem o co pytac.
Ciekawa jestem czy jest taka mozliwosc opisania Ci Igorze mojej sytuacji...abys mogl mi cos doradzic a to bedzie naprawde spora lektura...wiec nie chcialabym opisywac jej na forum...jesli masz jakis pomysl...prosze o odpowiedz na maila.Dziekuje i pozdrawiam goraco!
|
|
|
witam panie igorze może pan odpoweidziec na moje pytanie czy znajde prace w najblliższym czasie oraz czy znajde dziewczyne moich snów
|
|
mateusz |
|
A TY IGORZE SPOD JAKIEGO JESTEŚ ZNAKU?>
Fajnie byłoby mieć faceta wróżbitę :)
Dzięki za wróżbę .
Mam pytanko czy wróżysz prywatnie?
|
|
|
Drogi Igorze, mówisz że "jeszcze" nie, czyli docelowo skończy się sukcesem? KSIĘŻC XVIII i X PUCHARÓW - jak dedukuję to X PUCHARÓW dobrze wróży, mimo że będzie to jeszcze nie teraz?
BŁAGAM powiedz!!!czy dobrze myślę?
|
|
|
Igorze, chciałam zapytać czy pogodzę się z Łukaszem i czy mamy szansę być razem?
|
|
|
ZAKLĘCIA
poxxx
3 marca, 08:56
1. jeszcze w marcu pojawi się szansa
2. umiarkowanie
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
iskra488
3 marca, 08:29
Tarot kartą Król Pucharów mówi, że dzięki pomocy mężczyzny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
dobra
2 marca, 23:47
Matka cierpi na brak miłości.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
bmatkowska
2 marca, 13:39
Do grudnia na lepszą raczej nie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Szamot
2 marca, 11:34
Kobiety są zawsze pragmatykami wybór należy do ciebie już wszystko o niej wiesz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
moni
2 marca, 13:30
Tarot kartą Walet Kijów mówi, że są szanse ale trzeba będzie trochę fochów poznosić.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
gwiazda581
2 marca, 10:16
Może ;)
Pozdrawiam
Igor