Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA naattaallkkaa 2 dni temu o 19:08 A jakie macie inne wyjście ? Pozdrawiam Igor ps. pomóż mu duchowo a nie marudź ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 2 dni temu o 15:03 Tarot kartami Księżyc XVIII i X Pucharów mówi, że niestety nie. Pozdrawiam Igor ps. gdyby mu się za wcześnie udało nie wyciągnął by właściwych wniosków ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA swietlik 2 dni temu o 15:02 Nie Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Czy ojciec mojego dziecka wróci kiedyś do swojej byłej partnerki?

ZAKLĘCIA donatella 2 dni temu o 14:57 Tarot kartą Pustelnik IX mówi, że na razie będzie cię chciał unikać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA leilaQ 2 dni temu o 13:38 Tarot kartami Rycerz Pucharów i X Mieczy mówi, że : 1. z Tomkiem będzie rożnie 2. studia musisz wybrać inne Pozdrawiam Igor ps. no i najważniejsze musisz przestać dalej ulegać złudzeniom ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nunka19 3 dni temu o 23:07 Tarot kartą II Monety mówi, że powinnaś się cieszyć że następuje to teraz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ale odezwie się? Nie bedziemy razem? chcę...czuję ze to cos waznego, co bedzie z moim obecnym zwiazkiem? Igorze to nie ten jedyny? A tak bym chciala...

ZAKLĘCIA rockin1407 3 dni temu o 18:54 To nie miłość to namiętność ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA weronia 3 dni temu o 16:27 W marcu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

senna:
Ale odezwie się? Nie bedziemy razem? chcę...czuję ze to cos waznego, co bedzie z moim obecnym zwiazkiem? Igorze to nie ten jedyny? A tak bym chciala...
Igorze mialy byc same dobre niespodzianki, on byl najlepsza...czy jest szansa na wieksza zazylosc?

ZAKLĘCIA mariadorota 3 dni temu o 15:54 Tarot kartami II Monety i Rydwan VII mówi, że wygrasz jak zmienisz strategię i dokładnie przemyślisz problem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA shaima82 3 dni temu o 15:32 Tarot kartami Słońce XIX i II Miecze mówi, że nadszedł czas kiedy możesz odważyć się na wszystko a szczególnie na sukces w sprawach finansowych. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA oson 3 dni temu o 15:12 Tarot kartami As Pucharów i V Pucharów mówi, że ze względu na brak zaufania czekają cię trudności uczuciowe ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Blagam Igorze o poswiecenie mi jeszcze chwilki i odpowiedz czy moglby zechciec ze mna byc, jaki kontakt bedzie chcial podtrzymywac, czy mam na to jakikolwiek wplyw? On jest teraz baaardzo daleko ale wraca, chce zeby byl ze mna, jakkolwiek

ZAKLĘCIA black0rose 3 dni temu o 13:19 Tarot kartami V Monet, III Monety i Umiarkowanie mówi, że miłość w styczniu natomiast ten rok będzie pod znakiem namiętności. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA zbig 3 dni temu o 13:09 Tarot kartami III Monety i V Monet mówi, że tak dzięki pomocy dobrych ludzi;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Hanna 3 dni temu o 02:18 Tarot kartami VIII Kijów i Rycerz Kijów mówi, że rodzice i sąsiedzi są lepsi niż myślisz ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nikitaart 5 dni temu o 14:19 Spod siódmego znaku zodiaku;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tatuszka1 5 dni temu o 14:16 Weterynaria - IX Mieczy nie Ekonomia - VII Kijów - aktywność intelektualna Gastronomia - III Kije nowe idee i wiedza Matematyka - Gwiazda XVII ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.