Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Facet, z którym chciałam być zaproponował bycie "kumplami", bardziej chyba nie mógł dać do zrozumienia, że nie chce być ze mną, chyba pora zabierać zabawki i szukać nowej piaskownicy. Kiedy ułożę sobie życie i z kim? nowe, czy jednak stare jest szansą na miłość, stabilizację i bezpieczeństwo??

Witam :) ..tak się zastanawiam Drogi Igorze czy spotkanie z nowo poznanym mężczyzną nie będzie dla mnie stratą czasu, a konkretniej czy to jest kolejny Pan szukający wrażeń czy może źle go oceniłam ;)?

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Witam serdecznie :) czy łączy jeszcze jakieś uczucie Andrzeja i Kasie? Czy nadal się spotykają? Pozdrawiam Monika

Witaj Igorze! Od pewnego czasu mam wrażenie, że coś jest nie tak między mną a moim mężczyzną. Nie wiem, czy coś się kończy, czy jemu już tak nie zależy. Mam bardzo małą pewność siebie. Powiedz mi co mówią karty: czy nasz związek ma jakąś przyszłość, czy wyjedziemy gdzieś razem niedługo, czy jemu naprawdę na mnie zależy, czy może rozstaniemy się niedługo? Bardzo proszę o odpowiedź, bo te myśli spędzają mi sen z powiek. pozdrawiam Marina

Witam ! Panie Igorzre moje zapytanie brzmi: Czy ja i Peter pobierzemy sie?? Dziekuje!

Czy dostanę pracę o którą się aktualnie ubiegam ?

Adrianna

Witaj Igorze :) -Biedny pod kościołem tylko skinął głową i uśmiechnął się :) Dawno do Ciebie nie pisałem więc mam parę pytań, liczę że na wszystkie mi odpiszesz, możesz odpisać TAK lub NIE. Ja już będę wiedział o co chodzi. 1. Za miesiąc mam egzamin na prawo jazdy, czy zdam za 1 razem? 2. Uczę się niemieckiego i są rezultaty, czy zaliczę 1 semestr? 3. Problemy z wyjazdem zagranicę, czy mimo to wyjadę z dziewczyną tam do pracy? 4. Brak finansów. Czy jest szansa by teraz się to zmieniło? Większa wygrana bądź korzystna propozycja? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź! ;)

Pozdrawiam Gall

Igorze jesli sie pojawisz to zerknij jak obiecales czy miedzy mna a nim jeszcze cos bedzie (tym nowym). Nie moge przestac myslec a wyjechal do swojego swiata:(

poniewaz nie spotkalam zadnego biednego, podarowalam pieniadze na hospicjum w moim miescie, wiec Igorze ponawiam pytanie i oczekuje na odpowiedz
ninaaa:
witaj Igorze, ponieważ dręczy mnie twoja poprzednia odpowiedz na moje pytania, muszę zadać jeszcze kilka dotyczących tego mężczyzny, który gości w moim sercu. Skoro "coś wyniknie" między nami to jak ? kiedy ? i na jakiej zasadzie będzie to działać ? pozostaniemy w przyjaźni czy jednak rozwinie się to w coś głębszego ?z góry dziekuje ;)

ZAKLĘCIA ninaaa 2 godziny temu Tarot kartami VI Kijów i IX Kijów mówi, że zaproponuje ci podróż ale musisz podczas niej uważać ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 4 godziny temu Tarot kartami IV Miecze i V Monet mówi, że ze względu na złe wspomnienia odrzuca on na razie więzi emocjonalne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA GallAnonim 9 godzin temu Tarot następującymi kartami odpowiada na twoje pytania: 1. XX Sąd - powodzenie 2. As Kijów - tak 3. Świat XXI- tak 4. Rycerz Monet - tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA adrianna 11 godzin temu Tarot kartami Gwiazda XVII i VII Monet mówi, że przed tobą sukces finansowy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA justys1215 11 godzin temu Tarot kartami Kochankowie VI i Pustelnik IX mówi, że na razie Peter nie jest gotowy na związek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina 13 godzin temu Tarot kartami IX Pucharów i VIII Monet mówi, że przed tobą upragniona ciąża. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Monikaa83 Wczoraj o 22:00 Andrzej kochają na swój sposób ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace Wczoraj o 20:38 A jak bierzesz sól na język i jest słona to co czujesz ? słoność. Pozdrawiam Igor ps. tak jak receptory smakowe ce nie oszukują tak nie oszukuje cię intuicja ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA betka Wczoraj o 16:50 A na co liczyłaś ? Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami III Monety i V Pucharów mówi, że dopiero teraz od maja nadejdzie prawdziwe powodzenie ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 2 dni temu o 22:35 Tarot kartami IV Puchary i Koło Fortuny X mówi, że bardzo dobrze się stało gdyż ten związek sprowadził by na ciebie masę kłopotów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monika 2 dni temu o 20:23 Tarot kartami V Mieczy i Cesarz IV mówi, że musisz uważać na zemstę starca więc aby odwrócić jego zły wpływ musisz wesprzeć innego starca pod Kościołem ofiarą (musi być z głębi serca). Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą