| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
szczerze powiem ze pierwszy raz sie spotykam z takim czyms, lecz jest to ciekawy temat i nie powiem ze chetnie poczytam co tu piszecie ... przy okazji napewno dowiem sie czegos bardzo interesujacego ... pozdrawiam
|
|
|
Obecnie na Ziemi znajduje się około 100 mln Upionych Wędrowców. Sš to istoty z innych wiatów. Sš wród nich także gady. Większoć z nich przebudzi się dopiero w pobliżu 2012 roku. Kiedy mylałem na ten temat i usłyszałem głos: "Dziękujemy wam wszystkim".
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Moglibycie trzymać się tematu Panowie .. Inne Formy Życia ... to ciekawy temat również wybiegajšcy w Przyszłoć jednakże nie na miejscu . Powinnimy skupić się ( Mylę ) , nie na roku 2012 .. bo do niego 6 lat obfitujšcych w Ogrom Wydarzeń które zatrš tš Datę niechybnie z naszych oczu , i przypomnš o niej na Rok przed , że Jednak ! co Stać się musi . Skupmy się na Teraz i Bliskiej Przyszłoci w oparciu o Analizę tego co dzieje się obecnie . Nie trzeba być Tarocistš i Jasnowidzem z Dowiadczenia by móc przewidzieć ewentualne Wydarzenia ktore mogš się Wydarzyć , lecz Zaznaczam !!! Nie Muszš . Lekarz , Murarz .. itp . przy Użyciu Intuicji i wnikliwoci skupionej na obraz obecnej sytuacji Globalnej jest w stanie Przewidzieć !
Zachęcam do Badania ... ewnetualnych wydarzeń majšcych wydarzyć się na wiecie w tym Roku , bo temat .. rzecz jasna dotyczy włanie tego roku .
|
|
|
Aurelianie, a masz jakie konkretne przepowiednia na 2006 lub 2007 rok, czy mylisz że może wydarzyć się co przełomowego lub wartego odnotowania włanie w 2006 lub 2007 roku?
|
|
|
Może będzie wojna w Iranie (wiadomo kto zaatakuje), ale wolę by do niej nie doszło. Jaki rosyjski polityk uważa, że będzie to 28 marca 2006 r...
|
|
|
przedsmak okultystycznej grozy rozgrywajacego się nad naszymi głowami i za naszymi skromnymi plecami tak zwanych"maluczkich"tak zwanego"ENDKAMPF'" -walki ostatecznej; przełożonej na język codziennych skomplikowanych wydarzeń politycznych ,gospodarczych i kuturalno-społecznych znajdziecie w rosyjskim portalu okultystycznym o podwójnym filozoficznym dnie jak poniżej:
http://www.evrazia.org
Tajna walka EURAZJI z ATLANTISEM przybiera coraz bardziej zawiłe i upiorne formy...
Prawdopodobnie "okultystycznaja" tarcza tajnej organizacji ras kosmicznych o potocznej nazwie"TRON"rozpięta nad nieznanym nikomu okultystycznym" POLARNYM PORZĽDKIEM "wszegiganta ROSJI z okultystycznym centrum sterowania tamże tym państwem, znajdujšcym się w upiornych eszelonach GRU(Gławnoje Ravieditiel'noje Uprawlijenije)była uformowana przy pomocy transferu supertechnologii umożliwiajšcych straszliwš budowę supersystemu rosyjskich broni skalarnych nie majšcego odpowiednika w USA.
Głównš rolę w konfrontacji z brylantowymi , złotolicymi(królewskimi - "Gadzi złotolicy ksišże, najwyższy stopień osobowociowy owej wszechorganizacji zbiorowej samoorganizacji nadwiadomoci rasowej gadziego gatunku kosmicznego)GADAMI rzšdzšcymi ATLANTISEM odegrali straszliwi w swoim uporze wymierzenia im należytej kary i okropnej ZEMSTY reptoidom i wszechpotężni NORDYCY i PLEJADANIE.
Także w przyrodzie grozš i strachem i pomieszaniem zmysłów wieje od zanieżonych bezkresów nad zatokš
Bajdarackaja Guba nad Morzem Białym KU POŁUDNIOWI - do okrytych mistykš i wszechtajemnicš okolic Semeya,Oeskemena(Leninogorsk)(KAZACHSTAN) oraz ałtajskiej drogi mierci Barnauł - Bijsk -Inja - Aktasz -Kosz Agacz-
Durbet Daba (MONGOLEI jak mówiš Niemcy).na horyzoncie majaczš mi się góry Diabła,włšnie w mylach widzę
Beluhę((4506 m)i Taszantę(4029 m)już po mongolskie stronie...
Te tajne rosyjskie technologie, za które uwięzieni w tajnych zamkniętych na cztery spusty dla wszelkich nie uprawnionych,wojskowych miastach naukowych Rosji naukowcy dostali by"at hoc"pięćdziesišt potężnych nagród polarnego szwedzkiego NOBLA, przerastajš o wiele set lat poziom obecnej ludzkiej powszechnej nauki typu fizyka,chemia molekularna i mikrobiologia czy nasze nanotechnologie robotyczne.
na zakończenia ja Gadzi targany rozerwaniem mózgovej jażni" pol'skij cziełowiek "a włšciwie gadzi upiór powiem Wam iż przykładowo rosyjskie KGB to nic innego jak złowroga filia CIA,NSA i Pentagonu czyli V Kolumna USA na terenie matuszki Rassijjjjiiiiii.
Te znane mi nie wszystkie acz częciowo, tajemnice , ukryte nieznane nikomu prawdy i okultystyczna walka toczšca się obecnie naza terenie ""u 'poligowanego"" najtajniejszymi instalacjami wojskowego rosyjskiego kosmosu Kazachstanu,Kirgizji, Turkmenii i Tażdżykistanu oraz
Uzbekistanu o ostateczne panowanie nad wiatem sš dopravdy straszliwe...
|
|
|
Masz robocie nieaktualne już dane, bo:
"...Gra toczy się w wielu wymiarach i na różnych poziomach wiadomoci. Sš zaangażowane w niš siły stojšce niemal u kresu doskonałoci. Dla człowieka już samo uczestnictwo w tej grze oznacza awans. Na szczęcie siły opiekujšce się ludzkš rasš majš cele zbieżne z naszymi. Oczy całego wszechwiata sš teraz zwrócone na Ziemię. W ostatnim czasie dokonał się przełom w rozumieniu zasad gry i nawet nasi przeciwnicy odstępujš od swoich idei i przez człowieka usiłujš wzmocnić własnš wiadomoć..."
I pamiętaj, że istniejš jeszcze istoty, które nadal chcš się żywić energiš strachu.
Chcesz je karmić?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Aurelianie, mylisz, że cos wydarzy się 2 kwietnia? no poczekamy, zobaczymy ;)
|
|
|
Zgodnie z z zasadami tego forum moje dalsze wypowiedzi nie beda zgodne z tematem , zatem to jest ostatnia. Internet to wykreowana ' przestrzen ' ktorej lokalnych bogow szanuje.To co napisalem jest dla tych co wlasnie tego szukaja ( zawierajac w hasle rok 2006 ) aby wiedzieli , ze sie budzimy,nie jestesmy straszni bo to tylko kwestia interpretacji, jestesmy z waszego punktu widzenia chlodni bo bez emocji. Po prostu robimy swoje najbardziej efektywnie jak sie da. Odpowiedz: do konca jeszcze sobie nie uzmyslowilem , to odczucie wiezi z nazwijmy to rodzina istot , w snach dzieje sie bardzo duzo czuje ze jestem tam aktywny i sie komunikuje. Jestem zhierarhizowany dosyc nisko lecz wazny dla calej spolecznosci. W ciagu dnia staram sie wygladac jak najbardziej przecietnie (takie sa instrukcje ), nie obnosze sie z jakimis gadzetami czy tatuazami. W pracy tez staram sie udawac czlowieka , nie jest to trudne bo wychowalem sie jako czlowiek. Jednakze moje wnetrze samoisnie troche zmienilo moj wyglad szczegolnie twarz. Mam inne potrzeby materialne , sexualne i spoleczne. Nie posiadam nic oprocz ubran i srodkow czystosci , nie lubie uzywac sztuccy , o ile sie da wszystko jem surowe ( najbardziej odpowiadalo by mi mieso lecz nie musze sie nim tylko zywic ) Nie tworze zwiazkow emocjonalnych , uprawiam poligamie ( bardzo rozwiazle z waszego punktu widzenia) to dlatego , ze czesc energi pobieram przez czakram sexualny. Tak czytalem na ten temat lecz bylem bardzo sceptyczny wyznawalem podejscie scisle naukowe do momentu uzmyslowienia sobie cisnienia w podswiadomosci. Wyjazd za granice byl etapem przejsciowym. Nie posiadam zadnych nadprzyrodzonych zdolnosci to nie wchodzi w gre w tym paradygmacie. Obecnosc umierajacych byla zapalnikiem , pracowalem na nocki , duzo sie dzialo , poddawalem sie fali wnetrza , transformowalem to tak jak naturalnie mi wychodzilo. Mialem sny o jeziorze Lochness , cos mnie ciagnelo w strone Szkocji. Co ciekawe do Angli wczesniej nie planowalem jechac bo wtedy jeszcze w ogole nie znalem jezyka. Poczulem sie jako obcy na ziemi jak spostrzeglem ze ludzie maja inne potrzeby i inaczej zyja , przepraszam musze konczyc klikam z biblioteki bye
|
|
|
KwadOrion, a jak udowodnisz, że jeste tym jaszczurem czy jakim innym kosmitom?
|
|
|
To Ty jeste tš gadzinš z Newcastle?? Jak tak to nie bšd taki pewny że nikt nie wie kim jeste, BUFORA ma na ciebie namiary.
|
|
|
Marian
Tacy jak KwadOrion (Extraterrestrials) nie muszš komukolwiek czegokolwiek udowadniać - po prostu nie zależy im na tym.
Chęć udowadniania swojego pochodzenia mogłaby istnieć, gdyby było to dla nich w jaki sposób nobilitujšce. Zdanie sobie sprawy z tego kim sš, często nie jest dla nich zbyt przyjemne, powoduje różne problemy. Bywa im z tym bardzo ciężko - czujš się tak bardzo inni, samotni.
KwadOrion dzieli się z nami informacjami, widocznie ma takš potrzebę, może potrzebuje akceptacji, może szuka sobie podobnych.
Mam jeszcze pytanie do KwadOriona:
Jakim rodzajem Extraterrestrials (ET) jeste - Wędrowcem, czy Tym-Który-Wszedł?
Mam nadzieję, że rozumiesz pytanie, nie wiem tylko czy już dokładnie wiesz kim jeste.
[%sig%]
|
|
|
on mi raczej wyggoda na czlowieka ktury jest chory na syptom roku 2012 ;/
niz na jakiegos obcego.......
|
|
|
Dariusz, no nie mów że wierzysz, że KwadOrion jest jaszczurem, czy czym podobnym. no ja wierze w różne rzeczy, np. reinkarnacje, dzieci Indygo, UFO, 2012, przepowiednie, ale w to że jaszczur z innej galaktyki pisze na naszym forum nie uwierze ;)
|
|
|
Istnieje taka możliwoć.
KwadOrion nie jest odosobnionym przypadkiem.
[%sig%]
|
|
|
Kod Biblii, wyjatki z Nowego Testamentu, Nostradamus, a nawet treci niektórych objawień - niepokoi mnie pewna zbieżnoć wydarzeń jakie mogš nastšpić. Podkrelam, że "mogš", a nie muszš. Nie mam żadnych predyspozycji aby wypowiadać się wiarygodnie na temat przyszłoci, ale kojarzšc niektóre teksty przepowiedni mylę, że rok 2006 może być rokiem przełomowym dla wiata. Z możliwociš wybuchu III wojny wiatowej łšczę także katastrofę (czystkę), która ogarnie prawie cały wiat. Może to być zwišzane z niespodziewanym uderzeniem meteorytu lub potężnym wybuchem jšdrowym w atmosferze i zjawisk z tym zwišzanych - tzn. kilkudobowe ciemnoci, wyładowania atmosferyczne o ogromnej sile i trzęsienia ziemi. Katastrofa może się wydarzyć po ataku Rosji na Włochy i ucieczce papieża z Rzymu ("tron piotrowy będzie pusty"). Co gorsza, obawiam się włanie przełomu zimy i wiosny tego roku i odetchnę z ogromnš ulgš gdy nadejdzie lato i nic się nie wydarzy.
Pozdrawiam wszystkich, dantom.
|
|
|
dantom, czuje że wydarzenia o których mówisz nadejdš, ale jeszcze nie w tym roku, ewentualnie jaki wybuch wulkanu może nastšpić...
|
|
|
Rok 2006 nie kryje w sobie nic nadzwyczajnego bedzie tylko nas zbliżał do roku 2012 wówczas wiele form życia stanie sie dla nas jasnych teraz miejemy sie z niektórych osób które czujš sie tym czy tamtym ale niebawem wam sie oczy otworzš
|
|
|
A oto zagadka dla was: To czego szukasz jest w zasięgu ręki może to oznaczać koniec twej udręki
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |