Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoœci) w œwiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoœci, nowy sposób patrzenia na œwiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici. Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o œwieżym spojrzeniu :). Autorka majšca doœwiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi. Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoœci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto. Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoœci, ale zaczyn nowego rozumienia, coœ jak przedœwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).

NaPrzykładDziwiIchŻe NieLubięCiepłychPosiłków LubJemPieczywoZMajonezem IŻeCzasamiZapominamJeœć....

BadałamToŻeMajš BzikaNaPunkcieJedzenia RobiłamNaTymEksperymenty IWnioskiSšWprostZatrważajšce

narazie "zwrot Pola wibracji" spowodował , ze owoce majš "kartoflasty" smak. lub raczej jego niemal brak.

"NaPrzykładDziwiIchŻe NieLubięCiepłychPosiłków LubJemPieczywoZMajonezem IŻeCzasamiZapominamJeœć...." "BadałamToŻeMajš BzikaNaPunkcieJedzenia RobiłamNaTymEksperymenty IWnioskiSšWprostZatrważajšce" robiš bożki z jedzenia .. jedzenie na obraz i podobieństwo .. plastc-food jedzenie całodobowe w okreœlonych porach a nie kiedy głód nie pojmujš jak mogę nie lubić kartofli i mięsa .. nie jeœć tak .. i owoce kartoflaste sš {lubię te z ogrodu za domem .. z drzew prosto i krzewów zaprzyjaŸnionych .. choć dzikie i małe ale smak majš .. mniam} Zwrot Pola .. a oni się lękajš utracić to czego tak wydaje im się że trzymajš i ogarniajš mało przestrzeni jeszcze .. a wszystko w swoim czasie

Tak a propos: "Autor: NAT. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-2006 11:10 Mnie gania słowo Erdöl." Miliarder z Polski naftowym potentatem. (PAP, pr/12.08.2006, godz. 13:29) Ryszard Krauze, prezes Prokom Investments potwierdził w sobotę w rozmowie z PAP, że spółka-córka Prokomu, Petrolinvest, kupiła udziały w czterech spółkach z Kazachstanu majšcych dostęp do złóż ropy naftowej. Jego zdaniem, wejœcie Prokomu do Kazachstanu pomoże innym polskim firmom działajšcym w branży paliwowej, zainteresowanym tym krajem. Autor: NAT. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-2006 11:10 Mnie gania słowo Erdöl. Re: HAARP - glosy i kontrola umyslu. Autor: NAT. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-2006 11:11 Chcš, bym lokalizowała nowe pokłady.... Re: HAARP - glosy i kontrola umyslu. Autor: NAT. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-2006 11:12 Obiecujš za to spokój w Polsce:/ Re: Autor: godini (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-2006 11:12 a pierdolisz to? ;)

HAARP namierza więc złoża.

4

"A selfish dragon meets a brave princess, resulting in silliness."

A selfish dragon meets a brave princess, resulting in silliness....

idealistycznego Lucyfera UpadekPrzegrana ++++ UczyćUczucieMiłoœćDziecko Chrystus jako najwyższy wzór UczyćUczucieMiłoœćDziecko ---- materialistycznego Arymana DaćSięZjeœć

idealistycznego Lucyfera UpadekPrzegrana ++++ LotDuchaUczyćUczucieMiłoœćDziecko Chrystus jako najwyższy wzór UczyćUczucieMiłoœćDzieckoLotDucha ---- materialistycznego Arymana DaćSięZjeœć

http://www.nbbd.com/godo/ef/indigo/mo.jpg Czeœć, byłem kiedyœ Herkulesem i jak widać, dalej jestem, lecz to dzięki moim rodzicom, którzy nauczyli mnie, że mogę okiełznać strach i oto wynik.

:)

http://members.chello.at/voether/In_dzie_01/male/indie055.jpg

"Ifikles był uczniem zdyscyplinowanym i pojętnym, nauka nie sprawiała mu żadnych kłopotów. Herkules był bardzo niezdscyplinowany, do tego stopnia, że Linos musiał go karać."

To Tylko Metafora Herkules Jest Z Innej Epoki

http://www.dynamitefling.org/images/padme_02.gif

http://www.theonion.com/2056-06-22/news/4/government.jpg

02_Krist Van D & MK Schulz f.Gosia Andrzejewicz_Waiting for Love [Energy mix]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.