Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Wow... coz za przekleńswa... A właœciwie to o co chodzi z tš Nikolš?

oj to smutna historia... ale jak chcesz jej posłuchać... No więc: Dla jaj zaczęliœmy pisać do siebie kochanie w sms-ach. No i potem jak wracaliœmy ze szzkoły to ja jak siedzialam w tramwaju napisałam mu : " ty mnie wcale nie lubisz bo nawet nie chciałeœ mnie odprowadzić na przystanek" a on mi odpisał " bo cię nie lubię tylko kocham". Długo płakałam w domu bo mu nie wierzyłam. Ale potem zaczęłam wierzyć... A potem matoł zaczšł zarywać do innej... I już wogule nie wysyła mi sms-ów. To tak bardzo skrótowo

pomylilyscie strony! to nie jest kacik bravo girl! he he

ja nie czytam bravo girl :|

WeŸ spadaj da drzewo prostować banany--- Jak chcesz komuœ dojebać to idŸ na podwórko idioto/tko ! ! ! ! !

Ja też nie czytam bravo girl ! ! ! !

---- wiesz, czasem ludzie majš tyle próblemów w domu (jak np. ja) że w internecie próbujš się "wyluzować" piszšc różne czasem głupie rzeczy, ale ty nie powinieneœ brać tego na serio i się odgrywać -bo to tylko œwiadczy o tobie, jeœli ktoœ coœ do ciebie ma to poprostu go ignoruj... A nie, odgrywasz się głupimi przyœpiewkami... A niektórzy specjalnie się kłucš, tego to akurat nie rozumiem... I specjalnie na innych przeklinajš, nawet jeœli ich nie znajš... To jest straszne...

Hej, Koriss jesteœ ?????????????????????????????????????????????????????????????????

jestem...

koriss - po pierwsz to jest forum dla wszystkich i kazdy moze sie wypowiedziec czy ci sie to podoba czy nie! po drugie niemam 10, 20 a nawet 30 lat zeby sobie pozwolic na to by jakies gowniary w ten sposob sie domnie odnosily! pozatym mam gdzies czy czytasz brawo girl! wystarczy mi twoj poziom wypowiedzi anita!

Eh... trochę się wkurzyłam na tš ---. Ale już mi lepiej.

Koriss To jest prawdopodobnie moje ostatnie wcielenie na Ziemi i jeœli chodzi o emocje, to potrafię generować jakie chcę (w zależnoœci co chcę osišgnšć) - to taki "teatr". A ten kresek (autocom.pl) to jakiœ smutny, niedowartoœciowany, sfrustrowany człowiek i długa nauka przed nim (na Ziemi lub innej planecie trzeciej gęstoœci).

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ok, ok. Sorry że cię uraziłam ---. Ale zauważ że ty też nie jesteœ bez winy. Zaczęłaœ że mamy coœ nie tak, że mamy 13, 15, 16 lat i rozmawiamy o mężczyznach. A sama przed chwilš napisałaœ, że każdy może się wypowiadać. I my gadamy o mężczyznach czy ci się podoba czy nie. I przepraszam za moje slownictwo ale mnie trochę ponoisło.

Dobra, każdy ma swoje zdanie... Jeœli on czuje się jakimœ bogiem to niech się tak traktuje... Ale ja też nie jestem jakšœ dziwkš żeby on mnie obrażał... I jeœli chce się na kimœ odegrać to nich się odgrywa, szczerze mam to gdzieœ... I tyle...

czemu "ostatnie wcielenie" ?

I poraz 3 wycišgnęłaœ mi to z ust... Ech dziewczyno ! ! !

:) Już Ci mówiłam :) Głupawka już przeszła... jestem sobš :)

Ten Dariusz jest jakiœ dziwny... Albo wolno pisze, albo jest czymœ zajęty... Ciekawe czym ???

Ty też to zauważyłaœ jak Dariusz œlicznie okreœla słowami to co chce powiedzieć? :) Przepraszam za to słowo Anita ale muszę to powiedzieć: Chyba się nie myliłam, albo on ma taki spokojny charakter, albo to rzeczywiœcie romantyk :)

A może masz rację...? Gdyby takim romantykiem był też re-liqio...ochhh...=D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.