| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
Wow... coz za przekleńswa... A właciwie to o co chodzi z tš Nikolš?
|
|
|
oj to smutna historia... ale jak chcesz jej posłuchać... No więc: Dla jaj zaczęlimy pisać do siebie kochanie w sms-ach. No i potem jak wracalimy ze szzkoły to ja jak siedzialam w tramwaju napisałam mu : " ty mnie wcale nie lubisz bo nawet nie chciałe mnie odprowadzić na przystanek" a on mi odpisał " bo cię nie lubię tylko kocham". Długo płakałam w domu bo mu nie wierzyłam. Ale potem zaczęłam wierzyć... A potem matoł zaczšł zarywać do innej... I już wogule nie wysyła mi sms-ów. To tak bardzo skrótowo
|
|
|
We spadaj da drzewo prostować banany--- Jak chcesz komu dojebać to id na podwórko idioto/tko ! ! ! ! !
|
|
|
---- wiesz, czasem ludzie majš tyle próblemów w domu (jak np. ja) że w internecie próbujš się "wyluzować" piszšc różne czasem głupie rzeczy, ale ty nie powiniene brać tego na serio i się odgrywać -bo to tylko wiadczy o tobie, jeli kto co do ciebie ma to poprostu go ignoruj... A nie, odgrywasz się głupimi przypiewkami...
A niektórzy specjalnie się kłucš, tego to akurat nie rozumiem... I specjalnie na innych przeklinajš, nawet jeli ich nie znajš... To jest straszne...
|
|
|
Hej, Koriss jeste ?????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
koriss - po pierwsz to jest forum dla wszystkich i kazdy moze sie wypowiedziec czy ci sie to podoba czy nie! po drugie niemam 10, 20 a nawet 30 lat zeby sobie pozwolic na to by jakies gowniary w ten sposob sie domnie odnosily! pozatym mam gdzies czy czytasz brawo girl! wystarczy mi twoj poziom wypowiedzi anita!
|
|
|
Koriss
To jest prawdopodobnie moje ostatnie wcielenie na Ziemi i jeli chodzi o emocje, to potrafię generować jakie chcę (w zależnoci co chcę osišgnšć) - to taki "teatr".
A ten kresek (autocom.pl) to jaki smutny, niedowartociowany, sfrustrowany człowiek i długa nauka przed nim (na Ziemi lub innej planecie trzeciej gęstoci).
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ok, ok. Sorry że cię uraziłam ---. Ale zauważ że ty też nie jeste bez winy. Zaczęła że mamy co nie tak, że mamy 13, 15, 16 lat i rozmawiamy o mężczyznach. A sama przed chwilš napisała, że każdy może się wypowiadać. I my gadamy o mężczyznach czy ci się podoba czy nie. I przepraszam za moje slownictwo ale mnie trochę ponoisło.
|
|
|
Dobra, każdy ma swoje zdanie...
Jeli on czuje się jakim bogiem to niech się tak traktuje...
Ale ja też nie jestem jakš dziwkš żeby on mnie obrażał...
I jeli chce się na kim odegrać to nich się odgrywa, szczerze mam to gdzie...
I tyle...
|
|
|
Ten Dariusz jest jaki dziwny... Albo wolno pisze, albo jest czym zajęty... Ciekawe czym ???
|
|
|
Ty też to zauważyła jak Dariusz licznie okrela słowami to co chce powiedzieć? :)
Przepraszam za to słowo Anita ale muszę to powiedzieć:
Chyba się nie myliłam, albo on ma taki spokojny charakter, albo to rzeczywicie romantyk :)
|
|
|
A może masz rację...? Gdyby takim romantykiem był też re-liqio...ochhh...=D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |