Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
OOBE
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 253

Dużo słyszałam o OOBE. Byłam na pewnej stronie, na której jest napisane dokładnie, jak to zrobić. Próbowałam i ćwiczyłam przez kilka nocy, ale nawet nie mogę osišgnšć tego podstawowego stanu. Może jest to kwestia tego, że nie mogę dokładnie oczyœcić umysłu? Proszę o pomoc osoby, które wiedzš co robić lub już to przeżyły. Mam jeszcze kilka pytań: podobno można podróżować po innych miejscach, ale jak wrócić? Czy można tylko myœleć wtedy o tym, żeby się obudzić? Nie chciałabym pozostać tak zawieszona na wiecznoœć, kiedy nie wiem dokładnie, gdzie jestem. A może można wyskoczyć z ciała przed œmierciš i podróżować po œmierci naszego ciała? Czy wtedy umysł też umiera? Czekam na odpowiedzi.

Mam pytanie. Czy ćwiczšc to OOBE jest zwiększone ryzyko ulegnięciu samospaleniu? Bo coœ słyszałem, że na samospalnie sš narażone osoby ćwiczšce zaawansowanš jogę i właœnie to OOBE.

Jak bedziesz cwiczyc to OOBE to wystarczy siedziec daleko od ognia. [%sig%]

Tak sobie to czytam. I mam pewne pytanie. Tak ktoœ mówił, że można się poruszać w tym OOBE z kolosalnš szybkoœcia. Czy można przekroczyć prędkoœć œwiatła i czy można zmaterializować coœ ze sobš. Do czego dšżę? Może tak właœnie podróżuje UFO? I takie jeszcze mam pytanie. Czy ja jako zwykły człowiek mogę nie dopuœcić, aby ktoœ się dostał w stanie OOBE do mojego domu. Bo przecież za kilka tysięcy lat każdy człowiek być może będzie to umiał. I co wtedy będzie. Nie będzie żadnej prywatnoœci. I czy można właœnie zrobić jakiœ system antywłamaniowy?

Podstawowe pytanie. Czy OOBE jest zgodne z chrzeœcijaństwem?

no niestety będziesz musiał skończyć z waleniem gruszki :)

Chyba musiałbyœ wynajšć do ochrony ekipę "Ghost Busters". A o takie rzeczy się nie martw, bo będziemy wtedy na wyższym poziomie rozwoju moralnego. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

tzn ze na wyzszym poziomie nie będzie dupczenia ? to ja zostane na swoim poziomie.

Odpowiadałem Rojlandowi. A teraz odpowiem Anatolowi: No rzeczywiœcie, to jest podstawowe pytanie :) Zgodne z chrzeœcijaństwem jest tylko chodzenie do koœcioła. A takie pytania, to zadawaj księdzu :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Tych kolesi co przychodza do mnie w nocy to nie chcieli byscie spotkac w realu. Nie sa juz dla mnie brzydcy i robia wszystko abym ich nie zapamietal tzn kreuja sny nakladkowe. Np: toczy sie sen i zdarza sie ze uzyskuje swiadomosc w nim , zaczynam kapowac sie o co chodzi , maska nakladkowa znika (fabula i postacie przemieniaja sie)i widze tych kolesi , potem rano nic nie pamietam. Zdarzylo sie pare razy , ze zapisalem co sie dzialo zaraz po doswiadczeniu. Po latach zaczelismy sie dogadywac choc nie do konca , nawet mi sie to podoba. Widze wieszcholek gory lodowej i ciekawy jestem co dalej.

Do mnie raz przyszły Szaraki, gdy byłem w stanie alfa (tuż przed zaœnięciem), ale ich odprawiłem. http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=29630&p=1 [%sig%]

Mam pytanie.ktoœ pisał, że zna stronę, na której jest napisane jek dojœć do tego stanu.Możesz podać link????? Z gu/ó ry thx :)

droga karolo nie czytalem poprzednich stron wiec nie wiem czy ci juz ktos o tym pisal, albowiem do takich rzeczy jest pewien program ktory stymuluje odpowiednimi dzwiekami twoj mozg, a program sie zwie Brain Wave Generator, niestety program ten jest platny i ciezko jest znalesc do niego patcha lub cracka, lecz kiedys juz mi to sie udalo i jezeli bedziesz miala z tym problemy a bedziesz chciala sprobowac to moze ci w tym pomoge over

Ktos moze doswiadczyl wyjscia dzisiaj? taka piekna noc :)

mozesz przesłam mi linki albo cos jak wejsc w oobe ?

Mam male pytanie czy w stanie OOBE mozna przemieszczac sie tylko w przesszeni czy w czasie tez? jesli tak to jak? wystarczy pomyslec o konkretnej dacie ?

zanim zadasz takie pytania przeczytaj caly temat sa odpowiedzi (po kilka razy) na Twoje pytania

i jak ci idzie z opuszczaniem ciala. Mialbym dla ciebie kilka waznych informacji i ostrzezenien zwiazanych z tymi praktykami. Jesli jestes jescze zainteresowana to napisz.

oobe,potrzebuje dokładnych inforamcji jak dokonac oobe,oczywiœcie wierze,że to isnieje i można wyjœć z własnego ciała pod postaciš duszy,niechce tego wykorzystać w żaden zły sposób do straszenia kogos ,szpiegowania,lubpodglšdania. Proszę o szybkš odpowiedŸ. Pozdrawiam Piotrek.

Już nieaktualne pierwsze moje pytanie poradziłem sobie do momentu w którym dŸwięk był nie do zniesienia czułem każdš żyłe na twarzy gdy mój oddech był szybki i płytki gdy mi serce waliło jak nigdy i wtedy zastosowałem taktyke ducha i wstrzymałem oddech,normalnie wytrzymam około 1,5minuty wtedy niemoglem 5 sec.muszę przyznać,że to była moja 2 próba dzisiaj znowu spróbuje tylko potrzebuje rady gdy już jestem w tym stanie który opisałem jak przejœć do następnego,jak sšdze następny to wyjœcie z ciała Pozdrawiam Piotrek

Denerwujšcy sš Ci spamowcy co? A co do OObe to najtrudniej jest przekroczyc barierę strachu ktora pojawia sie po wystapieniu"wibracji"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 253
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.