| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| OOBE | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 253 |
|
Dużo słyszałam o OOBE. Byłam na pewnej stronie, na której jest napisane dokładnie, jak to zrobić. Próbowałam i ćwiczyłam przez kilka nocy, ale nawet nie mogę osišgnšć tego podstawowego stanu. Może jest to kwestia tego, że nie mogę dokładnie oczycić umysłu? Proszę o pomoc osoby, które wiedzš co robić lub już to przeżyły. Mam jeszcze kilka pytań: podobno można podróżować po innych miejscach, ale jak wrócić? Czy można tylko myleć wtedy o tym, żeby się obudzić? Nie chciałabym pozostać tak zawieszona na wiecznoć, kiedy nie wiem dokładnie, gdzie jestem. A może można wyskoczyć z ciała przed mierciš i podróżować po mierci naszego ciała? Czy wtedy umysł też umiera? Czekam na odpowiedzi.
|
|
|
Mam pytanie. Czy ćwiczšc to OOBE jest zwiększone ryzyko ulegnięciu samospaleniu? Bo co słyszałem, że na samospalnie sš narażone osoby ćwiczšce zaawansowanš jogę i włanie to OOBE.
|
|
|
Jak bedziesz cwiczyc to OOBE to wystarczy siedziec daleko od ognia.
[%sig%]
|
|
|
Tak sobie to czytam. I mam pewne pytanie. Tak kto mówił, że można się poruszać w tym OOBE z kolosalnš szybkocia. Czy można przekroczyć prędkoć wiatła i czy można zmaterializować co ze sobš. Do czego dšżę? Może tak włanie podróżuje UFO? I takie jeszcze mam pytanie. Czy ja jako zwykły człowiek mogę nie dopucić, aby kto się dostał w stanie OOBE do mojego domu. Bo przecież za kilka tysięcy lat każdy człowiek być może będzie to umiał. I co wtedy będzie. Nie będzie żadnej prywatnoci. I czy można włanie zrobić jaki system antywłamaniowy?
|
|
|
Podstawowe pytanie. Czy OOBE jest zgodne z chrzecijaństwem?
|
|
|
no niestety będziesz musiał skończyć z waleniem gruszki :)
|
|
|
Chyba musiałby wynajšć do ochrony ekipę "Ghost Busters".
A o takie rzeczy się nie martw, bo będziemy wtedy na wyższym poziomie rozwoju moralnego.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
tzn ze na wyzszym poziomie nie będzie dupczenia ? to ja zostane na swoim poziomie.
|
|
|
Odpowiadałem Rojlandowi.
A teraz odpowiem Anatolowi:
No rzeczywicie, to jest podstawowe pytanie :)
Zgodne z chrzecijaństwem jest tylko chodzenie do kocioła.
A takie pytania, to zadawaj księdzu :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Tych kolesi co przychodza do mnie w nocy to nie chcieli byscie spotkac w realu.
Nie sa juz dla mnie brzydcy i robia wszystko abym ich nie zapamietal tzn kreuja sny nakladkowe. Np: toczy sie sen i zdarza sie ze uzyskuje swiadomosc w nim , zaczynam kapowac sie o co chodzi , maska nakladkowa znika (fabula i postacie przemieniaja sie)i widze tych kolesi , potem rano nic nie pamietam. Zdarzylo sie pare razy , ze zapisalem co sie dzialo zaraz po doswiadczeniu. Po latach zaczelismy sie dogadywac choc nie do konca , nawet mi sie to podoba. Widze wieszcholek gory lodowej i ciekawy jestem co dalej.
|
|
|
Do mnie raz przyszły Szaraki, gdy byłem w stanie alfa (tuż przed zanięciem), ale ich odprawiłem.
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=29630&p=1
[%sig%]
|
|
|
Mam pytanie.kto pisał, że zna stronę, na której jest napisane jek dojć do tego stanu.Możesz podać link?????
Z gu/ó ry thx :)
|
|
|
droga karolo
nie czytalem poprzednich stron wiec nie wiem czy ci juz ktos o tym pisal, albowiem do takich rzeczy jest pewien program ktory stymuluje odpowiednimi dzwiekami twoj mozg, a program sie zwie Brain Wave Generator, niestety program ten jest platny i ciezko jest znalesc do niego patcha lub cracka, lecz kiedys juz mi to sie udalo i jezeli bedziesz miala z tym problemy a bedziesz chciala sprobowac to moze ci w tym pomoge
over
|
|
|
Mam male pytanie czy w stanie OOBE mozna przemieszczac sie tylko w przesszeni czy w czasie tez? jesli tak to jak? wystarczy pomyslec o konkretnej dacie ?
|
|
|
zanim zadasz takie pytania przeczytaj caly temat sa odpowiedzi (po kilka razy) na Twoje pytania
|
|
|
i jak ci idzie z opuszczaniem ciala. Mialbym dla ciebie kilka waznych informacji i ostrzezenien zwiazanych z tymi praktykami. Jesli jestes jescze zainteresowana to napisz.
|
|
|
oobe,potrzebuje dokładnych inforamcji jak dokonac oobe,oczywicie wierze,że to isnieje i można wyjć z własnego ciała pod postaciš duszy,niechce tego wykorzystać w żaden zły sposób do straszenia kogos ,szpiegowania,lubpodglšdania.
Proszę o szybkš odpowied.
Pozdrawiam Piotrek.
|
|
|
Już nieaktualne pierwsze moje pytanie poradziłem sobie do momentu w którym dwięk był nie do zniesienia czułem każdš żyłe na twarzy gdy mój oddech był szybki i płytki gdy mi serce waliło jak nigdy i wtedy zastosowałem taktyke ducha i wstrzymałem oddech,normalnie wytrzymam około 1,5minuty wtedy niemoglem 5 sec.muszę przyznać,że to była moja 2 próba dzisiaj znowu spróbuje tylko potrzebuje rady gdy już jestem w tym stanie który opisałem jak przejć do następnego,jak sšdze następny to wyjcie z ciała
Pozdrawiam Piotrek
|
|
|
Denerwujšcy sš Ci spamowcy co? A co do OObe to najtrudniej jest przekroczyc barierę strachu ktora pojawia sie po wystapieniu"wibracji"
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 253 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |