Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Witam. =) Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail. Serdecznie pozdrawiam :*

Cokolwiek to mialo wspolnego z naszym tematem... tak... masz racje... lato :P

nie widzisz w tym słowie magii jest to wielka magia przyrody czy ty tego nie dostrzegłaœ!!

wampiry, tak to to czego szukam, ale gdzie to jest?

Wiesz... jezeli masz czas to mozesz sobie przejrzec wczesniejsze wypowiedzi. Tak napisalam nieco o wampirach. P.S. Gdyby ktos chcial pogadac "normalnie" to to jest moj numer GG: 8794789 Czarna Magio... Moj blad. Masz racje.

Lato, Lato, Lato... Ach jak ja kocham tš porę roku, chodŸ u mnie w domu jest cieplej niż na zielonym podwórku i tak jest suuuuuper ;) A szczególnie WAKACJE!!! :D Ja znów wpadam na chwilę i zaraz gnam do dziadka :) Szkoda, że to tak szybko mija... A co do poprzedniego tematu... Duchy muszš być wszędzie, bo jeœli by ich nie było, nie byłoby ducha przyrody, bo jak myœlicie, wiatr to nie duch który kršży po całym œwiecie? :> Buziaczki :)

No dobra... Dosyć leniuchowania... ^^ Jakoœ się tu martwo zrobiło... oj nie dobrze... Jako, że i tak się nikt nie odzywał to nieco odbiegne od tematu... w temacie (*lol*) a przejde do tematu... którego nie ma w temacie (*lol*) a mianowicie do snów. :D Wie może ktoœ z Was jak "odgadnšć" znaczenie snów? Kiedyœ się tym interesowałam, a jako, że mamostatnio "fajne" sny postanowiłam napisać co nieco o tym... A nóż widelec, ktoœ (a jest na 100% pewne) wie o tym więcej niż ja. :P A co do tych snów... Sprowadzajš się ostatnio do 1 - œmierci. Œniš mi się sny z dzieciństwa - że idę do duchów. Kilka dni temu sniło mi się, że podcięłam sobie żyły (nie wiem czy to ma jakiœ zwišzek ale po tym œnie się przecięłam-przypadkiem oczywiœcie), a wczoraj w œnie przyszła po mnie Œmierć. Czy to może mieć jakieœ znaczenie albo sens? :)

Ja pragne się pochwalić że mieszkam na zasyfionym blokowisku gdzie najchętniej wytukł bym wszystkich sšsiadów poza 3 których naprawde polubiłem. A byli oni w różnym wieku: 40, 54, 66. Pewnej nocy wyœniło mi się że wypadajš mi zęby (a jak zapewne wiecie to oznacza czyj𜠜mierć -moja babka i prababka to wróżki więc wiem) no i ta trujka sšsiadów niemal jednoczeœnie umarła na tosamo, na serce.Milutko co nie.....

Oł... No ja bym nie powiedziała, że to było miłe. A może Twoja babcia mogłaby mi pomóc? :>

Będę na tyle brutalna i "be", że powiem, że mam własnego, prywatnego i w ogóle teges bloga... www.gothica-hekate.mylog.pl Jeżeli ktoœ jest zainteresowany... to zapraszam. :)

Hmm... jeœli chodzi o sny to jest to dla mnie temat, że tak powiem OBCY. Rzadko miewam sny, a jeœli już to zazwyczaj od razu po przebudzeniu pamiętam jakieœ skrawki, lecz po chwili znikajš. Jeden sen pamiętam. Leżałam sobie w łóżku (w œnie) i nagle zobaczyłam, że jakiœ pluszowy lew stoi na półce (nie wiem skšd on się tam wzišł) leże sobie leże i nagle ten lew zaczyna ryczeć, po chwili skacze na mnie ja budzę się z krzykiem i nagle czuje jakiœ dotyk sierœci na ręce, "dre" się jeszcze głoœniej, nagle przybiega mama (ja wcišż piszczę) i mówi -Kochanie, uspokój się, to tylko sen, Chaps złaŸ z łóżka! -hahaha, to mój piesek (który niestety już nie żyje... :( ) leżał ze mnš... A nie żaden LEW ;) (Chciałam dodać, że miałam wtedy 7 lat :) )

dlaczego nikt już tu nie pisze? :(

ja moge ale po co skoro nikt mi nie odpowie

czytałem że jakiœ goœć kilka lat temu zabił wampira tradycyjnym kołkiem w serce a wampir zaczoł skrzeczeć jak kot zastarzał sie i zgnił... ale ja wiary w wampiry akurat nie pokładam co innego duchy i UFO.

Witam. Ja czasami odwiedzam to forum i mój post, ale nikt nie pisał, więc stwierdziłam, że mój temat poszedł w zapomnienie...

Nieeee!!.... Niech wszyscy się znowu uaktywniš na tym temacie uważam że warto.

Ja nie mam nic przeciwko. Jestem nawet za. :D Ale nie wiem jak inni stojš z czasem i chęciš.

hehe może to urok po wakacujny (szok) eh no możew zacznijmy od dziwnych momętów w wakacje....

Przezył ktoœ jakieœ dziwne momenty? Ja sobie próbuję cos przypomnieć. . . Ale te wakacje były jakieœ. . . zwyczajne. =(

Moje też... nic się nie działo... szczególnego... Normalne wakacje... A co do kołka w serce... to ciekawe skšd on go tak szybciutko znalazł... :]

Może miał kołek ze sobš :P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.