| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
|
Witam. =)
Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail.
Serdecznie pozdrawiam :*
|
|
|
Cokolwiek to mialo wspolnego z naszym tematem... tak... masz racje... lato :P
|
|
|
nie widzisz w tym słowie magii jest to wielka magia przyrody czy ty tego nie dostrzegła!!
|
|
|
Wiesz... jezeli masz czas to mozesz sobie przejrzec wczesniejsze wypowiedzi. Tak napisalam nieco o wampirach.
P.S. Gdyby ktos chcial pogadac "normalnie" to to jest moj numer GG: 8794789
Czarna Magio... Moj blad. Masz racje.
|
|
|
Lato, Lato, Lato... Ach jak ja kocham tš porę roku, chod u mnie w domu jest cieplej niż na zielonym podwórku i tak jest suuuuuper ;)
A szczególnie WAKACJE!!! :D
Ja znów wpadam na chwilę i zaraz gnam do dziadka :)
Szkoda, że to tak szybko mija... A co do poprzedniego tematu...
Duchy muszš być wszędzie, bo jeli by ich nie było, nie byłoby ducha przyrody, bo jak mylicie, wiatr to nie duch który kršży po całym wiecie? :>
Buziaczki :)
|
|
|
No dobra... Dosyć leniuchowania... ^^ Jako się tu martwo zrobiło... oj nie dobrze...
Jako, że i tak się nikt nie odzywał to nieco odbiegne od tematu... w temacie (*lol*) a przejde do tematu... którego nie ma w temacie (*lol*) a mianowicie do snów. :D
Wie może kto z Was jak "odgadnšć" znaczenie snów? Kiedy się tym interesowałam, a jako, że mamostatnio "fajne" sny postanowiłam napisać co nieco o tym... A nóż widelec, kto (a jest na 100% pewne) wie o tym więcej niż ja. :P
A co do tych snów... Sprowadzajš się ostatnio do 1 - mierci.
niš mi się sny z dzieciństwa - że idę do duchów. Kilka dni temu sniło mi się, że podcięłam sobie żyły (nie wiem czy to ma jaki zwišzek ale po tym nie się przecięłam-przypadkiem oczywicie), a wczoraj w nie przyszła po mnie mierć. Czy to może mieć jakie znaczenie albo sens? :)
|
|
|
Ja pragne się pochwalić że mieszkam na zasyfionym blokowisku gdzie najchętniej wytukł bym wszystkich sšsiadów poza 3 których naprawde polubiłem. A byli oni w różnym wieku: 40, 54, 66. Pewnej nocy wyniło mi się że wypadajš mi zęby (a jak zapewne wiecie to oznacza czyjš mierć -moja babka i prababka to wróżki więc wiem) no i ta trujka sšsiadów niemal jednoczenie umarła na tosamo, na serce.Milutko co nie.....
|
|
|
Oł... No ja bym nie powiedziała, że to było miłe. A może Twoja babcia mogłaby mi pomóc? :>
|
|
|
Będę na tyle brutalna i "be", że powiem, że mam własnego, prywatnego i w ogóle teges bloga...
www.gothica-hekate.mylog.pl
Jeżeli kto jest zainteresowany... to zapraszam. :)
|
|
|
Hmm... jeli chodzi o sny to jest to dla mnie temat, że tak powiem OBCY.
Rzadko miewam sny, a jeli już to zazwyczaj od razu po przebudzeniu pamiętam jakie skrawki, lecz po chwili znikajš. Jeden sen pamiętam. Leżałam sobie w łóżku (w nie) i nagle zobaczyłam, że jaki pluszowy lew stoi na półce (nie wiem skšd on się tam wzišł) leże sobie leże i nagle ten lew zaczyna ryczeć, po chwili skacze na mnie ja budzę się z krzykiem i nagle czuje jaki dotyk sierci na ręce, "dre" się jeszcze głoniej, nagle przybiega mama (ja wcišż piszczę) i mówi
-Kochanie, uspokój się, to tylko sen, Chaps zła z łóżka! -hahaha, to mój piesek (który niestety już nie żyje... :( ) leżał ze mnš... A nie żaden LEW ;)
(Chciałam dodać, że miałam wtedy 7 lat :) )
|
|
|
czytałem że jaki goć kilka lat temu zabił wampira tradycyjnym kołkiem w serce a wampir zaczoł skrzeczeć jak kot zastarzał sie i zgnił... ale ja wiary w wampiry akurat nie pokładam co innego duchy i UFO.
|
|
|
Witam. Ja czasami odwiedzam to forum i mój post, ale nikt nie pisał, więc stwierdziłam, że mój temat poszedł w zapomnienie...
|
|
|
Nieeee!!.... Niech wszyscy się znowu uaktywniš na tym temacie uważam że warto.
|
|
|
Ja nie mam nic przeciwko. Jestem nawet za. :D Ale nie wiem jak inni stojš z czasem i chęciš.
|
|
|
hehe może to urok po wakacujny (szok) eh no możew zacznijmy od dziwnych momętów w wakacje....
|
|
|
Przezył kto jakie dziwne momenty? Ja sobie próbuję cos przypomnieć. . . Ale te wakacje były jakie. . . zwyczajne. =(
|
|
|
Moje też... nic się nie działo... szczególnego...
Normalne wakacje...
A co do kołka w serce... to ciekawe skšd on go tak szybciutko znalazł... :]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |