Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

@!#$ THE SYSTEM i tak napewno te wszystkie przepowiednie to bzzdura:) ja w nic niewierze

TYLKO BÓG WIE KIEDY NASTĄPI KONIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!

zgadzam się z kotką...

=/

Jak nie ZNa Sie DNia ANi godZInY!! PrzEcIEz NIE KtOrzY LuDziE uMieRAJA NA roZe CHorobY I wIEdZa KEIdy Umra!!

BosHe=/ JaK Ktoś jest Chory to czuje kiedy umiera =/

na poczatku bedzie muszyn papierzem potem dwóch innych a po nich bedzie koniec swiata

taaaaa no co ty? :>:>:> :|:|:| ŻENUJĄCE! ILE RAZY MAM POWTARZAĆ ŻE TYLKO BÓG WIE KIEDY NASTĄPI KONIEC ŚWIATA :| ?

A skąd Twoja pewność? Znasz się z Bogiem i masz informacje z pierwszej ręki? ;)

Koniec świata za dwa lata:)

NIe znam sie z Bogiem... eh ale w niego wierzę...

Tam pojadą czołgi, które będą niszczyły wszystko na swojej drodze... Będą wszystko równały do poziomu ziemi... W tych czołgach jadą ludzie... Oni nie żyją... Ich ciała zwisają... Tyle przepowiedni jest i nic z tego... Nawet! Gdyby nam ogłosili koniec świata za tydzie to 95% ludzi by nic nie zrobiło (...) Nasz papież...Karol Wojtyła...wziął do grobu tajemnicę śmierci... On wie jak poumieramy wszyscy... Lecz przede wszystkim! O godzinie wypełnienia przepowiedni wie tylko i wyłacznie Bóg... Żaden Nostradamus nie wiedział do końca... Na pewno będzie to czas, w którym najmniej będziemy się tego spodziewać... Czas "nasz" kiedy to będziemy się zabijali z nienawiści... ess

koniec swiata nastapi gdy liczby sie skrzyzyjom i wyniosom (13). 5 dni pokoju przewidzial nostradamus 5 dni pokoju byly po smierci jana pawla II to znaczy cisza przed burza a dalej kto wie jest jeszcze 1 opcja 12 papierzy (apostolowie) 13 papierz bedzie judaszem i dal niego zabraknie mniejsca

W 100% zgadzam sie z DAmianem...żaden pajac a szczególnie rasista Nostradamus nie wiedział i nie wie kiedy świat sie skończy.Jedyną personą która o tym wie jest Bóg jeden wszechmogący... (ale ja przypuszczam skonczy sie że za 5mld lat kiedy sie słońce zacznie wypalać:D:D:D)

Taa, tez dobra teoria :o))

Ludzie czego wy sie boicie w biblii piszą ze na koniec wszystkich 7 plag itd itd wszyscy zmartwychwstaną i beda odmienieni tak wiec jesli nawet apokalipsa sie zaczyna to nie musimy sie tego bac....

myśle ze koniec świata bedzie kiedy nadajdzie wielka łapa heyah i nasz wszystkich pozabija swoimi niskimi cenami <lol2>

ja słyszałam ze koniec świata ma się zacząc od ameryki pod którąjestwulkan i ona ma wybuchnąć cospowoduje zmiane atmosfery i mnóstwo kataklizmów związanychz desczem w miedzy czasie ludzie beda walczyc miedzy soba a Maria bedzie najbardziej sprzyjać Polsce poniewaz z niej wywodzi sie najwierniejszy syn Karol Wojtyła. czytałam ze w trzeciej tajemnicy fatimskiej była przepowiedziana II wojna światowa bo dzici Maryji czyli my się nie nawruciły i ona nie była w stanie powtrzymac ojca aby nie wymierzył kary

Wszyscy zmartwychwstaną?? A to dobre, hehe ;) Paula <lol2> Kasia - trzecia tejemnica fatimska dotyczyła zamachu na papieża, a nie II wojny :-/

A ja bardzo lubie truskawki i sądze że nie ma sie czym przejmować... Koniec świata bedzie kiedy bedzie i nic tego nie zmieni... Cieszmy sie życiem i jedzmy pomarańcze:D:D:D:D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.