| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
no niemoge :-)))))
jak bylem ciut mlodszy-nigdy niepodejrzewalem ze tak mozna dziewczyny lapac zaliczac terroryzowac i wogule
ja na Twoim miejscu madziaaa29 dalbym sobie z nim spokój
a jak mu bedzie zalezec to sam bedzie zabiegal o Twoje wzgledy
i szczeze glód wzmaga apetyt
jesli jest cos wart to masz go uwodzic i zwodzic a nie mu robic
pozdro:-)))))
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Igorze, jakis czas temu "spotykałam sie" z jednym chłopakiem to był naprawde niezwykły "zwiazek" mimo ze teraz jestesmy tylko znajomymi nadal mam nadzieje na cos wiecej. Czy jest jescze szansa ze kiedys cos miedzy nami będzie?
|
|
|
Przede wszystkim to Ty powinnaś warunki dyktować.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pograj sobie z facetem tak jak wielu z nich gra z kobietami !
Ale podstawa to zawsze dbania o swój interes. nie ma czegoś takiego jak litowanie się ... to najgłupsze co można z robić w życiu.
Powiedz co Ci pasuje i jak będzie wstanie podołać to wtedy możesz z nim zacząć rozgrzewkę ;D
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Odpowiednik loda-mineta;P
nie no madziaaa spadaj od tego typa jak najdalej!!!! z czym tu sobie radzić????!!!! facet chce żebyś dała mu siebie ewentualnie zrobiła dobrze bo będzie miał radoche a o tobie powie w najlepszym przypadku że cie zaliczył w najgorszym żeś kurwa.
naprawde kobieto zastanów sie!!!! przeciesz widać że cie facet chce wykorzystać naprawde ja w wieku jakiś 12 lat bym załważyła.
więc jeśli chcesz mieć szacunek dla siebie to zerwij z nim wszelkie kontakty!
no chyba ze ten związek ma byc oparty na robieniu sobie dobrze to fakt niech on tobie zrobi najpierw.
|
|
|
dwa tygodnie temu napisał mi że chce ze mną chodzić a wczoraj na naszej-klasie czytam jego komentarze na profilu i on ma dziewczynę.!!
i nawzajem sobie piszą kocham itp.
nie dobrze mi się robi jak wiedzę te komentarze!.!
|
|
|
I Ty się jeszcze zastanawiasz?!
Kiedyś zaprosiła mnie do siebie koleżanka z klasy i przy mnie spławiła swojego chłopaka. Jak go zobaczyłem, to chciałem wyjść, ale powiedziała, że on już wychodzi... i zdziwiony, z nietęgą miną wyszedł. A co miał zrobić? Następnie zaczęła się przymilać do mnie, ale ja nie mogłem. Już więcej się nie spotkaliśmy, bo nie chciałem mieć z nią do czynienia, a ona udawała, że nie rozumie o co mi chodzi.
Można z kimś zerwać, ale nie w tak przykry sposób! Chyba że bardzo namolny był, a ona miała go dosyć, ale i tak nie pochwalam takich metod.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
:(
Napisał do mnie jakieś półgodziny temu: to co nie spotkamy się już i nie zrobisz mi loda? ja mu nic nie odpisałam bo po prostu nie wiem co... napisał chyba z pięć takich wiadomości...
znając życie to pewnie na g będzie za jakąś godzinę albo półtorej to napiszę do niego czemu jak ma dziewczynę chce się ze mną spotkać itd. rano mu w smsie to napisałam to napisał, że mnie też chce lepiej poznać.
szczerze to chyba zaczynam się bać .! :(
|
|
|
Kawał chama z niego, a nawet pod nękanie zaczyna to podchodzić.
Dobrze, że zaczynasz się bać - omijaj go z daleka!
|
|
|
przepraszam ze nie bede delikatna ale jesli te Twoje wypowiedzi nie sa prowokacją to radze udac sie do specjalisty bo chyba masz problemy z dowartosciowaniem. Ty sie jeszcze zastanawiasz ciekawe nad czym..Tego goscia to nawet nie ma co komentowac szkoda slow ale przez ten Twoj tok rozumowania Wstydze sie w tym momencie ze jestem kobieta..
|
|
|
|||
|
A tak w ogóle, to ile Ty masz lat Madzia?
Pięć wiadomości tego typu?
Postrasz go, że zgłosisz na policję, że Cię molestuje, jak się nie odczepi.
|
|
|
|||
|
dziwne masz jakies podejscie do zycia jesli facet naciska na jedna sprawe, jest do bolu wulgarny i bezposredni to chyba oczywiste ze sie nie zakochal, prawdopodobnie nie mysli serduchem;] sama zdecyduj czego Ty naprawde chcesz jesli tego co on droga wolna ale jesli go kochasz daj sobie spokoj bo to jakis napaleniec.
|
|
|
najzwyklej chce Cie wykręcić na rozum :-) tak to się mówi
miałem kilku takich znajomych co mieli takie głupie teksty
jednego wyśmiałem w pracy bo sypał takimi tekstami do wszystkich nawet kolegów co momentami było niesmaczne
niedość że straci do Ciebie szacunek to może jeszcze się tym chwalić i zjedzie Ci reputacje-bedziesz miała problem ze znalezieniem jakiegokolwiek chłopaka bo każdy powie że jesteś laska od robienia loda jednorazowa laska dziewczyna na jedną noc
obecną dziewczyne męczyłem pół roku zanim coś dostałem-jakiż to smak był:-) tak puł roku biegać to wzmaga apetyt
wiem jakie czasy są ale minimalnie chociaż musi się postarać by poczuć cokolwiek do Ciebie by być choć w minimalnym stopniu odpowiedzialny za Ciebie inaczej może chcieć Cie skrzywdzić
z hormonami niema żartów
- radze Ci stanowczo się określić typu
laska tak-ale po np kilku m cach chodzenia że wyrosłaś z dziecięcych nawyków i mineło tak na dzień dobry co do ręki to do buzi:-)
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Po jego podejściu widzę, że jest zdolny do tego, by o tym rozpowiadać.
Uważaj, bo może Cię później szantażować, że rozpowie o tym, jak nie będziesz tego chciała dłużej robić. Nie rób tego w żadnym wypadku!
Bardzo nieciekawy typ.
|
|