Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HAARP straszna bron
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 27 | 28 | Następna strona

Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz". Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie. Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni. Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA. Goska adres: maryla@iinet.net.au Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.

Skąd ty Margaret wiesz z kim korespondujesz?? I kto siedzi po drugiej stronie kabla? Pozdrawiam Igor ***II

Igor na pewno koresponduje z czlowiekiem. Zaden czlowiek niczym innym byc nie moze !!!

To zależy od człowieka niektóży pomimo, że s a ludźmi nimi nie są. Pozdrawiam Igor

To prawda, ze czlowiek ma rozne cechy ludzkie. Chyba to dobrze, bo jest urozmaicenie. Zacytuje Ci wiersz, ktory jest bardzo adekwatny do naszej rozmowy : Jestesmy tylko ludzmi : Autor : Orchideaa____ Śmieje się nam w twarz życie... na próbę każdego wystawia, ale tajemnic godnego bycia...nam nie wyjawia. Sami musimy zrozumieć sens świata i ludzi... szkoda tylko... że każda porażka naszą wiarę w sercu studzi. Bo jak żyć...by nie zranić i nie być zranionym? Od pogardy i niepewności zostać uwolnionym. Jak rozpoznać zło w drugim człowieku? Co robić...by przed samym sobą nie odczuwać lęku? Pytań jest wiele...mniej odpowiedzi... nigdy nie odgadniemy...co w drugim człowieku siedzi, bo myśli ich przed nami nie stoją jak karty... nie łatwo jest rozpoznać...co każdy z nich warty. Nie da sie przewidzieć posunięć ludzkiej istoty, bo nie ma w niej szczerości...tym bardziej prostoty. Wszystko jest trudne... ...choć niewidoczną - to jednak mgłą owiane... Żyjmy jednak!!!...jeśli zaistnieć nam było dane. Pozdrawiam serdecznie. Goska

Ładny wiersz taki metaforyczny strsznie. I jakie piekne zdania. Dziekuję Igor

Dla Igora i wszystkich co czytaja, wierszyk ode mnie na Walentynki. Walentynki dzisiaj Wszyscy sie kochaja Ten kto dostal misia Ma mature w maju Kto dostal serduszko Ten symbol milosci Niech powie na uszko Czy w nim milosc gosci? Pocalunkow bez liku Przeslano w eterze Na kazdym poliku Rumieniec sie bierze Goska

Gosiu, bardzo ci dziekuje z okazji walentynek, i życzę wzajemnie. Pozdrawiam serdecznie Igor

http://serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2552178.html

A co wogóle jest w gazetach bo ostatnio to nic nie czytam. Pozdrawiam

Angelod dziekuje za artykul. Jest on bardzo powsciagliwy. Poczytajcie len link : http://www.assassinationscience.com/HERFData5_files/index_files/Rmiddle.htm

W sterowanie pogodą w małym zakresie można uwierzyć ale w wywoływanie trzęsień ziemi i tsunami to już przesada. Są bomby burzące które wywołują mini trzęsienia na ale bardzo małym obszarze. A rozwalił mnie tekst że można sterować umysłami ludzi hahahaha Czym jeszcze prędkościa obrotów ziemi?

Edzio - brakuje ci wiary kolego :::))) I się czepiasz niepotrzebnie ;;))))

Uporałem się ale jeszcze nie do końca. nie wypowiadam się ttaj bo chce najpierw przeczytać podane materiały na ten temat. I porównać rzeczy przysłane mi przez Gosię. Ale chcę zwrócić uwagę wszytkich na artykuł w gazecie "Rzeczpospolita" Strona A9 ( dział "Człowiek i nauka" ) zatytułowany "Sztuczna zorza". Wspomniane jest o "broni Haarp", w sposób wyjątkowo przystępny jak dla mnie - czyli naukowy. Kiedy tylko czegoś więcej się dowiem z naukowego punktu widzenia to napiszę. Pax vobiscum :) [%sig%]

Prywatny list: Dzisiaj mial miejsce niesamowity przypadek. Zaczne od tego, ze jak przed kilkoma dniami byl Czesiek, to usiadlam daleko od niego zeby nie czuc jego perfum. Ich intensywny zapach dokuczal mi bardzo. Po wyjsciu Czeska, jak poszlismy z Ryskiem na papierosa i wrocilismy do domu, to cale mieszkanie bylo w tym zapachu. Wlaczylismy klimatyzacje i zapach ustal. Dzisiaj przyszedl Czesio i ledwo sie zblizyl do pokoju w ktorym siedzialam na komputerze, poczulam od niego znow te perfumy. Dzisiaj jednak powiedzialam Czesiowi, ze sie znowu strasznie wyperfumowal. Czesiek zaprzeczyl. Podeszlam do niego. Niczym nie pachnial. Zapach perfum zniknal zupelnie. Rysiek zglupial, bo tez czul te perfumy, ale sie nic nie odzywal. Wszystko Czeskowi powiedzialam wtedy o jego poprzedniej wizycie i zapachu. Czesiek powiedzial, ze tylko raz sie wykropil perfumami jak wypil kielicha. Powiedzial, ze perfum uzywa tylko po goleniu rano. U nas byl zawsze bardzo poznym wieczorem. Ja wiem, ze HAARP przesyla zapachy, trucizny w postaci gazu, tlen, czy narkotyki. Przesylano mi marihuane. Ja to wszystko wiem, ale w tym konkretnym wypadku z Czeskiem bylo to jawne naciskanie, zeby sie od niego odwrocic i zeby jego obecnosc przeszkadzala. Czesio tez opowiadal, ze kiedys pracowal w ogrodku przed domem i poczul cudowny zapach damskich perfum. Wylecial az na ulice, zobaczyc, czy nie przechodzila jakas kobieta, ale nikogo nie bylo. Pozniej ten sam zapach poczul jak pracowal z tylu domu. Teraz sie dogadalismy, ze HAARP przesyla takie rozne zapachy, ale czasem dzieki temu mozna zniechecic sie do jakiejs osoby. Teraz sobie przypominam, ze wlasnie ze wzgledu na zapach perfum, zostala zwolniona z pracy moja znajoma Australijka. Bylo to jakies 14 lat temu. Czasami dziwimy sie, ze ktos nie chce z nami utrzymywac kontaktow. Moze podsuwaja tym osobom jakies zapachy, ktore sa nam przypisywane. Pamietam jak kiedys mialam praktyki w OPTUS-ie [amerykanska firma telekomunikacyjna]. Od chwili jak kierownik zadecydowal, ze moge tam pracowac na stale, to jeden z moich szefow zaczal czuc zapach moich nog. Zwracal mi uwage. Ja te nogi w lazience ciagle przemywalam i ciagle smierdzialy. Przez te nogi nie podpisali ze mna umowy na pozostanie w tej pracy. Tak HAARP moze decydowac o nas i naszej przyszlosci.

Do Gośi ---- Gosiu mam pytanie , od jak dawna siedzisz w Ezoteryce i tematach pokrewnych , oraz ile masz lat ????????????? Co się tyczy owego Zapachu który poczułaś , a nie był poperfumwany , to powiem tobie jedno . Nie Zawsze acz od Czasu do Czasu Wyższe Byty , Aniołowie , Święci i tzkw. Piękne dusze wydają Zapach Niewidoczny acz odczuwalny . Wg. mnie nie żaden Haarp acz Ducha poczułaś , być może swego opiekuna ;) Czasem dają w ten sposób znać , iż w twym życiu Zaczęło Dziać się cos Ważnego , bądż też Zacznie !!! i możesz liczyć na ich Wsparcie z Niewidzialnej strony . Pozdrawiam przesyłając Pozytywną Energię i Życzę Więcej takich Zapachów , bo to dobre znaki ;) Ps. Nie Zaprzeczam jakoby Haarp , był Tajną Bronią nowego wieku o potężnej sile . Apropo nie tak dawno USA na Alasce przeprowadziły eksperyment z użyciem Broni ;) X . Efektem była Zorza polarna . To znak , że eksperymentują już Legalnie z pogodą nie będąc w pełni świadomi w jaki sposób ma to wpływ na Fale Astralne w paśmie pola M , i poprzez to wpływa nie tyle na ludzi , co na Całą Planetę Ziemia wywołując zaburzenia w jądrze i Polach Magnetycznych Osi Pól ziemi .

Nie wiem, co to jest Ezoteryka. Lat mam 54.

"Aurell"Aurelian Łasasowski o HAARP-ie wiesz tyle, ile przeczytasz w Gazecie Wyborczej. Ciekawe, czy o tej Twojej Ezoteryce tez Ci w Gazecie Wyborczej pisza ???

Gosiu nie irytuj się w GW poprostu sami nic nie wiedzą. Oni żyją lustracjami, kwitkami i papierami to ich rola, niech się im wydaje, że kreują rzeczywistość. Bo tak im się ma wydawać i tylko tyle. Oni mają wypełniac czas, by inni nie zboczyli z Ślepej Ścieżki - wszak gazety konczą na makulaturze a Białe Kruki w muzeum. Pozdrawiam Igor

Igor- rozkładka :D :D :D Gosiu - czy zajmowałaś się haarpem z naukowego punktu widzenia? [%sig%]

Brat, a co Ty uwazasz za naukowy punkt widzenia ??? Strone techniczna ??? Juz sie troche do niej dokopalam, ale ona mnie tak bardzo nie interesuje, bo przeciez ja tych urzadzen budowac nie bede. Znam zasady dzialania tego skomplikowanego urzadzenia i to mi wystarczy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 27 | 28 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.