| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
SŁUCHAJCIE CZY WY NA MIŁOŚĆ BOSKĄ JESTEŚCIE NIENORMALNI!!!DUCHÓW nie wywołuje się dla nudów ani dla zabawy.Moja ciocia wywoływała duchy z koleżankami to jedna wpadła pod samochód ,natomiast ja wywoływałem duchy ale nie do końca ,bo też chciałem dla nudów .Gdy zaczeliśmy szepczeć z qmplami regułki powiedziałem ,że rezygnuję i uciekłem ,bo przypomniałem sobie słowa cioci żeby lepiej nie wywoływać.Potem koledzu mi mówili ,że było super i że cienki jestem ha tylko ,że tpotem zaczęły się dziać dziwne rzeczy.Mój kolega Marcin spał u mnie na wakacjach 2 tygodnie bo jego rodzice wyjechali na wakacje do rodziców a Marcin został w domu.Mówił ,że nie mógł zasnąć ,źe jak zamykał oczy widział cały czas jakieś nie wyraźne twarze potem słyszał jakieś głosy w domu i czuł wyraźnie czyjąś obecność w domu i to nie tylko tyle.Mój drugi kolega Karol dostał choroby.Wytrzeszczyły mu się oczy i lekaż powiedział ,że mu to nigdy nie przejdzie!!Ma takie oczy bo zobaczył podobno ducha ,którego wywoływali.Mi się nic nie dzieje bo uciekłem i nikomu tego nie radzę robić.Aha jeszcze dodam ,że my chcielismy je wywoływać w piwnicy ja uciekłem a oni w piwnicy zostali!Pozdro!!Lepiej siedieć przy kompie!!
Tomek!
|
|
|
Mojemy koledze urosły skrzydła, dwa lewe i prawe - lata teraz sobie do pracy z balkonu. A drugiemu pojawiły sie w domu sandały co jak je ubiera to zamiast jedengo kroku to robi od razu 153 kroki. I tak sobie szybko chodzi.
A sąsiadka wywołaął wczoraj ducha i do dzisiaj tam siedzi i żre z lodówki wszystko co mają.
Takie jaja.
A sąsiad wczoraj w piwnicy wywoływął Dżina z Butelki po japku i do dzisiaj tam jeszcze leżał przynajmnije jak byłem po ziemniaki to o 8:00 jeszce go duch nie opuszcał.
Jak mówiliśmy nie wywołuj Dżina to się śmiał - sami widzicie, że żartów niema.
Przerażony
Igor
ps. jak tutaj zajżec do butelki no jak to zrobic by nie zostac opetanym??
|
|
|
Mam !!!!!!!!!!!!!!!! od tego jest kieliszek.
No ja ciemniak zapomniałem.
Oświecony Igor
|
|
|
nie znam sie na tym ale sądze że jeżeli nie przyniesie to zadnych nieporzyjemnych skutków to może to być nawet zabawne. ale jak ma to zwalić na mnie kolejne niesczęscie to ja dziękuje bardzo.
pozdro i miłego wywoływanie duszków jak wywołacie kacpra to go pozdrócie ode mnie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
czy to co pisałeś o tych duchach to była prawda?? że twoi koledzy je wywołali?
bo ja mam zamiar w tą sobotę wywołać ducha razem z moimi 5 koleżankami ale jeszcze nie jesteśmy pewne czy to zrobimy..........odpisz czy to była prawde
|
|
|
Wywoływanie duchów. Hmm... Jak znajdziecie jakiś sposób, to napiszcie, z chęcią sie zapoznam. A tak w ogóle, to po co wam to? Chodźcie bez przerwy przez trzy lub cztery dni na imprezy, a potem zobaczcie się w lustrze. Zaręczam, że efekt będzie taki sam, tak jakby udało sie wam wywolać ducha.
|
|
|
jeśli wam życie miłe darujcie sobie to,z życia można korzystać na inne sposoby,mnie to interesowało do czaaasu...poszperajcoe troche w necie a znajdziecie sposoby noi SKUTKI
|
|
|
czesc wam ja z kolegami mamy ohote wywolac ducha ale niewimy jak trohe jusz o tym przeczytalem i mniejwieceja wiem jak tylko sie robi trohe sie boimy ale pewnie to zrobimy mamy dobrem miejsce do tego stary opuszczony dom tam napewno nam wyjdzie i jescze poterzebne sa nam rekwizyty piszcie jak ktos cos takiego mam
|
|
|
Ale wy to dbile bierzesz świeczkę, różaniec, potpalasz i ducza wołasz proste nie?
|
|
|
A co ty Asiu taka jakaś jesteś dziwna?
Może jesteś opętana? ;;)))))
Igor
|
|
|
hmmm jaka ortograficzno-gramatycznie poprawna wypowiedz pani powyżej.. moje gratulacje..
[%sig%]
|
|
|
Wywoływanie duchów jest naprawde niebezpieczne...szczególnie tych, które za życia miały ognisty temperament i były gwałtowne...pół biedy, jak "trafisz" na spokojnego ducha...to jak loteria...nie wiadomo, czy trafisz, a jak tak, to na co.To nie jest dobry pomysł by naruszać spokój duchom.Taki duch może was opętać. Nawiedzić wasz dom i sie w nim "zasiedlić".Wywoływanie, phh...to pestka, ale odprowadzanie ducha to już problem. Nie mam zamiaru mówić wam, jak sie wywołuje duchy, a potem mieć wyżuty sumienia, że zostałyscie opetane. Jak wam az tak zależy, idźcie do medium.Aha, jeszcze jedno-co innego wywoływac duchy "dla frajdy", a co dla potrzeby...jestem zdecydowanie przeciwna wywoływania duchówd dla jazdy, ale nic przeciwsko nie mam, gdy rodzina z medium wywoluje ducha niedawno zmarłego krewnego, by zapytać...by uspokoić sie, ujażnić wewnętrzny ból i zapsokoić troske o bliskiego.Ale nie nalezy również rozpaczać, bo duch może mieć problemy z pójściem na drugą strone kurtyny śmierci...wtedy zatrzymujemy ducha, obiązujemy go swoją milością...ale to nie jest dobre...dusza powinna iść do światła, a nie zostawać tutaj, na ziemi.Bo miejsce jej jest w domu, przy Bogu....
|
|
|
Wiem,że moje przestrogi na nic się nie zdadzo ale nie powinniście wywoływać ducha ponieważ one powinne mieć spokuj.Nie raz widziałem przypadki opętania przez demony ponieważ seanse były przeprowadzane bez specjalisty i dla zabawy.Więc pomyślcie zanim wywołacie, a na wszelki wypadek jeśliwywołacie albo będziećie jeszcze o coś zapytać to napiszcie.CZEŚĆ!!!!
|
|
|
Widać żę nie umiesz wywoływać duchów i może rzeczywiście będę musiał interwieniować
|
|
|
Szczerze to duchów nie ma, ani Boga, to moja opinia. Ja wierze w nauke. Wszystkie te opowiastki ludzi sa ich zludzeniami ktorych doswiadczaja. To dziwne ale wraz z smiercia znikamy fizycznie a duchowo nie wiadomo ale z tego co nauka mówi postaci duchowej w nas nie ma, jest tylko czysta fizycznosc. Niestety to straszne ale prawdziwe.
|
|
|
Podobniez duchow- zmarlych - znajomych nie powinno sie do roku pochowania nie wywolywac- bo utrudnia im sie przejscie na druga strone .
To jest prawda. i tylko etgo co sie chce to sie wywoluje najlepiej na cmentarzu na grobie zmarlej osoby.Wtedy po roku duch jest na wsatnie pomoc.lub pokieowac
|
|
|
ręce opadają ... ludzka głupota absolutnie nie ma żadnych ale to żadnych granic..:(
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |