| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
|||||||||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romku kochany odpowiedz mi błagam czy jest mi pisana prawdziwa milosc w zyciu,bo czuje sie tak jakbym miala byc sama do konca zycia.pozdrowki.malinka-lwica
|
|
|
Czesc czy możesz odpowiedzie mi na jedno nurtujące mnie pytanie dotyczące pewnego faceta?
|
|
|
Romku pomóż co z pracą mojego męża. Znajdzie ją? Jakoś narazie każda oferta się rozmywa, albo jest coś nie tak? Gdzie uderzyć, w którą stronę pójść?
|
|
|
Hej Romek!
Dziekuję bardzo za odpowiedz:)
A możesz mi jeszcze powiedziec czy M coś do mnie czuje ,
czy poprostu bardziej by do mnie pasował mentalnie czy astralnie.
I tak ogólnie jak będzie wyglądała moja przyszłość uczuciowa i nie tylko.
Czy będę szczęsliwa,czy spełnią się moje marzenia?
I czy będę miała w końcu jakąs lepszą ,ambitniejszą pracę?
Z góry wielkie dzięki.
|
|
izauniaaa |
|
Czy mogłabym dostać odpowiedź na moje zapytanie, które wysłałam godzinę temu. rozumiem że odpowiedzi są tylko na forum?? dziekuje z góry
|
|
|
Romku,ja Ci bardzo dziekuje,ze poswiecasz mi swój czas,pewnie juz sie mną znudziłes:),ale powiedz mi czy Ty to widzisz,ze zmierzam do zwycięstwa(wiem,co myslisz o sposobie w jaki chce poprawic swoja sytuacje,ale narazie nie mam wyjscia)czy mnie pocieszasz:)Ja mimo wszystko mam w sobie duzo siły i motywacji,ale moja nadzieje zaczyna sie kruszyc:(Pozdrawiam Cie cieplutko
|
|
|
Dięki Romek;)
Ja juz od roku nie mam chyba dobrej intuicji, jesli chodzi o uczucia...
Zbyt mocno mi zalezy chyba..
Teraz jeszcze mialam wypadek i cos mnie tknelo....
Niektore marzenia sie nie spelniaja;(
Pozdrawiam;)
|
|
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..." |
|
Czy mu na mnie zalezy? nie wiem sama czy dobrze było ze do siebie wrocilismy:(
|
|
|
witam....moim pytaniem jest ...czy maz dostanie wkoncu stala prace w tej firmie co obecnie pracuje?bardzo prosze o odpowiedz..pozdrawiam..Smutna
|
|
:) |
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|||
Justyna Lukasik |
|
WITAM:)TO SIE TYCZY MOJEJ KOLEŻANKI...W JEJ ZWIAZKU MAŁŻENSKIM NIE NAJLEPIEJ SIE UKŁADA::(CZY POZNA ONA KOGOS W NIEDALEKIEJ PRZYSZLOSCI?POZDRAWIAM.:)
|
|
:) |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |