Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

Igor:
dziękuję
- To ja SERDECZNIE dziekuje ! Moge czasem byc pomocny.
marysia:
Dlaczego Oni mi nie pomagaja
- Wszyscy Ci pomagaja ! Ale to Ty SAMA! masz podolac. Juz niedlugo. Wytrzymaj i walcz ! Moze to jest wlasnie juz to ostatnie podejscie ? Ostatnia runda?
jasta:
Będziemy jeszcze kiedyś razem?
- Porozmawiaj z nim o tym calkiem szczerze. Nic nie stracisz, a mozesz wiele zyskac. Gwiazdy, Karty, Runy, Tarot, Buzios, Fusy, Wnetrznosci, Kosci, Popioly, i wszelkie inne sposoby pomoga ci znalezc odpowiedz. Wskaza Ci droge. Ale droge te musisz przemierzyc Ty sama. Zadna wyrocznia, zadne widzenie, zadna wrozba nie uczyni za Ciebie nic. Rytual moze pomoc. Moze sprawic, ze uklad sil sie zmieni na Twoja korzysc, ale sma AKCJA, sma CZYNNOSC, samo WYKONANIE i podejmowanie decyzji nalezy do CIEBIE ! Jestes kowalem wlasnego losu. Ja tylko moge Ci byc pomocny.
betka:
dziękuję i pozdrawiam:)
- To ja dziekuje. SERDECZNIE dziekuje !
milka1:
uświadom mnie jeszcze w jednym
- Przyszlosc jest wtedy przewidywalna a przepowiednia wiarygodna, gdy przychodzi w postaci objawienia. Intencja (osoby pytającej) powinna być dobra i szczera. ..."Najważniejsze to być gotowym i odważnym, nie zapominać o tym, że człowiek cieszy się całkowitą wolnością, że wyroki losu może przezwyciężać wolą i wytrwałością. To jedna z łask, obok miłości wiary i prawdy, której nam udzielono."...
ewka85:
jak się rysuje
- Uczuciowa - DOSKONALE ! Zawodowa, jak wiesz wszyscy "przezywaja" sztucznie wywolany kryzys, ktory sie moze odbic na sytuacji zawodowej wielu ludzi, ale GLOWA DO GORY ! Najwazniejsze to byc przygotowanym na nieiwelkie przeciwnosci i nabrac sil by je pokonac. Wszystko bedzie doskonale !
izauniaaa:
Co jest mi pisane
- Juz pisalem, z M. Jednak powtorze tu zdanie, ktore napisalem w odpowiedzi udzielonej milka1. To troszke powyzej. Najpierw Ty SAMA powinnas sie zdecydowac, bo Gwiazdy tego za Ciebie nie uczynia. Przeznaczenie czy slepy los, potrzebuja czasami naszej podpowiedzi. * moc slonecznych pozdrowien

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romku kochany odpowiedz mi błagam czy jest mi pisana prawdziwa milosc w zyciu,bo czuje sie tak jakbym miala byc sama do konca zycia.pozdrowki.malinka-lwica

ha ha

Czesc czy możesz odpowiedzie mi na jedno nurtujące mnie pytanie dotyczące pewnego faceta?

dziękuję bardzo :)

Ewka

Dziekuje bardzo Romeczku.

Mam pytanie

nbhb

Romku pomóż co z pracą mojego męża. Znajdzie ją? Jakoś narazie każda oferta się rozmywa, albo jest coś nie tak? Gdzie uderzyć, w którą stronę pójść?

Hej Romek! Dziekuję bardzo za odpowiedz:) A możesz mi jeszcze powiedziec czy M coś do mnie czuje , czy poprostu bardziej by do mnie pasował mentalnie czy astralnie. I tak ogólnie jak będzie wyglądała moja przyszłość uczuciowa i nie tylko. Czy będę szczęsliwa,czy spełnią się moje marzenia? I czy będę miała w końcu jakąs lepszą ,ambitniejszą pracę? Z góry wielkie dzięki.

izauniaaa

Czy mogłabym dostać odpowiedź na moje zapytanie, które wysłałam godzinę temu. rozumiem że odpowiedzi są tylko na forum?? dziekuje z góry

Romku, jak to jest, pomagasz i jeszcze dziękujesz?

Romku,ja Ci bardzo dziekuje,ze poswiecasz mi swój czas,pewnie juz sie mną znudziłes:),ale powiedz mi czy Ty to widzisz,ze zmierzam do zwycięstwa(wiem,co myslisz o sposobie w jaki chce poprawic swoja sytuacje,ale narazie nie mam wyjscia)czy mnie pocieszasz:)Ja mimo wszystko mam w sobie duzo siły i motywacji,ale moja nadzieje zaczyna sie kruszyc:(Pozdrawiam Cie cieplutko

Dięki Romek;) Ja juz od roku nie mam chyba dobrej intuicji, jesli chodzi o uczucia... Zbyt mocno mi zalezy chyba.. Teraz jeszcze mialam wypadek i cos mnie tknelo.... Niektore marzenia sie nie spelniaja;( Pozdrawiam;)

"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemności..."

Czy mu na mnie zalezy? nie wiem sama czy dobrze było ze do siebie wrocilismy:(

witam....moim pytaniem jest ...czy maz dostanie wkoncu stala prace w tej firmie co obecnie pracuje?bardzo prosze o odpowiedz..pozdrawiam..Smutna

:)

malinka:
czy jest mi pisana prawdziwa milosc
- Alez oczywiscie !
dakini:
czy możesz odpowiedzie
- Jasne !
ewka85:
dziękuję
- to ja baaardzo dziekuje !
smutasek:
Dziekuje bardzo
- to ja baaardzo dziekuje !
kosmita53:
co czuje do mnie Czarek?
- Jest niesmialy, choc bardzo by pragnal by ta relacja byla powazniejsza. Z drugiej strony sie boi. Teskni. Bardzo teskni i duzo mysli. Boi sie niepwnosci, czasem niedowierza.
kosmita53:
nbhb
- ? GNBHNBHYTW
aneta9:
Znajdzie ją?
- Znajdzie. Ale rozwaznie. Wszystko bedzie lepiej niz myslicie. Cierpliwosci. Szakanie pracy to juz praca, a znalezienie pracy to kawal roboty. utrzymanie sie w pracy to juz co innego.
izauniaaa:
Czy będę szczęsliwa,czy spełnią się moje marzenia? I czy będę miała w końcu jakąs lepszą ,ambitniejszą pracę?
- Jestes stworzona aby byc szczesliwa! To napewno nastapi ! Pracy, szukaj, moze jeszcze w tym roku? Zreszta na pewno ida zmiany na lepsze.
kosmita53:
odpowiedzi są tylko na forum??
- juz wyslalem. Mozna tez pisac szerzej i konkretniej na e-mail: next.new@gmail.com
betka:
jak to jest
- Dzieki Wam istnieje. Dzieki.
marysia:
czy Ty to widzisz,
- Oczywiscie ! Nie pisalbym klamstw. Gdybym widzial, ze idziesz w kierunku ruiny, to staralbym sie jakos ciebie ostrzec i zawrocic z takiej drogi. Najwazniejsze ufac intuicji, instynktowi, podswiadomosci. Wierzyc w Stworce i opatrznosc ! (oraz moc rytualow) :)
Kretka:
Niektore marzenia sie nie spelniaja
- Tak to bywa z tym czego pragniemy. TYrzeba bardzo uwazac, bo moze sie spelnic. Czesto sie spelnia, ale nie zawsze tak jak bysmy tego pragneli.
naattaallkkaa:
Czy mu na mnie zalezy?
- Szaleje za Toba ! Ale musicie sobie wzajemnie dopomoc. Musicie wspolnie walczyc o ten zwiazek.
12345:
czy maz dostanie wkoncu stala prace
- Tak. Na dobrych warunkach, ale dobrze by bylo zeby szukal nadal, bo sa energie w opozycji. Moze cos lepszego sie trafi? pozdrawiam slonecznie

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

super!ale bym sie cieszyla...:)pozdrawiam

Romek:
Romku, ja z nim rozmawiam, on mówi, ze chce odejść i że nie kocha, ale intuicja mi mówi, że się myli...a może jestem głupia i naiwna? Więc pytam: Czy On mnie kocha? O jakim rytuale mówisz? Mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta i już nie umiem trzeżwo myśleć:-(

Justyna Lukasik

WITAM:)TO SIE TYCZY MOJEJ KOLEŻANKI...W JEJ ZWIAZKU MAŁŻENSKIM NIE NAJLEPIEJ SIE UKŁADA::(CZY POZNA ONA KOGOS W NIEDALEKIEJ PRZYSZLOSCI?POZDRAWIAM.:)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.