| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nie kończąca się opowieść | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269 |
|
Pomysł ten często jest urzywany na innych forach :) Poprostu chodzi o to żeby dopisywać losy bohaterów np. matka wzięła w ręce talerz... a następna osoba pisze:
...który był obrzydliwie brudny, więc.... itd. Mozecie wymyslać własnych bohaterów
(nasza historia może być o UFO, Dziwnych zjawiskach itp...)
1.Nie piszcie dwóch postów pod rząd bo to bez sensu...
2.Nie stawiajcie kropki w swoich postach, w końcu to "niekończąca się opowieść"
3. Starajcie się tak kończyć post, aby następna osoba mogła też coś napisać czyli kończcie np. na "ale, więc, dlatego, ponieważ, aby, żeby" itd, itp.
PS. ze względu na to że ta informacja będzie się na karzdej stronie tego tematu, dlatego informuje, że jeśli to jest strona któras z kolei np. 2,3,40 to napewno nie jest to początek historii tylko już ciąg...
Ok miłej zabawy...zaczynamy:
[%sig%]
|
|
|
..Tak córciu żyję.. alenio nie stety nie mż eoddychac i juz nie dlugo umrze, ale nie mrtw sie jest jeszcze...
|
|
|
...Leonardo! - Mamusiu! ale ja chcę Britney! Dlaczego ona umrze?! Tak być nie może... idę jej pomóc!!! - I tak dziewczynka wyruszyła w świat w poszukiwaniu Britney. Gdy wyszła z domu...
|
|
|
...zainspirowana swoim snem ,wzięła kamień w ręce poczym...
|
|
|
rzuciła kamień w okno pobliskiego supermarketu. Z supermarketu wybiegli...
|
|
|
...rozwrzeszczani mutanci. "O nie co ja narobiłam!?" pomyślała i...
|
|
|
...skontaktowała sie telepatycznie z Britney ,błagając ją o pomoc , ponieważ mutanci byli naprawde rozeźleni. I w tym momencie...
|
|
|
... natychmiast wyjęła zza pazuchy pozostałości silikonu i rzucila nim w mutantów ,którzy zamienili sie w niegroźne...
|
|
|
... misie koala, Britne sama zaskoczona popatrzyła na tą która ją wezwała i...
|
|
|
krzyknęła: Wal się, nie chcę tych wstrętnych silikonów, weź je siobie wsadz w d***! I nie zawracaj mi głowy, bo pieprzysz niesamowicie!!!
|
|
|
...Hermenegilda bardzo się z tego ucieszyła, ponieważ zawsze marzyła o silikonach. Podziękowała Britney i już chciała sprawdzać czy pasujš lecz w ty momencie zauważyła że Brit...
|
|
|
jest trasseksualistš, więc czymprędzej zadzwoniła po Romana Giertycha, który po przybyciu i zbadaniu sprawy stwierdził...
PS. Lepper na prezydenta!!!!! (oczywicie tego nie stwierdził romek :D - to Ja)
|
|
|
że nie ma się na co patrzeć, poprosił swym powabnym głosem o rozejcie się zniewieciałych mutantów i sam mozolnymi ruchami to w tył to znów w przód poczšł naprowadzać zabłškanš Brit na droge heteroseksualnoci. Ale, że była z niej baba jak tur...
|
|
|
to przygięła Romka do Ziemi i zapytała co sie stało z Rokim gdyż on choć Rzucal gównem to mial tez to cos(szczególnie na wysokoci lewego kolana w obcislej nogawce spodni) ktore
|
|
|
Powiedziały "Da boom dam da boom dam da ima!" i nagle...
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 269 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |