Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

leck mich am arsch :))

tylko na tyle Cie stac?

tak :))az mi wstyd :(( wiem ze zaniazm swoja osoba te forum...ale coz moge na to poradzic...zyc bez was nie moge, poza tym jestem tak samo znudzona zyciem jak wy ................. nigdy ;)) :PP

widac jestes bardzo uboga... i wszytko odbierasz jako atak.... wtracasz sie zawsze do czegos nie potrzebnie... czy pisalam cos do Ciebie ???? niee!!!! wiec czemu sie wcielas??????

buhhahhahahhahah oj Kaska......

Ciekawa konwersacja. Tak sobie poczytałem i myślę, że jednak się lubicie, choć jeszcze o tym nie wiecie :) Są tu emocje. Gdybyście się tak spotkali i pobili (dla wyrównania szans Other mógłby używać tylko jednej ręki), to później moglibyście się bardzo polubić, ale pod warunkiem, że Other by przegrał - myślę, że on by to zniósł.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

katarzyna24:
koles Cie na poczatku jechal a teraz raptownie zmienil zdanie...coz za stabilnosc emocjonalna, gratulacje other
Podobno tak nie było, ale gdyby nawet tak było, to ludzie czasem wyciągają wnioski i zmieniają swoje podejście. A Marta dała się poznać z lepszej strony.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

kaska na prawde duzo wyolbrzymiasz... ja marci wcale nie "jechalem" ;) wyrazalem tylko swoje zdanie co zreszta jak po pewnym czasie zauwazylem ze niektore byly bledne.. a Ty uczysz sie bledow na moich bledach.. to ze ja napisalem ze pisze z duzej litery tylko wtedy jesli kogos szanuje okazalo sie blednym moim mysleniem.. i nie znaczy to wcale ze Ty musisz isc moimi sladami tylko dlatego zeby mi dogryzc czy pograzyc.. ;) co do pozdrowien nie sa tylko kierowane do Ciebie ;) jakby byly do Ciebie to bym to ujol np tak: pozdrawiam Cie katarzyno24, pozdrowienia sa ogolnie dla wszystkich.. =]

katarzyna24:
jestem tak samo znudzona zyciem jak wy
mow za siebie =]
katarzyna24:
wiem ze zaniazm swoja osoba te forum
zanizasz jedynie siebie.. ;]

... ale można przecież przestać zaniżać. Jako, że naprawdę ciężkich przypadków tu nie widzę (mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi), to każdy może zmienić swoje podejście. Po prostu emocje przeszkadzają czasem niektórym w logicznym myśleniu.

-.-

no hejka wam..... wiesz other...
other:
ja marci wcale nie "jechalem" ;)
do mnie mowia tak tylko znajome osoby wiec mysle,ze sie znamy... i to bardzo dobrze... bo w sumie tak mowil do mnie moj swietej pamieci dziadzius i wujek.... wiec "pokaz swoja twarz" hihihiihihi pozdro

wendol:
Ciekawa konwersacja. Tak sobie poczytałem i myślę, że jednak się lubicie, choć jeszcze o tym nie wiecie :) Są tu emocje. Gdybyście się tak spotkali i pobili (dla wyrównania szans Other mógłby używać tylko jednej ręki), to później moglibyście się bardzo polubić, ale pod warunkiem, że Other by przegrał - myślę, że on by to zniósł.
hmmm wendol katarzyna24 to moja siostra....

other nie zwracaj sie do mnie w ogole, nie interesuje mnie TWOJE zdanie i sprobuj to zaakceptowac :))
other:
nie znaczy to wcale ze Ty musisz isc moimi sladami tylko dlatego zeby mi dogryzc czy pograzyc.. ;) co do pozdrowien nie sa tylko kierowane do Ciebie ;) jakby byly do Ciebie to bym to ujol np tak: pozdrawiam Cie katarzyno24, pozdrowienia sa ogolnie dla wszystkich.. =]
twoimi sladami isc nie mam zamiaru, zbyt nudne by to bylo, a skoro pod twoimi wymiocinami kierowanymi do mnie piszesz pozdrawiam, logiczne jest ze kierujesz to w moja strone. Nic dodac nic ujac :)) pozdrawiam Cie other

aaahhh nie chce mi sie pisac... jade na weekend do domku :))))))))))))) wroce w niedzile wieczorem....... nie pozabijajcie sie pozdro dla siostry... --- Katarzyna24 pozdro dla Othera :)))))) pozdro dla Wendola :))

Marta buhaha a po co mnie pozdrawiasz? ;))

katarzyna24:
logiczne jest ze kierujesz to w moja strone. Nic dodac nic ujac :))
ehh. nie nie logiczne bo pozdrowienia sa dla wsyztskich odwiedzajacych ten watek ;) gratuluje wlasnego zdania ;) pozdrawiam kasie i marte ;) no i wszystkich xD a tak w ogole jest happy xD po tym jak przeczytalem Twoja wypowiedz katarzyno xD

other wlasne zdanie zawsze mialam, pewnie dziwi to takie ograniczone osoby. A tak w ogole other piszesz troche jak dziewucha ;))).
other:
a tak w ogole jest happy xD po tym jak przeczytalem Twoja wypowiedz katarzyno xD
wiesz nie chcialam robic Ci dobrze :P

katarzyna24:
other wlasne zdanie zawsze mialam, pewnie dziwi to takie ograniczone osoby. A tak w ogole other piszesz troche jak dziewucha ;))).
wlasnego zdania nie zawsze mialas wiec nie pisz glupot.. ;) nie czuje sie ograniczony w jakis sposob a dlaczego pisze jak "dziewucha" ?? to takie nieuzasadnione ;)
katarzyna24:
wiesz nie chcialam robic Ci dobrze :P
^^^^ to mnie rozbawilas.. takim czyms nie zrobisz nikomu dobrze.. ciekawe czy w ogole kiedykolwiek komus zrobilas dobrze byc moze gimnazjalista by sie podniecil takimi wypocinami ;) Twoje teksty sa bez sensu.. widac ze to Ty chcesz zaistniec jako ta madra.. ale tak naprawde sa madrzejsi od Ciebie.. nawet mrowka jest inteligentniejsza niz Twoja zacofana w rozwoju i niedorozwinieta osoba ktora jestes ;) coz tak bywa i nic z tym sie nie zrobi ale mozna to zaakceptowac i zyc z tym dalej.. przykro mi ale ja nie odpusze tej konwersacji i mozemy sie tak przekamazac bez konca.. w sumie mam na to zwis ale jezeli cos piszesz do mnie to poprostu musze odpisac.. i skoro piszesz "tak" do mnie to ja do Ciebie rowniez.. ale spojrzmy na to inaczej.. gdybys ty pierwsza nie zaczela.. nie byloby tego wszystkiego.. nie mowie ze to tylko Twoja wina.. ale coz niewiesz ze sie niewtraca tam gdzie Cie nie chca?? mam nadzieje ze teraz juz wiesz.. sit tibi terra levis.. xD pozdrawiam

Other :)) a wiec powitam Cie z usmiechem na ustach bo inaczej nie jestem wsatnie zareagowac na to co wypisujesz. Ale polecmy od poczatku :)) zeby wszystko bylo dla Ciebie proste i klarowne droga myszko micki.
other:
wlasnego zdania nie zawsze mialas wiec nie pisz glupot..
- widze ze bardzo dobrze mnie znasz...to nowosc
other:
.. takim czyms nie zrobisz nikomu dobrze..
Ty byles happy wiec nie zmieniaj faktow :)
other:
byc moze gimnazjalista by sie podniecil takimi wypocinami ;)
to najwyrazniej Twoj poziom :)
other:
nawet mrowka jest inteligentniejsza niz Twoja zacofana w rozwoju i niedorozwinieta osoba ktora jestes
to Twoja pasja? rozwoj psychiczny mrowek? wyprowadz mnie prosze z bledu jesli sie myle
other:
mozna to zaakceptowac i zyc z tym dalej..
rozumiem ze w Twoim przypadku to dziala :)
other:
gdybys ty pierwsza nie zaczela.. nie byloby tego wszystkiego.. nie mowie ze to tylko Twoja wina..
tu sie akurat z Toba micki zgodze.....to nie Twoja wina :)))
other:
ale coz niewiesz ze sie niewtraca tam gdzie Cie nie chca?? xD
nie wiem i nie obchodzi mnie to :)) a z mojego forum wypraszac mnie nie bedziesz kolego micki ;)) A wiec droga myszko micki albo znajdziemy jakies rozwiazanie, albo bedziemy sie tak ladnie i uprzejmnie dalej obdarowywac tak wspanialymi milosnymi listami :)) pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.