| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
tak :))az mi wstyd :(( wiem ze zaniazm swoja osoba te forum...ale coz moge na to poradzic...zyc bez was nie moge, poza tym jestem tak samo znudzona zyciem jak wy ................. nigdy ;)) :PP
|
|
|
widac jestes bardzo uboga... i wszytko odbierasz jako atak.... wtracasz sie zawsze do czegos nie potrzebnie... czy pisalam cos do Ciebie ???? niee!!!! wiec czemu sie wcielas??????
|
|
|
Ciekawa konwersacja.
Tak sobie poczytałem i myślę, że jednak się lubicie, choć jeszcze o tym nie wiecie :)
Są tu emocje.
Gdybyście się tak spotkali i pobili (dla wyrównania szans Other mógłby używać tylko jednej ręki), to później moglibyście się bardzo polubić, ale pod warunkiem, że Other by przegrał - myślę, że on by to zniósł.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
kaska na prawde duzo wyolbrzymiasz... ja marci wcale nie "jechalem" ;) wyrazalem tylko swoje zdanie co zreszta jak po pewnym czasie zauwazylem ze niektore byly bledne.. a Ty uczysz sie bledow na moich bledach.. to ze ja napisalem ze pisze z duzej litery tylko wtedy jesli kogos szanuje okazalo sie blednym moim mysleniem.. i nie znaczy to wcale ze Ty musisz isc moimi sladami tylko dlatego zeby mi dogryzc czy pograzyc.. ;) co do pozdrowien nie sa tylko kierowane do Ciebie ;) jakby byly do Ciebie to bym to ujol np tak: pozdrawiam Cie katarzyno24, pozdrowienia sa ogolnie dla wszystkich.. =]
|
|
|
|||||
|
... ale można przecież przestać zaniżać.
Jako, że naprawdę ciężkich przypadków tu nie widzę (mam do czynienia z inteligentnymi ludźmi), to każdy może zmienić swoje podejście.
Po prostu emocje przeszkadzają czasem niektórym w logicznym myśleniu.
|
|
|
no hejka wam..... wiesz other...
|
|||
|
|||
|
other nie zwracaj sie do mnie w ogole, nie interesuje mnie TWOJE zdanie i sprobuj to zaakceptowac :))
|
|||
|
aaahhh nie chce mi sie pisac... jade na weekend do domku :))))))))))))) wroce w niedzile wieczorem....... nie pozabijajcie sie
pozdro dla siostry... --- Katarzyna24
pozdro dla Othera :))))))
pozdro dla Wendola :))
|
|
|
|||
|
other wlasne zdanie zawsze mialam, pewnie dziwi to takie ograniczone osoby. A tak w ogole other piszesz troche jak dziewucha ;))).
|
|||
|
|||||
|
Other :)) a wiec powitam Cie z usmiechem na ustach bo inaczej nie jestem wsatnie zareagowac na to co wypisujesz. Ale polecmy od poczatku :)) zeby wszystko bylo dla Ciebie proste i klarowne droga myszko micki.
|
|||||||||||||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |