Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Bardzo boje sie swojej przyszlosci. Nie wiem czy podjelam sluszna decyzje?Czy moje plany powiodą sie? Czy klopoty sie w koncu skonczą? Całe życie mam kłopoty. Czy to już takie moje przeznaczenie?

Witaj Igor! Chciałbym się dowiedzieć, czy w tym roku, spotka mnie coś dobrego, tzn. czy np. dostanę wreszcie pracę? Pozdrawiam.

hej Igor. 3pytanka: czy wreszcie znajde kogoś?? (jesli tak) to czy długo bede musiała czekać?? ;p i co czeka mnie w tym roku czeka?? z góry serdecznie dziękuje :) :P

:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć"

co mnie czeka w przyszłości?

Uła..

Czesc Igor :) Wlasnie wrocilam z kosciola :)nie mialam przy sobie nic do jedzenia wiec wstapilam do pobliskiego sklepu...dalam pewnej pani ktora siedziala na murku przy kosciele torebeczke z 'jedzeniem'i powiedzialam ze przynioslam jej cos dobrego od Igora...niec nie powiedziala nawet dziekuje tylko sie usmiechnela... pozdrawiam

Zaczynam mieć poważne problemy materialne, proszę o wróżbę czy proces w sądzie zostanie rozstrzygnięty na moją korzyść, czy zgromadzę wymadane dowody czy będe miała pracę?

mariadorota

Igorze, kiedy mój partner się mi oświadczy? czy myśli poważnie o mnie? pozdrawiam wera

Pytanie brzmi : Czy ktoś kto mi się podoba i z kim piszę poprosi o spotkanie, czy coś podobnego. I kiedy przyjdzie ta ' prawdziwa' milosc..?

rockin1407

przepraszam chcialam sie zapytac czy nasz zwiazek przetrwa bo nestety zaczelo sie walic mi wszystko na glowe a szczegulnie on. pozdrawiam ;nuna

nuna

Panie Igorze czy mogę dowiedzieć się czy przyjechała do męża ta kobieta i są teraz razem?Pozdrawiam gorąco.

Igorze pojawil sie ktos (kolejna niespodzianka) i poszlismy do lozka, jestem z moim partnerem i nie wiem co mam zrobic, czy to ten jedyny mi pisany? nie mam przekonania, skolowana jestem tym co wyprawiam...

ZAKLĘCIA senna godzinę temu Jutro jak wrócę to zerknę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze pytam jeszcze raz:) 1.czy powinnam byc z Tomkiem? czy to ma sens? czy bede z nim szczesliwa? 2.czy dostane sie w tym roku na studia? czy powinnam poprawic mature?

Witaj Igor Czy D. zmieni zachowanie/i nastawienie w stosunku do mnie? Bardzo mi na nim zależy. Pozdrawiam

drogi Igorze czy w tym miesiącu wygram szóstkę w totka

Czy prokuratura odrzuci zarzuty skierowane przeciwko Michałowi? Kiedy to się skończy? Następna rozprawa 20.04 ? Czy jest szansa zakończenia - oczywiście pozytywnego?

Hej Igorze proszę Cię powiedz mi jak się potoczą losy w moim związku głownie chodzi mi o to czy moj chłopak wyjedzie czy to wpłynie na nasz związek negatywnie czy też wszystko będzie w porządku ? Bardzo nurtuje mnie ta sytuacja z tym wyjazdem ...Czekam na odpowiedz

Witaj Igorze, czy moglbys mi powiedziec jak bedzie wygladalo moje zycie w ciagu najblizszych paru miesiecy? Co mnie czeka? Pozdrawiam

Dziekuje Igorze, bede czekac. Sam zobaczysz wszystko w kartach, zaczelo mi lekko zalezec a tu juz zawod bo chyba chodzlo tylko o jedno. Zobacz jak to sie potoczy, czy to juz koniec znajomosci, czy on wart czegokolwiek. Dziekuje z gory i pozdrawiam Cie cieplo.

Witaj Igorze, nie dałam kasy bezdomnemu, zabrałam go na zakupy i kupiłam jedzenie, chyba był zadowolony, Ty będziesz to wiedział lepiej niż ja;) pozdrawiam