Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Emi84 22 godzin temu A co powiedział Biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czy uda mi się wygrać projekt dla mf? czy mój partner wyjedzie na wyjazd sluzbowy za granice? i na jaki okres? - dziekanuje pozdrawiam

igorze,czy w moim zyciu zmieni sie cos na lepsze?zostawil mnie maz/opuscil przyjaciel upokarzajac mnie przy tym bardzo.czy pojawi sie ktos w moim zyciu,czy moze maz wroci?odpowiedz mi na powyzsze pytania prosze.pozdrawiam i z gory dziekuje

gwiazda581

czy jezeli oddam biednym ubrania tez tak moze byc?czy mam szukac kogos pod kosciolem

gwiazda581

Igorze, część się sprawdziła, faktycznie w lutym zachciała, żebym wrócił do domu - tylko co z tym dalej? Twierdzi, że nie kocha mnie, twierdzi, że nie pokocha...czysty pragmatyzm z jej strony? Jej romans zakończył się...czy poukłada się pomiędzy nami? Będziemy ze sobą?

Igorze,czy mam szanse na pogodzenie się z chłopakiem i czy będziemy jeszcze razem? a może powinnam rozpocząć nowe życie bez niego? pozdrawiam

Igorze, czy mam szanse na zmiane pracy w najbliższym czasie?

Witam Dziekuje Igorze za poprzednia wrozbe. podniosles mnie na duchu, choc nadal nie wiadomo na co moja mama choruje. Lekarz ogolny stwierdzil depresje, a psychiatra powiedzial, ze to internista powinie przyjsc do niego na kontrole. Nie wiadomo na co ja leczyc. Mam kolejne pytanie- czego oczekuje ode mnie moj szef? Czy on chce "czegos" wiecej? I czy warto pakowac sie w zwiazek z Robertem? Jest zbyt pieknie, zeby bylo prawdziwie... Pozdrawiam cieplutko :)

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Witam mam pytanie czy mam szanse znaleźć prace w najbliższym czasie

mateusz

Witaj Igorze:) 1.czy pójdę do pracy w kwietniu? 2.uda mi się wyjechać w sierpniu za granicę na wakacje?

Witaj Igorze:) Czy są szanse na to, że między mną, a Łukaszem coś się wydarzy, czy lepiej odpuścić? Gubię się w tym wszystkim. Z góry dziękuję za odpowiedź;)

Igorze, cos sie dzieje ze mna zlego, nie cieszy mnie staz, placze ciagle, nie chce juz mojego zwiazku, zdrugiej strony placze na mysl o rozstaniu, czy to sa te zmiany o ktorych mowiles? nie sa dobre...

Witaj Igorze, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko oki :-)? U mnie jakoś się poukładało :-) Piszę bo nękają mnie ostatnio wróżki Sms-ami. Czyżby miało się coś wydarzyć o czym nie wiem? A może w końcu wygram w lotka:-) Pozdrawiam Ewa

czy dostane sie w tym roku na studia? czy powinnam poprawiac mature? ( czy dostane sie na studia z obecnym wynikiem czy z porpawionym) czy powinnam byc z TOmkiem?

To znowu ja jestem.. wrocilam przed czasem bo.. meczy mnie dalej to co Ciebie pytalam. Nie spotkalam nikogo biednego.. Niedlugo wyjezdzam, nadrobie to. Dobrze wiesz, ze tam na pewno kogos spotkam i dam biednemu- "od Igora". A tu gdzie jestem, jest inaczej. Ale wtedy zapytam o cos innego. Igorze, chodzi o ten moj wyjazd. Bedzie on czy nie? Tylko nie mow, ze podroze ksztalca.. prosze..zerknij i.. odpowiedz. Bedzie czy nie? Tylko to chce wiedziec, nie mam spokoju a dzien wyjazdu zbliza sie..

Coco

hej Igorze, dziekuje za ostatnia odpowiedz, podniosla mnie na duchu, mam kolejne pytanie, kiedy znajde prawdziwa milosc mojego zycia?? pozdrawiam

Witaj Igorze Chciałabym Cię prosić o wskazówkę ! Mój syn wybiera szkołę i nie wiem jak go mam pokierować Która opcja będzie dla niego najlepsza którą szkołę ukończy z zadowoleniem? Weterynaria Ekonomia Gastronomia Dodam że interesuje się matematyką a teraz mu świtaja inne kierunki .

witam Chciałabym się dowiedzieć spod jakiego znaku zodiaku będzie mój docelowy partner? jak będzie wyglądał?

Mam nadzieje,ze mi pomozesz ;( nie mam pojecia co robic ;((( czy jest jeszcze szansa na wyjscie z naszych problemow finansowych? Czy jesli sobie z nimi poradzimy nasz zwiazek sie przez to wzmocni? Czy powinnam walczyc??? ;((( NAD WSYSTKO PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDX!!!!!!!!!

Igorku czy jest sens ciagnac dalej zwiazek z jackiem ,czy tym razem powinnam odejsc ???zycze udanego weekendu i pozdrawiam