| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Interesuje mnie pewien facet, Adam ma na imię. Czy będzie coś między nami i znajomość tak okaże się dla mnie dobra a nie kłopotliwa:) pozdrawiam:)
|
|
|
Igorze czy mój chłopak mi wybaczy? Czy nadal będziemy ze sobą? pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze.
Czy tak tragiczny jest moj los .że nie możesz mi odpowiedzieć.
Pozdrawiam
Teresa
|
|
Człowiek jest tyle wart,co jego słowo. |
|
Witaj Igorku ;)
Mam pytanie co jakiś czas zaskakuje mnie osoba, która była dla mnie bardzo ważna.
Ale sprawiłam mi ogromny ból.
Dlaczego wciąż się pojawia i czego chce?
;) zostawiam
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Witaj Igorze,
Czy mój były wróci i coś z tego będzie?
Dlaczego mi to zrobił?
|
|
|
Hej Igor
Mam takie nietypowe pytanie. Zaczepiła mnie pewna kobieta i chcąc na siłę powróżyć powiedziała, że nie spodziewam się ale w ciągu roku dwóch będe miała dziecko. Określiła to, że będzie to rodzynek. Mam już dwie córki i nie planowałm!!!! wiecej dzieci. Ten rodzynek to zabrzmiało jakbym miał mnieć jeszcze trzecie - syna. Czy coś takiego widzisz, czy po prostu próbowała zwrócić moją uwagę, abym ją wysłuchała.
|
|
|
mam pytanie poznałam wspaniałą osobę no ale niestety nasze drogi sie rozeszły przez nieporozumienie czy on się jeszcze do mnie odezwie na czym mi bardzo zależy...
|
|
|
Witam,
pisze do Ciebie zeby poinformowac ze zaczynamy budowe w weekend powinna zostac wbita pierwsza lopata:) nareszcie:)
napisz bedzie dobrze? bez problemów? co tam widzisz w kartach?
pozdrwiam
skolowana
|
|
|
Witam mam pytanie mieszkałam kiedyś z babcią póżnij babcia wykupiła to ,mieszkanie na własnośc ,lecz babcia zmarła nie zapisała je nikomu,CZY MAM szansę dostać te mieszkanie lub kto będzie tam mieszkał , nie chodzimi o majątek tylko mam sentyment do tego mieszkania. violetta0609 74
|
|
violetta74 |
|
Witaj Igorku
Powiedz co dla mnie niesie przyszłośc bo prawde mówiac jestem już u kresu wytrzymałości nie widze dla siebie przyszłości i trace nadzieje że w moim życiu zdarzy się jeszcze coś dobrego.
|
|
Anka |
|
Drogi Igorze, kiedy mogę się spodziewać znacznej poprawy finansowej?
|
|
|
Chciałabym się dowiedzieć ilu mężczyzn jest mna zainteresowanych?
Czy w tym roku zakocham się z wzajemnością?
|
|
|
Witam Igorze :-)
Prosiła bym Cię abyś sprawdził w kartach, Czy w tym roku wyjadę w wakacje za granicę? i czy w tym roku poznam swoją drugą połówkę?
Serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze!
chciałabym dowiedzieć się czy jest szansa na moje przeniesienie z Warszawy do Poznania i czy będzie to w tym roku? pozdrawiam Julka
|
|
|
Witaj Igorze.
Czy mój związek się rozpadnie?
Pozdrawiam Teresa
|
|
Człowiek jest tyle wart,co jego słowo. |