Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAdzikuska2 godziny temuTarot kartami Rycerz Monet i Sąd XX mówi, że jeszcze tym razem wrócicie do siebie ;)PozdrawiamIgor
dziekuje za odpowiedz:) mam tak mieszane uczucia, ze sama nie wiem czego chce.Ale dziekuje bardzo Igor :))

Dziekuje ze odpowiedz! A czy mógłbym wiedziec kiedy mniejwiecej uda mi się wyjechac za granice, i spotkac prawdziwa miłosc?

Igorze,powiedz mi czy w końcu ja i Robert weżniemy ślub? Czy może widzisz innego mężczyzne przy moim boku? I mógłbyś zobaczyć jeszcze czy będę mamą? Dziękuję Pozdrawiam

Witam Igorze, mam do Ciebie 2 pytania, 1- jak się potoczy sytuacja z Michałem, czy coś z tego będzie? 2- czy Bartek myśli o powrocie do mnie? pozdrawiam :)

Witaj Igorze:)!!! dziękuję za odpowiedź na moje pytania :). Jak się domyślasz mam następne;).W listopadzie zeszłego roku miałam wypadek i do tej pory jakoś nie mogę dojść do siebie, mam problemy z chodzeniem. Czy mógłbyś mi napisać, czy noga wyleczy się bez inwazyjnie, czy będę mieć zabieg?? Pozdrawiam serdecznie

witam Igorze mam pytanie kiedy moj chlopak dostanie paszport on jest z iraku i czeka na brytyjski paszport a wiem ze ja do polski nie pojade dopóki on go nie dostanie samir h 1.1.1985 bardzo prosze o odpowiedz i czy wezmiemy slub w 2010r ja natalia 19.01.1988

nuna

a i pozdrawiam wszystkich serdecznie

nuna

Dziękuję za odpowiedź, choć jest ona dla mnie zupełnie zagadkowa. Mam więc się nad czym zastanawiać:) A tymczasem poszukam kogoś, komu mogłabym pomóc, żeby pokazać że to jednak nie na pieniądzach mi najbardziej zależy:) Pozdrawiam

http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118

Igorku Dzieki za odpowiedz.pozdrawiam

violetta74

Igor ale z czym związana będzie ta decyzja???bo nie rozumiem

DROGI IGORZE.PROSZE ODPOWIEDZ CZY MOJ MAZ WROCI DO MNIE?

gwiazda581

Proszę o podpowiedz Czy warto czekac na faceta ur.13.09.1973 ? Zastanawiam sie czy mam jakakolwiek szanse aby nasze drogi znów sie zeszły? ja 09.05.1984

Widzę Igorze, że mnie nie lubisz:-) Już na drugie pytanie nie chcesz mi odpowiedzieć. No cóż, szkoda:-)pa

Witaj Igorze. Co mnie czeka w tym roku. Praca?.rodzina?.Milość?. Czy zostanę w obecnym zzwiązku już do konca,czy pokocham czystą milościa z odwzajemnieniem?.

Człowiek jest tyle wart,co jego słowo.

Hejka:) To i ja o ile mogę zadam Ci pytanie ;) Jak zmieni się moja sytuacja z Kamilem, czy coś z tego będzie?

czy dostane sie w tym roku na studia? na te co planuje?

czy powinnam poprawiac wynik z matury zeby sie dostac na te studia?

czy wygram w lotto do konca wrzesnia tego roku...pozdrawiam

Witam....dlaczego po raz kolejny zostalam ominieta Igorze w odpowiedzi na moje pytanie??

Igorze,czy to nie czas na odpowiedź,czy coś złego się dzieje?.Pozdrawiam

dorka