| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
Ancik1410
12 lutego, 23:45
To namiętności ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
ZAKLECIA
ulmich
12 lutego, 22:53
Tarot kartą II Monety mówi, że nie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
jeszcze jedno pytanie : Czy uda mi się zdać egzamin na studiach, niezbyt wszystko umiem, w sumie nic..
|
|
rockin1407 |
|
ZAKLĘCIA
ninaaa
12 lutego, 21:50
Tarot kartami Królowa Monet i Sprawiedliwość VIII mówi, że w niedługim czasie osiągniesz dodatkowe dochody.
Pozdrawiam
Igor
ps. drugi raz musisz dać tak by nie wzbudzić w obdarowanym poczucia winy
|
|
|
ZAKLĘCIA
basiula1
12 lutego, 21:37
V
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
asystent
12 lutego, 20:28
Tarot kartą As Monet mówi, że jesteś bezpieczna ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kometa
12 lutego, 17:5
Teraz dopiero otwarły ci się oczy więc i zacznie się układać ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
I pytanie czy wróce mieszkać z tymi osobami z którymi do tej pory mieszkałam..
|
|
rockin1407 |
|
ZAKLĘCIA
mojalza
12 lutego, 14:45
Trochę ruchu nie zaszkodzi;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
coco71
12 lutego, 14:16
Podróże kształcą ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ale wiesz co, Igor, muszę Ci przyznać, że wiesz, kiedy mi nie odpowiadać :) Poważnie masz wyczucie :) Też czuję, że to jeszcze nie czas; że najpierw coś musi się w tej sprawie ruszyć. A czy się ruszy... To jest pytanie.
Pozdrawiam i spokojnych snów życzę :)
P.S. Krukom też ;)
|
|
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
|||
Coco |
|
|||
|
przepraszam za zamiesznie ale pierwsz raz jestem tu na forum.Mam pytanie z zwiazku z mojm chlopakiem.Czy jeszcze wrocimy do siebie czy to juz jest rozstanie na zawsze ?
|
|
|
ZAKLĘCIA
dzikuska
2 godziny temu
Tarot kartami Rycerz Monet i Sąd XX mówi, że jeszcze tym razem wrócicie do siebie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
tajemnicza
Wczoraj o 23:50
Tarot kartami Sąd XX i Król Monet mówi, że podejmiesz nieodwołalna decyzje która korzystnie wpłynie na rozwój wydarzeń ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Igorze,
Twoja przepowiednia wobec mojej osoby się poniekąd sprawdziła :) więc jeszcze raz bardzo Ci dziękuję. Szukałam kogoś, komu mogłabym pomóc w Twoim imieniu, ale jeszcze nie znalazłam (co nie znaczy, że zaprzestanę poszukiwań)
Proszę o jeszcze jedną przepowiednię co do mojej osoby. Mianowicie zależy mni na informacji jak teraz zmieni się moja sytuacja finansowa i bardo zależy mi na tym, kiedy ona nastąpi?
A przy okazji jak widzisz mój związek z obecnym partnerem?
Pozdrawiam Cię cieplutko i słonecznie :)
Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.
|
|
|
Igorze ale z kims nowym bede tak? Czekam i czekam a nie poznaje nikogo ciekaweo, dla kogo moglabym zmienic swoje zycie. Czy w koncu ktos taki sie pojawi, czy bede ostatecznie z obecnym partnerem?
|
|
|
Igorku a mnie omináles???prosze napisz jak pojdzie mi egzamin z kursu ,mam go w piatek.pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |