Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 2 dni temu o 14:22 Tarot kartami Pustelnik IX i Walet Pucharów mówi, że w końcu osiągniesz poczucie bezpieczeństwa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kaaja 2 dni temu o 14:21 Tarot kartami Cesarzowa III i X Monet mówi, że uda się dzięki twojej pomocy. Pozdrawiam Igor ps. powiedz mu, że musiał iść do więzienia w przeciwnym razie już nie mogła byś go uratować ..

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA olivka30 3 dni temu o 10:08 Tarot kartami IX Monet i walet Mieczy mówi, że sprawiedliwość jest po twojej stronie. Pozdrawiam Igor ps. pamiętaj tylko aby nigdy do tego samochodu nie wsiadać !

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 3 dni temu o 10:03 Tarot kartami IX Kijów i Król Mieczy mówi, że niebawem zostanie wyprostowana ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dorocia 3 dni temu o 08:13 Tarot kartą Papież V mówi, że taką jak chcesz to w maju ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 4 dni temu o 01:09 Przecież wiemy, że on się boi małżeństwa ... Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA edytka 5 dni temu o 15:51 We wrześniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA gwiazda581 5 dni temu o 15:38 A po co ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monica86 5 dni temu o 13:11 W październiku ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mateuszek81 5 dni temu o 11:49 Tarot kartą IV Kije mówi, że w kwietniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA marysia 6 dni temu o 23:04 Nie zajmuje się leczeniem, przykro mi ale musisz porozmawiać z Bogiem na ten temat On cały czas czeka na ciebie, nie muszę tłumaczyć gdzie Go znajdziesz. Pozdrawiam Igor ps. można być po takiej rozmowie zawsze tylko dobrej myśli ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA chiili 7 dni temu o 00:45 Tarot kartą III Kije mówi, że od marca wszystko się zmieni dzięki pomocy kobiety ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA rain84 14 lutego, 17:31 Jeśli postawisz na uczucia Tak, jeśli na pieniądze Nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA tatuszka1 13 lutego, 14:25 Znana ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAolivka303 dni temu o 10:08Tarot kartami IX Monet i walet Mieczy mówi, że sprawiedliwość jest po twojej stronie.PozdrawiamIgorps. pamiętaj tylko aby nigdy do tego samochodu nie wsiadać !
dziękuję za przestrogę aż sie wystraszyłam że jakiś wypadek mnie czekałby.... p.s. Igorze czy mogłabym Cię tak bardzo poprosić o to co mam zrobic zeby ON mnie zauważył skoro napisałeś że jeśli ja zechcę to cos z tego będzie. dziękuję za pomoc i oddaję głos innym użytkownikom forum

ZAKLĘCIA Aisha 13 lutego, 12:18 Musisz zrozumieć, że życie ma dla nas niekiedy inne lepsze miejsca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku tylko mnie nie pomiń bo czekam :) pozdrawiam

ZAKLECIA nikitaart 13 lutego, 11:59 A chodzi cie o te takie zdjęcia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA bekierki 13 lutego, 06:49 Tarot kartą IX Pucharów mówi, że dwie osoby ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Niunia84 13 lutego, 00:55 Oj Niunia Niunia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą