Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nashira22 59 minut temu Co powiedział biedny pod Kościołem ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorku czy uda mi sie zdac egzamin z kursu masazu???co mozesz mi powiedziec o moim koledze Jacku z kursu???dziekuje i zycze udanego weekendu.

Witaj Czy mój mąż przetrwa ciężkie chwile w więzieniu?Czy uda mu się dotać przerwę w karze?

Igorze minelo tyle lat, jestem w innym juz zwiazku, on tez, a nie moge sie pozbierac po tej milosci. Nigdy juz z nim nie bede, chce byc uczciwa wobec obecnego partnera, ale podswiadomie czekam na kogos kto pozwoli mi zapomniec o tamtym, przezyc cos bardziej fascynujacego jeszcze. Bo obecnego partnera kocham, ale nie tak, nie az tak. Odpowiedz mi prosze na pytanie czy pojawi sie ktos przy kim znowu tak odplyne jak 3 lata temu? Jak to sie wszystko potoczy? dziekuje

Witam, Czy ja Monika i Michał stworzymy zwiazek i kiedy. Bardzo prosze o odpowiedź, nie wiem czy warto sie w to "pakować" Pozdrawiam, MOnika

Czy On Czuje Do Mnie Coś Poważniejszego ? Pozdrawiam Serdecznie ;)

Witaj Igorze!! dałam pieniądze rumuńskiemu dziecku, przy kasie jak kupowałam bilet. Powiedział coś, ale niestety nie zrozumiałam, bo mówił to w innym języku. Jutro jest niedziela może czegoś więcej się dowiem;)

mam pytanie. Igorze, A jeśli odpowiedź " wiadomość dla Ciebie" nie będzie pochodziła od biednego tylko z innego źródła??? ;)

Witam Igorze. Czy będzie mi dobrze w nowym miejscu pracy i w nowym miejscu zamieszkania? pozdrawiam

Witam! Chcialbym się dowiedziec, czy znajde kiedys prawdziwa milosc? Czy dostane szanse wyjazdu za granice z cała rodzina?

Witam Igor Czy zmienię w tym roku pracę? Pozdrawiam

Witam.. chciałabym wiedzieć czy zdam końcowy egzamin w szkole potwierdzający kwalifikacje zawodowe,i czy znajdę dobrą pracę w tym roku i w moim zawodzie??? Pozdrawiam

ZAKLĘCIA nashira22 Wczoraj o 21:01 Źródło jest tylko jedno. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam, Czy Jurek, którego znam juz dobre pare lat i z którym fajnie mi sie żartuje i rozmawia będzie dla mnie kimś więcej niż tylko kolegą? Były momenty, ze nasz kontakt sie urwał.. przez rok nie rozmawialiśmy i sie nie widzielismy, ale od kilku tygodni mamy znów kontakt ale narazie telefoniczny/gg/internet. Bo nie mieszkamy w tym samym miescie. Mamy zamiar sie spotkać niedugo. Czy Jurek będzie widział dalej we mnie koleżanke czyy kogoś więcej niż koleżanke? Dziekuje Igor za odp.

Mam pytanie czy moja córka Monika ,zda maturę w2010 ur 221091.dziękuje pozdrawiam

violetta74

Igorze z moim partnerem mialam duzo przejsc, w sumie to nie bylam do konca pewna czy to "ten", ale teraz jestem pewna ze go kocham, czuje ze nasz zwiazek dojzewa. stad moje pytanie: czy moj partner jest pewny z eja to "ta" ? czy nasz zwiazek zostanie zlegaizowany? dziekuje za poswiecony czas, pozdrawiam

Witaj Igorze. Mam ogromna prosbe. Czy moglbys postawic dla mnie karty i odpowiedziec mi na pytanie czy uda mi sie zajsc w ciaze w tym roku? Jest to dla mnie bardzo wazne, wazniejsze niz kariera, pieniadze, wszystko. Pozdrawiam cieplutko i wysylam pozytywne energie.

kiedy mój mąż wyjdzie na prostą i pozałatwia zaległe problemy ?

Igorze, wiem o tym, że istnieje tylko jedno źródło ;p. Biedny pod Kościołem powiedział "Bóg daje i Bóg zabiera". Pozdrawiam PS. czy ta odpowiedź jest satysfakcjonująca dla Ciebie,czy teraz udzielisz odpowiedzi na moje pytania? ;)dodam, że mam dziś urodziny :D.

witam mam pytanie,czy z tym chłopakiem co obecnie jestem czeka mnie szczescie i tylko on mi jest przeznaczony? czy powinnam szukac pracy w Polsce? pozdawiam