Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
2 0 1 2
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036

2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!

http://www.wie.org/spiral/images/overlay.png http://www.wie.org/sp iral/images/overlay.png

Gdzie nie wejdę....to samo ....brrrrr

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

To dopiero poczatek, hehe.

smarkula widać z ciebie, która zupełnie nie liczy się z nikim....siejesz, co zbierzesz???? Takie sianie na forum to pikuœ...siej ile chcesz i jeœli sprawia tobie satysfakcję....baw się. Dla ciebie poczštek, dla innych koniec....takie życie i taki wybór....do dzieła nie ocišgaj się :)))))

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Dodo, alez ty sie ociagasz w tej swej kropko mani.

spacja mi nawala..jednym spacja innym co innego...lubię kropeczki !To też ci przeszkadza? Czy może odwrotnie ?

Przeszkadza mi, gdy Cie nie rozumiem.

Pomyœl trochę, czy tylko zawsze myœlisz o sobie i swoich potrzebach???? Dlatego mnie nie rozumiesz.....szkoda.

Jak moge sie bavic i myslec o Twoich potzrebach?/

Nie wiedzialam, ze jestes taka delikatna.

Moje potrzeby akurat nie majš tu żadnego znaczenia....myœlałam, że myœlisz wielowymiarowo .

Nigdy nie mysle o swoich potrzebach. Mysle o zaspokojaniu potzreb. Mysle instynktownie. Czasem mam wrazenie, ze wszystko jest jak ten dzien maat prorokowany przez Crowleya, ze kazdy dzien jest dokladnie taki sam.

'Kiedy osišgnięto tam stan równowagi pomiędzy człowiekiem a jego otoczeniem, wymyœlono linię MAAT, zakaz wszelkiego postępu. Dzień jutrzejszy miał być taki sam jak dzisiejszy, jak dzień tysišc lat temu i dzień za tysišc lat. Rygor był tak bezwzględny, że za przekroczenie tej linii odwoływano nawet faraonów.' Zrodlo: http://free.art.pl/podkowa.magazyn/nr39/halas1.htm

ehh czemu tu ciagle to samo .. :/ offtop, offtopa goni... PS. Gdybym mial taka corke jak Natx - tez bym ja z domu wyrzucil... Ciekawe czy po 2012 tez beda tacy ludzie? a moze bedzie gorzej jak myslicie?

Jesli xsardi jestes taki madry/taka madra to prosze, wypowiedz sie na temat zadany w topiku lub w setkach innych moich wypowiedzi. Poki co, nic sie nie udzielasz, co swiadczyc moze tylko o braku zainteresowania. Skoro brak ci zainteresowania tym, co jest w topikach, to przestan sie czepiac. Mam wolna wole i moge sie swobodnie wypowiadac. Tak samo moi rodzice maja wolna wole i po 18 roku zycia mogli mnie wyprosic z domu. Szkoda tylko, ze nie zaglebiles/ nie zaglebilas sie w istote problemu, jakim byl konflikt na tle chodzenia do kosciolka i moj homoseksualizm.

Co do dodo, to juz rozumiem, czemu mnie nie jarzy. Ma problemy z semantyka i skladnia. Jesli tak fundamentalne podstawy sa jej obce, to zrozumienie zdan stanowi dla niej duzy wysilek, stad byc moze ilosc moich tekstow ja przerasta.

'Gdybym mial taka corke jak Natx - tez bym ja z domu wyrzucil... Ciekawe czy po 2012 tez beda tacy ludzie? a moze bedzie gorzej jak myslicie?' sardi Skad ta obawa, co??

Historia opisana w tej ksišżce jest prawdziwa i dotyczy autentycznych zdarzeń i osób. Od maja 2001 roku posiadamy w Polsce wiedzę dotyczšca, dokładnego położenia grobowca Faraona, który budował Wielkš Piramidę. Odkopanie mumii Faraona ma "otworzyć" Wielkš Piramidę i uchronić ludzi i Ziemię przed skutkami naturalnych kataklizmów (szczególnie przed zagrożeniami roku 2012). Wielka Piramida była zbudowana 6500 lat temu przez Faraona zwanego w owych czasach TYM, KTÓRY PRZYBYŁ Z NIEBA. Cheops (któremu przypisywana jest ta budowa) tylko remontował Piramidę 2000 lat póŸniej. Ludzie jedynie pomagali przy jej budowie. Głównymi budowniczymi była cywilizacja przybyła z konstelacji Oriona, z planety o nazwie Aszun. Informacje uzyskiwane sš poprzez sesje hipnotycznej regresji wieku. Dla uwiarygodnienia ich w sierpniu 2004 roku rozpoczęły się wykopaliska na górze Œlęża pod Wrocławiem, które trwajš do dnia dzisiejszego. W ksišżce opisane sš chronologicznie zdarzenia, które doprowadziły w czerwcu 2005 roku do wyjazdu do Egiptu grupy osób, poszukujšcych grobowca Budowniczego Wielkiej Piramidy oraz wejœć do Wielkiego Labiryntu w Gizie. 'Przebudzenie Cheopsa czyli jak uratowac ludzi i Ziemie' Andrzej Wójcikiewicz http://www.dobreksiazki.pl/b5120-przebudzenie-cheopsa-czyli-jak- uratowac-ludzi-i-ziemie.htm

2012 to dzien i miesiac moich urodzin.... Czy to moze cos znaczyc?????

Ależ jak najbardziej, w tym dniu masz urodziny ;/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2036
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.