| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Hi hi...fajny jesteś, ale masz rację-to tak działa na człowieka. Wystarczy atrakcyjny nauczyciel lub nauczycielka i zaraz mamy lepsze wyniki w nauce. Tylko jeżeli chodzi o moją osobę, to skąd wiesz czy warto? Skąd wiesz, że jestem taka fajna?:)
Poza tym, nie wiem czego mogłabym Cię nauczyć, myślę że mądry z ciebie chłopak i nie potrzebujesz moich nauk-ja naprawdę się nie nadaję;)
Ale zawsze możesz zdać się na swoją wyobraznię...ja na przykład bardzo lubię ze swojej korzystać...ups! ;D
|
|
|
Hey!
Powiem Ci tak,tu jest pięknie,ciepło,większa swoboda,zero kontroli ( ogólnie ) ale... no właśnie.Zaczęło się robić biednie choć wiele turystów przybywa na wyspy i ogólnie.Polska choć zimą jest szara, to mój kraj,rodzina,przyjaciele i piękne lato,full zieleni! Sama nie wiem co będzie jak wrócę do kraju ale mam nadzieję że lepiej.Problem tylko w tym czy znajdę tak dobrze opłacaną pracę jak miałam 10-11 lat temu w polsce ale tak prawdę mówiąc to i tu jest bardzo ciężko z pracą a w dodatku trzeba pracować 10-12 h. albo z przerwą na siestę ( zupełnie rozwalony dzień ) Sama nie wiem co dalej...jestem w kropce którą sama postawiłam...A Ty co byś mi na ten temat mógł powiedzieć?
|
|
Pozdrawiam Agni... |
|
Igorku kochany napisz mi czy uda mi sie ukonczyc kurs masazu na ktory teraz chodze???co mozesz mi powiedziec o koledze jacku z tego kursu?
|
|
|
No nie bądź wiśnia ;)
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No no... masz ostre marzenia, ale nie ma to jak schizy we własnej głowie no nie? :) Tam nigdy cię nikt nie zawiedzie...a wyobrazić sobie można wszystko...włączasz sobie wieczorkiem muzynię...no i ten ktoś jest twój, hi hi ;0
|
|
|
Igorze mam takie pytanie....chodzi o mojego synka ma prawie 5 lat,urodził się z porażeniem,teraz wszystko byłoby dobrze gdyby nie to,ze nie zaczął mówić,oczywiście go leczę,raz jest lepiej a raz gorzej,brakuje mi sił.Czy karty mogą coś powiedzieć na ten temat?czy zacznie mówić?czy będzie dobrze?
pozdrawiam
|
|
|
witam!Może mi Pan powiedziec czy znajde w tym roku mężczyzne mojego życia?wydje za mąż?pozdr.
|
|
|
witam/Igorze czy mozliwe jest to ze ktos rzucil na mnie urok?czy bedzie jakis mezczyzna w moim zyciu
|
|
gwiazda581 |
|
|||
|
Witaj Igorze.
Czekam na odpowiedzi na poprzednie pytania. Ale mam problem który mnie bardzo męczy:( Jestem w stałym związku 8 lat. Chce wiedzieć czy mój chłopak kocha mnie czy tylko się mną bawi? Czasami odnoszę wrażenie że szuka pretekstu żebym to ja nie wytrzymała i żebym z nim zerwała.Więcej czasu spędza ze swoim dobrym kolegą Tomkiem,okłamuje mnie przy tym że chodzi do niego na chwilkę a wraca do domu po dwóch godzinach. 1.Czy ten związek przetrwa? 2.Czy my będziemy razem? 3.Czy weżniemy ślub? 4.Czy urodzę mu dziecko? A może poznam jeszcze kogoś z kim będę szczęśliwa?
Czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam
Paulina z Warszawy.
|
|
|
Igorze czy ja sie jeszcze kiedys zakocham tak mocno jak wtedy? Tak ze przysloni mi to wszystko i zapomne o wspomnieniach?
|
|
|
Witam, chcialabym wiedzic czy naprawimy zwiazek z moim chlopakiem czy uda sie go uratowac. Pozdrawiam
|
|
|
Witam panie Igorze ja jeszcze raz z zapytaniem czy mam szansę znaleźć pracę i kiedy bo już jestem zrozpaczona,że zostanę bez środków do życia.Pozdrawiam gorąco.
|
|
|
Witaj Igorze.. jeszcze jedno pytanie.
czy można jeszcze pomoc mojej siostrze? dlaczego ona nie chce reki, która jej się podaje, czy naprawdę musi się całkowicie stoczyć by zrozumieć, ale .. czy ona wtedy zrozumie w ogóle jeszcze coś..gdy będzie za późno?
|
|
Coco |
|
Igorze...
mąż z kochanką oszukali mnie finansowo (sprowadzili za moimi plecami samochód) czy uda mi sie zagadkę rozwikłać? podział majatku?...
jeśli postaram sie o rozwód czy bedzie orzeczony na korzysć moją i dziecka i kiedy sie skończy...
z nową energią ktorą mi doradziłeś- zabieram sie za formalne sprawy:)
danusia31
|
|
|
Wieczorem będę odpowiadał na pytania.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |