| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czy słudzy diabła świadomie służą swemu władcy ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 300 |
|
Wielu jest ludzi, którzy na tym i na innych forach starajš się
w sposób mniej lub bardziej podstępny szerzyć fałsz, deprawację,
idee fałszywej wolnoci itp.
Załóżmy, że sprowadzili poprzez swojš pisaninę niejednego człowieka
na złš drogę. W ten sposób stajš się sługami szatana.
I tu pojawia się pytanie jak w temacie:
Czy słudzy diabła wiadomie służš swemu władcy ?
I dalej, czy jeli niewiadomie, to kara za te czyny będzie mniejsza, niż
gdyby czynili to w pełnej wiadomoci ?
|
|
|
Dziekuje bardzo. Teraz mi sie co już wyjasniło przynajmiej. To jak ustalę rosšdnš nazwę domeny to trzeba wykupić, sprawdzałem ostatnio pewne nazwy z tzw.Ksišg Magicznych i wszystko zajete zostalo już wczeniej - dobre. Tylko firmy się ni erozwinęły, cos im ni eposżło tak jak trzeba.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
Tak czy inaczej jeste Bogiem, tzn. jego częciš.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
nie pisz takich głupot darek bo dojde do wniosku że nie istnieje (kuszšca propozycja). Tyle że jak ja zniknę to i wy znikniecie bo jestecie tylko projekcjš mojej wyobrani, a tego nie moge wam zrobić, jestem zbyt miłosierny.
PS. zgadzam się, przesadziłem.
|
|
|
kepług ja naprawdę nie rozumiem czemu tak grzeszysz, to co piszesz to obraza, nie godna ust polaka-katolika, miej chociaż na uwadze że przyszedłe na wiat w ojczynie OJCA WSZYSTKICH POLAKÓW Jana Pawła II, więc daj sobie spokój z obrażaniem PRZEZ WSZYSTKICH AKCEPTOWANYCH wartoci chrzecijańskich, to co robisz to ciężki grzech!!!!
|
|
|
nie wiem jak ty ale moim ojce jest mietek. A rzeby dopełnić grozy to napisze że mój więtej pamięci (cuż za ironia :D) dziadek na jana pawła II wołał gorol i przepowiadał mu królowanie w piekle.
Tak się złożyło że zmarł w kilka dni po nim, byli z jednego rocznika, z jednej okolicy, spotkali się kiedy w krakowie i stało się co co dziadek zabrał do grobu, a za co wyklinał Karola Wojtyłe pod niebiosa. Nigdy nie powiedział za co, mówił ze za komunę (za jej obalenie), ja mu jednak nie wierzyłem
|
|
|
PS. wiem że to nie ufita, Ty mnie nie oszukasz (w odrużnieniu odemnie)
|
|
|
Aby zwrócić dyskusję na właciwe temu tematowi tory, powiem tak:
pan Żakowski dobrze pasuje do tematu. Tak, ten dziennikarzyna.
Dopiero co był w TV i kłócił się bezczelnie z p. Kurskim.
Ten Żakowski to dopiero ma zasługi u pana ciemnoci.
Czy on to robi wiadomie ?
Czy wie, komu służy naprawdę ?
|
|
|
a i chciałem koniecznie dodać że rydzyk to jest Bóg i władca on pozatym jest wielkim polakiem, większym niż JPII, piłsudski i Kociuszko! Powinni mu postawić posšg w Warszawie na miejscu pałacu kultury!
|
|
|
Opus Diaboli
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
POMNIK DLA RYDZYKA!!!! RYDZYK NA PREMIERA I PREZYDENTA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ufito znalazlem w starych watkach tekst o tym, ze nalezy Rydzykowi postawic pomnik. Ja proponuje, abys ten pomnik postawil za wlasne pieniadze. Moze wtedy bedziesz sie czul spelniony. Ja do tego grosza nie doloze Chocby dlatego, ze pracuje za granica i nie mam zamiaru placic na to g.......... z moich podatkow.
[%sig%]
|
|
|
Ja Pomniki z Bršzu Stawiam codzień w chołdzie. Myle że po więtach stanie największa moja budowla.
|
|
|
Musisz miec dobra przemiane materii. Ja jak widze to cale koscielno-polityczne zaklamanie to dostaje ciezkiego zatwardzenia.
[%sig%]
|
|
|
Beton ufita sie nie odzywa. Cale szczescie. Co taki wyznawca Rydzykowych teorii dziejow moze nam jeszcze madrego powiedziec.
[%sig%]
|
|
|
lepiej nie pytaj, niech już lepiej ufita zamilknie na wieki
|
|
|
on teraz pewnie slucha wyroczni Torunskiej ojca Rydzyka
[%sig%]
|
|