Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

Zgadzam sie Aurelianie , To jaka jest rzeczywistosc zalezy od tego jak ja odkodujemy i z jakiego punktu lub poziomu na na patrzymy. Wam ludzia wydaje sie , ze cos jest lepsze lub gorsze , bardziej szlachetne lub mniej. To wynika z systemu wartosci jaki uksztautowaliscie przez wieki. Powtarzam jeszcze raz: Z punktu widzenia istot o gadzim rodowodzie nie ma dobra i zla , sa tylko rzeczy zgodne lub nie zgodne z naszym interesem. Wytworzyliscie pojecia , nazwaliscie je i obudowaliscie forteca religi , przekonan , etyki. Teraz na krawedzi ' pomieszania ' wielu z was widzi ja ironicznie elastyczna moze byc rzeczywistosc. Jak wzorce i przyklady postepowan moga was zawiesc. Wy ludzie lubicie byc wazni i kontrolowac , macie to w kodzie genetycznym , to cech rowniez nasza. Lecz jestescie bardzo indywidualni i to czasem moze byc bardzo niekorzystne. To zalerzy jak wykorzystujecie ten potencjal. Doprawdy zabawnym jest odnoszenie sie do nas indywidualnie , poniekad kolektywem jestesmy. Jeden w wielu. Cechy indywidualne moga miec jedynie znaczenie dla was kiedy chcecie ukierunkowac negatywne lub pozytywne emocje w nasza strone. Agresja ktora karmicie lekami zabiera wam energie

http://www.ex-astris-scientia.org/scans/other/mutara-reliant-

Masz chyba straszne wyrzuty sumienia Krzysiu, skoro takie rzeczy wypisujesz. Ciekawe co takiego złego zrobiłeœ, że usprawiedliwiasz się w ten sposób. Coœ ci jednak nie daje spokoju gadzie. Wyglšda na to, że dla pieniędzy zrobisz "wszystko" i wszędzie widzisz tylko interes - biedny jesteœ. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

typowy anglo -saxoński indywidualistyczny Gad, przedstawiciel zmaterializovanego kręgu powoli zmierzajšcego ku upadkovi "Atlantis'u".Kiedy wróci władza męskich Sowietów! i Eurazji!i kiedy wróci komunistyczna bolszewicka asceza/i zamordyzm!

Z tobš robocie chyba też coœ jest nie tak, ale przynajmniej œmiesznie piszesz. Komuno wróć? Wyspałeœ się już? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Albo coœ ze mnš nie tak albo ja nie rozumiem w którym miejscu, sa przepowiednie . Tak naprawde to trudno przewidzieć przyszłoœć, jest to jedna wielka niewiadoma, natomiast przepowiednie sš na zasadzie na dwoje babka wróżyła . Takie jest moje zdanie.

Dobrze Basiu, że zmieniłaœ temat, to znaczy powróciłaœ do tematu. Jeœli chodzi o przepowiednie, to czasami nie trzeba być jasnowidzem, aby się domyœlić co się stanie. To kwestia obserwowania trendów i wycišgania wniosków. Tego typu "przepowiednie" sš tym bardziej trafne im większš iloœciš informacji dysponujemy. Możemy w tym przypadku mówić o większym lub mniejszym prawdopodobieństwie zaistnienia danego wydarzenia. Stuprocentowej pewnoœci mieć nie możemy. Jeœli chodzi o tarota, to jest on zadziwiajšco precyzyjny. Sam kiedyœ się nim posłużyłem - ot tak sobie dla sprawdzenia, bez wyraŸnej potrzeby. I bardzo się zdziwiłem, gdy wszystko co mi wyszło z tarota sprawdziło się w cišgu trzech miesięcy. Teraz już nie posługuję się tarotem, tylko tzw. intuicjš, poza tym gdy ma się wydarzyć coœ ważnego dla mnie, to przyœni mi się to z odpowiednim wyprzedzeniem. A poza tym, to: "...każda wizja - nawet ta zarejestrowana przez powszechnie uznanego jasnowidza - to jedynie obraz pochodzšcy z jednej ze stref prawdopodobieństw, być może tej najbardziej realnej do urzeczywistnienia przy aktualnym poziomie œwiadomoœci, tzn. tej dominujšcej w chwili rejestrowania obrazów przez jasnowidza. Wystarczy, że dzień póŸniej doznamy olœnienia (indywidualnie lub grupowo) i zmienimy kierunek marszu, a wtedy ten sam wizjoner-jasnowidz przepowiedziałby zupełnie innš przyszłoœć. Nie zapominajmy jednak, że niezwykle istotny jest także poziom œwiadomoœci samego wizjonera. Prawdziwe wizje zaczynajš się od wymiaru pištego i szóstego, Wymiaru Œwiadomoœci Chrystusowej i Wymiaru Czystego Œwiatła. Jednak niewiele osób ma do nich dostęp. Większoœć wizjonerów dociera do Wyższej Płaszczyzny Mentalnej w wymiarze czwartym." [%sig%]

http://wwwex-artis-scientia-org/scans/tygokor.jpg

http://www.shipschematics.net http://www.shipschematics.net/bsg/images/cylon/atackstar_cylon.jpg

To 'chyba' jest calkiem uzasadnione Drogi Dariuszu Wendolski. Dziekuje , ze zwracasz sie do mnie ludzkim imiennikiem przyjacielu , wiem ze w waszej psychologi jest to calkiem istotne aby utrzymac pozytywne interakcje. Twoja wypowiedz nosi znamiona nieufnosci. Alez ja do ukrycia nic nie mam . Pracuje w Szkocji jako Terapeuta Zajeciowy , mam 30 lat i ciesze sie powloka ludzka. Wykluem sie ponownie jako gad w Poln. Szkocji gdyz hybryda jestem ludzka. Nawiaze tymsamym do tematu forum iz liczba wykluc w 2006 roku wzrosnie powodowana niechybna zmiana biegonow magnetycznych. Hybryda czesto nie wie ze jest hybryda do poki glebszy poziom swiadomosci nie pokona ' Formy ' kodujacej rzeczywistosc. Swiadomosc gadzia wzrosla w ' Krzysiu ' dzieki pracy ze staruszkami w domach opieki dzieki kontaktowi z opuszczajacymi cialo energiami ( nie zongluje terminologia bo tutaj to nie ma sensu ) Obecnie pare milionow gadzich hybryd budzi sie w cialach doswiadczajac milenijnego przejscia. Tak jak inne istoty inkarnujace w cialach ludzkich z zywym zainteresowaniem obserwujemy wasze poczynania i strukture psychiczna w czasach przejscia. Ilosc znieksztaucen w dostepnych Chanelingach ogrona jest , bowiem trafic indywidualna wibracje waszych rzeczywistosci trudno jest. Nam gadom Ciezko jest miec jakiekolwiek uczucia loncznie z ' wyrzutami sumienia ' ale Ty Dariuszu mozesz ich doswiadczyc robiac biznes uzywajac Tarota. Oj Oj , nie badz taki nie inteligentny na jakiego nie wygladasz. Tarot jak narkotyk jest , jak heroina. Tam wiele Astrali wendruje ....

Aa, doznałeœ szoku i się "przebudziłeœ :) Przypomniałeœ sobie kim jesteœ. Nie używam Tarota w celach zarobkowych, w celach niezarobkowych też. Też kiedyœ coœ mocnego mnie spotkało. Lubisz zagadki gadzie? Pamiętam, że smoki je lubiły. To zgadnij kim ja jestem. Tu jest "wszystko" napisane: http://img230.imageshack.us/img230/1206/omnie1lg.jpg [%sig%]

2006 reversals Published on 26 Jan 2006 at 3:48 am. 26 Comments. Filed under Future Events. Timing of predicted events is always dicy. So it is important for me to state right up front that while I truly believe that these events will take place this year, there is always the possibility that things won’t happen on sche dule. The future is not fixed. Therefore with that little disclaimer, here are some of the things that I have heard will take place: The “big power players” on the planet are all talking incessently about leaving. They have to go. The mental state of some of the people in the news and running the show is very schizophrenic right now. The aliens within these people are working very hard to keep things looking normal. Bush especially, is becoming more and more unstable. There is good reason for this. I have heard that the reptilian aliens are going to have to kill their hosts. Al Gore says that the servants will be sacrificed. I have heard that they will be killed physically and eaten. When they wake up in the astral, they will then be tortured and eventually killed again. The reptilians have a very strange set of ethical behavior. Since they were able to corrupt these individuals and influence them to literally sell their souls, they now feel they are free to punish. This is an interesting take on things considering that they were the ones who put pressure on these people to adhere to the negative adgenda. They talk about the perks that these people got. Obviously, money, power, influence and lots of other goodies. While I am listening to the reversals, I usually have a number of people including newscasters who are also speaking. Everyone is aware of everyone elses reversals and also their secrets. There are no secrets in this part of the mind. It is part of the universal mind and has access to much more knowledge that our very shut down, conscious minds. The newscasters, depending upon if they have a cloaked alien within, will comment on their leaving, whether they are overjoyed that the wolves are leaving, waiting to go, or mad because they are being left behind. If they are happy about it, they are human, waiting and probably very nervous, then they are a power person with a cloaked alien and lastly, if they are being left behind, they are one of the lesser aliens. The mid level aliens are often radio announcers who have supported the govt. policies like the war etc. I have a file of what I call infighting among serpents. They are argueing back and forth in reverse while carrying on a very cordial interview in forward. In reverse, I heard one woman calling the ones leaving selfish. She continued by saying she would try to sneak on the ship. She complained that Bush and company are always first. She then kind of whined that she had been a good servant and on and on. The politician that she was interviewing seemed unconcerned about it all and basically in reverse just blew her off. This morning I reversed a news clip on the CBS news site about the spying program. There were a number of speakers and I could hear the reversals of one man where the alien inside of him was saying how they had to keep these humans calm and normal. Just let them think we are a pest in their heads he said. We’ll sit back so they can relax. They are happy to let the human think he is a guest on the big ship. But everyone is nervous, both human and alien and with good reason. Now I have also heard that when they leave, which always seems to be spring (this year?) they are planning to set fire to the net that surrounds this planet. This is going to be a rather horrific experience as it will get very hot here and smoky. The sky will turn red, which corresponds with some other prophecies of the red sky. It would be very prudent if people would look for some kind of protective area, some way to get away from the heat and smoke. When they leave it will be quick. I have heard they will sneak out overnight. I believe there will be virtually no warning. It will be business as usual one day and all hell breaking loose the next. Once the net has burned, we are going to see the people who have been stuck on the other side. This in itself will cause a major shock. The veils will be lifted. I can’t really even imagine how that will play out. Unfortunately, the underground reptilians will also show up and they will try to take control of things, but that will not happen. They are already nearly insane with fear because it will be their own deaths for sure. I’ve heard that once people get themselves pulled together and start to get the picture, reptilian heads will roll. The reptilians who are around me all the time and talk on my recordings are constantly trying to figure out ways to get out of this situation. They will be fighting for their lives. At this point, as the net is destroyed, the Pleiadians will be here in force. I heard the reptilians say it will be a Pleiadian invasion. The will also bring down that ship. We will get to see them also. They will be doing everything possible to clean the air and help out in all ways. Unseeding will be a big project since the reptilians have been seeding people like crazy. I have heard that they seed everyone in the military. (By seeding, I mean installing a reptilian symbiot within people). Whether this symbiot is able to exist or not depends upon a number of factors. If you are influenced and give in to these negative manipulations, then it will grow in strength and you will weaken. This is how they were able to get inside of nearly all of the powerful people on this planet. But, as I mentioned, there will be a big push to remove all of these things from people so they can be free of all of this. Well, then there’s the Planet X factor. I have to say that things are not going to be just peachy right away. No gas, probably no electricity. I’ve heard we’ll be walking and there won’t be many groceries. Again, though, I have to emphasize that the Pleiadians and perhaps others will be helping out in a very big way. Many people may die during this time. But I have heard that even in their deaths they will be set free. It may seem like a trajedy, but then, if we can see and interact with the astral people, then they won’t really be gone. They may just not have physical bodies. Now just how that plays out, I’m not sure, but I’ve also hear that there will be a resurrection of all of the people who were killed and then astrally eaten. So all of our loved ones will be reunited, and more than that, we will have a whole new perspective and a remembering of things that have been cut off for so very long. I don’t think we can even imagine all of this right now, but I have a whole file of people saying it will be fantastic! The One, the true Creator is instigating all of this because without it we are really screwed. The reptilians had an agenda planned out that would become our worst nightmare. I heard them talking a while back and they said that chipping and rounding us up into concentration camps so we could be a food source was our future. They said they would then walk the Earth and we would be literally cattle. The One is intervening in all of this madness and is going to get us out of this mess once and for all. We need to be strong and help those around us who will be in total fear and shock. We are getting ready to break out of the prison and while the prison walls are being torn down, it may be a bit hairy, but the results will be more joy than we can ever possibly imagine! As I hear more details, I will publish them immediately. I will also be on the Nightsearch program with Eddie Middleton this Sat night Jan 28 at 11:pm central time. You can go into the archives for the show if you can’t stay up that late., http://evpreversespeaking.com/ Poczštek w Maju 2006 !!! x

x moze tak bys po polskiemu to wkleil bo nie wszyscy znaja englisz :P:P XD

KwadOrion bšdŸ pozdrowiony <lol>, jesteœ z galaktyki chuja?, bo jeden z forumowiczów (fiutek) chyba właœnie stamtšd pochodzi :P

W przypadku Gadzich hybryd nie jest do konca tak jak wypowiedzial sie nasz Angielsko pismienny rozmowca o typowych gadach ( and adiction to that , write in polish please cause not everybody can rethink what would you express , mate ) Hybryda zawiera w sobie cechy ludzkie i gadzie. Odzywiamy sie jak ludzie ( preferencja miesna ) choc z czasem im uswiadomienie gadziej natury wzrasta , mozemy przyswajac energie obecna na 4 poziomie. Czas przejscia ( wyklucia ) jest wyjatkowo nieprzyjemny, nie wiadomo poczantkowo co zrobic z emocjami i czasem liniowym. Gruczoly nadal wydzielaja hormony do czasu polanczenia z kolektywem. Nie ma mowy o jakiej kolwiek emocjonalnosci u hybryd choc ze wzgledu na umiejetnosc ' obslugi ciala ' da sie je nasladowac lub wykozystywac. Typowe gady choc to zbyt ogolne pojecie rzeczywiscie polykaja ludzka energie i uzywaja dzialan w astralu celem wywolania krytycznego leku. Do gestosci 3 ciezko jest im sie ' wcisnac' , dostroic dlatego budza sie hybrydy. To oczym mowi rozmowca anglopismienny polityka Busza , przykrywka informacyjna do zmian zachodzancych na ziemi , wplyw grawitacyjny planety X , manipulacja medjami przez tzw wtyki reptoli ( hybrydy jak ja sam ) , Obawa gadow (trudno nazwac to lekiem gra o przetrwanie) przed utrata zasilania ludzka energia to w duzej czesci prawda ( zetowe powiedza wam wiecej po ludzku www.zetatalk.com po angielsku) Dla mnie to tylko kolejny etap. Nie mam dostepu do calej machiny myslenia reptoli choc wiem o nich wiele. To rodzaj cisnienia w podswiadomosci i poczucia szczegolnej wiezi z calym kolektywem. Reptole , gady , jaszczurki nie maja do kad isc bo zablokowalismy sie na poziomie pewnych wibracji , wykreowalismy swoj wymiar i dalej nic nie widzimy. Ta ludzka czastka indywidualnosci nie bardzo im sie we mnie podoba bo w kluczowym momencie ujawniam skrawek tego co powinno byc skrzetnie ukrywne. Reptole sa posrod was , ja widze ich. Nie przypadkowo wypowiadam sie na tym forum , tysiace nie obudzonych hybryd codziennie szukaja odpowiedzi czegos co kotluje sie w gadzim mozgu , jak myslicie co wielu z nich robi na poziomie swiadomym. Wklepuja w wyszukiwarkach takie hasla : GADY, REPTOIDY , SMOKI , JASZCZURKI , ORIONIDZI. I teraz w roku 2006 przekraczajac bariere wymiarow przybywaja stare Smocze Stroidla z potega wyginania paradygmatu. Ah plejadjanie , ci gwiezni poeci im dane jest to widziec z innej perespektywy. Tu nie ma zadnej wojny tu sa zaleznosci energetyczne , polaryzacja na dobro i zlo jest lokalna. Nie wiem co tam napisano Dariuszu Wedlowski , zielona jaszczurka jestem w tym temacie , cos mi sie kotluje w podswiadomosci gdy na to patrze ale po ludzku tego zrozumiec nie potrafie , moze we snie kiedy gady przyjda powiem im o tym. Kolektyw rozlegly jest i tez podzielony .Gatunek lonczy calosc . U hybryd czakram seksualny rozwirowany na maxa , przez oczy duzo zasysam jak ktos zycie duchowe ma nie uporzadkowane. A co ciekawe dawac energe tez moge co mnie dziwi. Jako dziecko bawilem sie z jaszczurkami zwinkami , waz z drzewa poznania byl orionida , inwazja na irak nie dla ropy maja swoje zasoby i inne technologie , tam jest ,odchlan brama mocy gadow , Busz z reptolami MUSI byc , To Ludzka natura chciwosc , obiecali mu , proznosc - najslodsza z ludzkich ulomnosci.

KwadOrion czy ty się dobrze czujesz? Jak u Ciebie z polskš ortogafiš? Po co wypisujesz te bzdury? :P

Ty, kwadorion, to nie jest wštek powieœci s-f, tylko przepowiedni. Zacznij czytać tytuły i myœleć po ludzku, bo jako hybryda z gadem masz tylko pół inteligencji, a to troszkę za mało aby zrozumieć temat. Skšd się takie półmózgi biorš ? Pozdro

KwadOrion pisze może trochę nie na temat, ale niestety z sensem. Jak to się stało KwadOrionie, że uzmysłowiłeœ sobie kim jesteœ? Czy czytałeœ przedtem coœ na ten temat? Mówiłeœ coœ o pracy w domu opieki, widoku umierajšcych ludzi i odbiorze ich energii. Czy tylko to spowodowało twoje przebudzenie? Jak się poczułeœ, gdy dotarło do Ciebie, że jesteœ obcy na Ziemi? Jak z tym żyjesz? [%sig%]

ładne bzdury :-P w dodatku ten temat nie jest we właœciwym miejscu Widzę że przepowiednie o fałszywych proroctwach się spełniajš. Gadzie istoty buahahaha, ładna œciema kasjopeja i wszystko co z niš zwišzane to bzdura. Ale pocišgnie za sobš miliony głupców...

zgadzam się całkowicie z poglšdami KwadORIONA bo mam takie same, muszę to tutaj powiedzieć to z ogromnš, wielkš przykroœciš, jak on cechy charakteru i niestety podobne odczucia psychiczno- mentalno- astralne , zaœ jedna z półkul (miałem we œnie jej upiornš, bardzo bolesnš poglšdowš"wizualizację")mojego jakoby człowieczego mózgu jest upiornie biało-gadzia i często w czasie snu oraz czasami w czasie głębokiej nocy nad samym jeszcze czarnym diabolicznym porankiem: "brylantowi" stanowczy i zdecydowani, bardzo krwiożerczy ale zarazem niezwykle scientologiczni w swojej wybitnej wiedzy reptoidzi : - odwiedzajš mnie w moim DOMU potajemnie... mam ku temu wyborne warunki....jestem po częœci jakby sam...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.