Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222

miłość - taka prawdziwa co nie daje spać. jak to można wytłumaczyć? wiem wiem temat troche z innej beczki, nie ale jest dużo rzeczy które trudno wyjaśnić, nie tylko problem (?) Boga, UFO i kosmosu

Hej ludziska miłości to tu brakuje, fajne 2 fronty burzowe Brat + Kobiety zanosi się na niezłą krócjatę... :) Kobiety są ok. tyle że czasem potrafią być arcy nieuprzejme, ja się zraziłem i do tej pory panny nie mam, wiem wiem to szczeniackie podejście, ale wierzę iż mnie uratuje przed zalewem hamstwa, a jak doznam oświecenia to już nawet nie będę pragnoł kobiety (mam nadzieję)... Nie to żebym miał ciężki uraz, to po prostu wybór, a jeśli oświecenie mi nie pomoże to poszukam kobiety w Tubecie, Chinach lub wezmę muzłumankę, iluminacja murowana... :))) A co do kobiet geniuszy to się zdarza, ale żadkooo, głównie przez to iż są kobiety przez męrzczyzn celowo niedoszkalane, no w końcy muszą sobie faceci coś zostawić by być potrzebni, bo inaczej jak na seksmisji, jajeczkiem o jajeczko i faceta już nie potrzeba... :) Samiec twój wróg... :) Może zostaniemy znaturalizowani... :) No i znowu Leto się zdołował pracą... :| A co do samej miłości to rozumiana tylko jako uczucie jest bardzo płytka, mołośc to też kwestia wyboru i o tym już nie raz pisałem... Pozdrawiam wszyskich Sew

Po co się stykać. Jesteśmy ludźmi z cholernie różnych środowisk. Założę się, że dyskusja na żywca wcale by się nie kleiła. NIe ma kobiet geniuszy i nie będzie. A Sew , jaką ścieżką podążasz w celu oświecenia ?

a skąd Ty jestes taki pewien tego?wiesz myślisz się co do tych kobiet geniuszy. nie masz racji i nie będziesz miał jej w tej sprawie.

Hmm... jest bardzo wiele kobiet geniuszy. Tak samo jak wielu jest facetów geniuszy. Jeśli patrzeć na wyniki liczbowe wyjdzie, że facetów wielkich odkrywców jest więcej, ale wynika to ze znikomej roli jaką odgrywała kobieta w dawnych czasach. natomiast nie wyklucza to w zadnym stopniu tego, że po jednej jak i po drugiej stronie są geniusze. Tylko niedouczeni nie wiedzą, że natura jest sprawiedliwa i równa. I wyrównuje starty. na każdą kobietę bez talentów przypada jedna kobiet geniusz. I już :) Leto trzymaj się !!! :) Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

Swoją ścieżką Winter, i nie mam idoli do których chcę się upodobnić, a z chistorij wyciągam naukę na przyszłość, nie wiążę się z przeszłością emocjonalnie...

kleiła by się i to bardzo.przeciez na żywo nie byłbyś arogancki.no tylko byłby problem z terminem i jesteśmy chyba dosyć zroznicowani wiekowo.

Hmm... chyba? Hmm... :)

Witam Wszystkich!!!!! Jestem Tu nowy wiec wszystkich tu bedących pozdrawiam, nie wiem co jeszcze powinienem napisać bo przyznam sie szczerze że pierwszy raz dołaczyłem do forum. Tak sobie czytam co tu wypisujecie i szczegolnie rzucił mi sie w oczy pewien osobnik Winter... tak się zastanawiałem skąd u niego takie pode3jscie, pozwole sobie na włozenie kilku cycatów tegoż osobnika, z tego co mówi bliżej mu do maszyny niż człowieka wieć nazwijmy go "numeroUNO".... numeroUNO- "Moim zdaniem miłóść jest tylko i wyłącznie chemiczną reakcją wydzielaną przez organizm w celu podtrzymania gatunku." - brzmi to tak że rzeczywiście zaczne myslec że to schyłek ery panowania człowieka...ta odpowiedz jest tak odhumanizowana ze mam wrażenie ze zgenerował ja automat....chyba coś w tym jest.. numeroUNO- "Nie ma żadnej "duchowości" w miłości i należy miłóść ignorować i zwalczać. Wiem , że to trudne ALE , ten potwór odrywa cię od twoich planów , od pracy w Stanach , od wyjazdu. Wiąże cię. A najgorsze , że kobiety wszystkie są takie same - głupie i jednakowe" - ta część wywodu mnie tylko utwierdziła w tym ze to automat...zauważcie jak są konstruowane programy czy automaty produkcyjne...nie wykonuja niczego zbednego ( jedynym wyjątkiem jest windows czyzby ewoluował....numero uno uważaj rożnie ci konkurencja) tylko i wyłacznie wykonuja czynności które doprowadzą do osiagniecia celu...człowiek jesty inny potrafi sobie wyobrazic że nie ma np grawitacji....maszyna nie... numeroUNO - "Ale czas na wyjazd do Indii jeszcze mi został " nie jedź do Indii tam szanuja kobiety....ba nawet je uważaja za bardzo inteligentne istoty...okrótnie byś sie zawiódł bedąć tam....ba powiem wiecej mogli by Ci obic Twoja facjatkę ( zastanawiam sie skoro uprawiasz sex tylko i wyłacznie w celu prokreacyjnym, bo jak napisałes kobiety do tego słuza, to kórka wodna masz mase pryszczy...feee...ale to brzydliwe...) numeroUNO - "że kobiety wszystkie są takie same - głupie i jednakowe." jeszcze raz to cytuję....ale chce Ci zadać pytanie...a Twoja matka rozumie że tez sie do tego zalicza?...rozumię że jak ja widzisz to witasz ja tak "Witaj matko ty głupia i jednakowa kobieto"... wiec skoro kobiety sa tylko dla prokreacji mogłbys ze powiem brzydko zapłodnić swoja ...... nie napiszę kogo ale ty wiesz....to obrzydliwe....rzeczywiscie jesteś automatem...chora utopia... numeroUNO - "dzięki monogami trzyma się społeczeństwo. Kolejna pułapka natury" tak dla twojej wiadomosci ( wybacz ze zwrotów grzecznosciowych nie pisze z dużej literki ale jesteś automatem wiec ci bez roznicy) poligamia jest naturalna.....a monogamia to wynalazek cywilizacji....ale skoro przy tym watku jesteśmy ....to tez tu mam ci cos do powiedzenia....wiesz czemu stales automacikiem to ci powiem..... jak wiesz naturalny poped samca jest ku temu aby zaplodnic jak najwieksza liczbe samic aby przekazac geny..... a samica podswiadomie szuka samca ktyory da jej jak nalepsze i najsilniejsze geny wiadommo aby potomstwo moglo przetrwac i byc silne.....ty automaciku nie nawidzisz kobiet...z bardzo prozaicznej przyczyny...twoje geny najprawdopodobniej sa bardzo slabe i zadna samica nie pozwoli ci sie do siebie zblizyc...i jeszcze te twoje zachciewajki na facjacie...feeeee numeroUNO - "Pomyslcie jakie możliwości dałoby nam jej ignorowanie , zwalczanie. bylibyśmy jako bogowie"... jak byś był przeciwko naturz...tak jak zreszta jesteś...szczegolnie przeciwko kobietą....nie byłbyś bogiem.... tylko chłopcem onanista...to proste.... Muszę na dzis analize tego osobnika zakonczyć, bo niestety musze wyjsc z sieci...facet mnie strasznie wkurzył wiec dlatego po nim jade widac ze osobnik tam gdzie go poczytałem i sie pojawił ma spora wiedze... chyle czoło....ale z drugiej strony czy ktoś jest w stanie powiedzieć ze encyklopedia pwn ma najwyższy iloraz inteligencji... mam nadzieję ze nikogo poza numeroUNO nie uraziłem....zapraszam do polemiki szczegolnie numero uno...jak mnie nie zagryziecie to jutro sobie pozwole kilka innych jego wypowiedzi zacytowac....tymczasem pozdrawiam i znikam [%sig%]

Left. Witaj i poczytaj nie tylko Jego posty :) Tutaj można się na serio bardzo wielu "ciekawych" < :D :D :D :D :D :D > rzeczy dowiedzieć :D :D :D :D :D I mamy podobne poglądy co do wypowiedzi Wintera :) :D Witamy w klubie pod hasłem: "Reszta Świata, prócz Wintera" Bo reszta świata Go nie popiera... Chyba, że znajdzie sie inny wyjątek. Ale nowych ludziów dzisiaj przyszło :D :D :D I bardzo dobrze. Oby wśród nich był chociaż jeden realista a przy okazji optymista... Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Leftfield "Witam Wszystkich!!!!!" Witam cię leftfield , cieszę się z twego przybycia i zangażowania w pisaniu postów. Kolejny inteligentny dyskutant. Dzięki temu robi się coraz ciekawiej. "Tak sobie czytam co tu wypisujecie i szczegolnie rzucił mi sie w oczy pewien osobnik Winter... tak się zastanawiałem skąd u niego takie pode3jscie" No , skąd ? Z empirycznego doświadczenia. Jestem za otwartym manifestowaniem swoich doświadczeń i przeżyć. Lepsze to niż oszukiwanie się , było hu**o , ale mówię , że było świetnie ! " tego co mówi bliżej mu do maszyny niż człowieka wieć nazwijmy go "numeroUNO"...." Trochę mnie zniesmaczyłeś.Co prawda, biliżej mi do maszyny i to już oddaje moja ksywa - kojarzy się z chłodem. Moja psychika zdąża na północ , gdzie biel , samotność i zimno zlewają się w jedno. To moje ścieżka rozwoju duchowego. Wolałbym być nazwywany , tak jak się wpiuję. "umeroUNO- "Moim zdaniem miłóść jest tylko i wyłącznie chemiczną reakcją wydzielaną przez organizm w celu podtrzymania gatunku." - brzmi to tak że rzeczywiście zaczne myslec że to schyłek ery panowania człowieka...ta odpowiedz jest tak odhumanizowana ze mam wrażenie ze zgenerował ja automat....chyba coś w tym jest.." MOże niekonuiecznie automat , a nadczłowiek nie rozumujący kutasem a rozumem. Podejście wykorzystujące tylko i wyłącznie rozum. Odhumanizowana - hmmm, dzięki. To mi schlebia. Ludzkość to brud. "ta część wywodu mnie tylko utwierdziła w tym ze to automat...zauważcie jak są konstruowane programy czy automaty produkcyjne...nie wykonuja niczego zbednego ( jedynym wyjątkiem jest windows czyzby ewoluował....numero uno uważaj rożnie ci konkurencja) tylko i wyłacznie wykonuja czynności które doprowadzą do osiagniecia celu" No ,dzięki. jednym słowem , nie tracę czasu. Znowu mi schlebiasz. Jednak nie jestm tak doskonały jak mówisz. Czy automat to nie wzór do naśladowania ? ; ) "człowiek jesty inny potrafi sobie wyobrazic że nie ma np grawitacji....maszyna nie..." Ech, szkoda , że nie zapoznałeś się z moimi wcześniejszymi wywodami. Nie tylko twierdzę , że nie ma grawitacji ,ale także , że ziemia jest płaska. " nie jedź do Indii tam szanuja kobiety....ba nawet je uważaja za bardzo inteligentne istoty...okrótnie byś sie zawiódł bedąć tam...." Indie sią duuuuże , zależy gdzie. Są miejsca gdzie nie ma kobiet. Pomyśl gdzie. "....ba powiem wiecej mogli by Ci obic Twoja facjatkę ( zastanawiam sie skoro uprawiasz sex tylko i wyłacznie w celu prokreacyjnym, bo jak napisałes kobiety do tego słuza, to kórka wodna masz mase pryszczy...feee...ale to brzydliwe...)" Haha , zawsze istnieje takie ryzyko ,trza się z tym liczyć. ALe mówiąc o pryszczach - nie trafiłeś. : ) "wiec skoro kobiety sa tylko dla prokreacji mogłbys ze powiem brzydko zapłodnić swoja ...... nie napiszę kogo ale ty wiesz....to obrzydliwe....rzeczywiscie jesteś automatem...chora utopia..." NIe anpisałem , że są TYLKO do prokreacji. Tu twój duży błąd. "tak dla twojej wiadomosci ( wybacz ze zwrotów grzecznosciowych nie pisze z dużej literki ale jesteś automatem wiec ci bez roznicy) poligamia jest naturalna.....a monogamia to wynalazek cywilizacji....ale skoro przy tym watku jesteśmy ..." MOnogamia zaprogramowana jest naturalnie. Wszystko ,aby społeczeństwo trzynao się w ryzach. Co prawda istnieje naturalny popęd ,ale też jest coś takiego jak naturalna monogamia. Jestem pewnien. Gdzieś o tym czytałem; ) "ty automaciku nie nawidzisz kobiet...z bardzo prozaicznej przyczyny...twoje geny najprawdopodobniej sa bardzo slabe i zadna samica nie pozwoli ci sie do siebie zblizyc...i jeszcze te twoje zachciewajki na facjacie...feeeee" NIe tu tkwi przyczyna - to ja nie zbliżę się do samicy (sic!) : ) "jak byś był przeciwko naturz...tak jak zreszta jesteś...szczegolnie przeciwko kobietą....nie byłbyś bogiem.... tylko chłopcem onanista...to proste" Ciewkawe , że tylko takie możliwości widzisz. Organizm potrafi przestać produkować nasienie. Zdarzało się to szczegółnie podczas długoletnich pobytów mnichów w klasztorach i kontemplacji. Nawet katolickich zakonach ! "Muszę na dzis analize tego osobnika zakonczyć, bo niestety musze wyjsc z sieci...facet mnie strasznie wkurzył wiec dlatego po nim jade " Niegrzeczny jednak jesteś. Jedź , ale ostrożnie. "mam nadzieję ze nikogo poza numeroUNO nie uraziłem....zapraszam do polemiki szczegolnie numero uno...jak mnie nie zagryziecie to jutro sobie pozwole kilka innych jego wypowiedzi zacytowac....tymczasem pozdrawiam i znikam" Też czekam na cytaty. Pozdrawiam również.

oj Winter Winter Twoje wypowiedzi sa naprawde obrzydliwe.Wiesz aż brak mi słów do tego co mówisz.Chyba żadna samica się do Ciebie nie zbliży bo jezeli na świecie byłoby więcej takich Winterków jak TY to czkała by ludzi zagłada. Więc idź sobie to tego klasztoru i lepiej nie mów mnicha o swoich poglądach bo jeszcze zostaniesz wykastrowany a tego chyba bys nie przeżył. Leftfield nie ma się co kłócić z Winterem bo on ma ograniczone poglady na ten temat i chyba ich nie zmieni :)

"Leftfield nie ma się co kłócić z Winterem bo on ma ograniczone poglady na ten temat i chyba ich nie zmieni :)" ehem bez urazy ale po pierwsze, zdaje mi się, że już słyszalem na tym forum takie texty nie raz a po drguie to kto to mówi, bo Winter nie wytyka palcem i nie mówi " ale jestes glupi" (itp) szerokiej drogi wiec zycze

Wiesz może Ciebie poglądy Wintera nie denerwują bo nie sa skierowane do Ciebie. Mnie one draznią.

Dziękuję Chaos Theory'emu za bezstronny osąd. Tak bardzo jest potrzebny w chwilach nagonki na inaczej myślących , samodzielnie myślących. Leftfield to chłopak alfy - to do informacji wszystkich. Kilanaście postów wyżej pokonałem go rzeczowym postem na który nie raczył odpowiedzieć.

Chlopak czy nie ale wypowiedzieć się chyba może. To nie jest nagonka tylko rozmowa a raczej kłótnia ktora się nigdy nie skończy bo ani Ty mnie nie przekonasz ani ja Ciebie.TY o swoich przeżyciach nie zapomnisz i będziesz zły z nienawiścia do kobiet. Twój wybór i Twoje życie.

Ty jesteś chory winter... Nie rozsiewaj bzdurnych plotek, to nie gazeta Skandale... to że pokonałes Lefta, jest tylko twoim durnym zdaniem. Do wiadomości wszystkich - Left to nie mój chłopak, a Winter sie nudzi u siebie na wsi i dedukuje az mu się ostatnia komórka pali... leftfield, pozdrawiam Cie... [%sig%]

A Alfa mówi ,że jestem ze wsi łeeeeeeeeeeeee !!!

NDP...fajnie że chcesz mnie wysfatac ale sie juz powtarzasz idż do hitlerka tam złozyłem riposte...niechce mi sie drugi raz tego pisac...no chyba NDP ze ci sie jakis plik zawiesil dlatego to wszedzie powtarzasz...zrob sobie twardy reset..... [%sig%]

Winter... ostatnio napisałem w Twojej obronie post... ale chyba zmienię zaniedługo zdanie i zamiast NDP nazwę Cię KOK < kombajnem od kamieni > Bo niedość że robisz/mówisz bzdury to jeszcze nawet one Ci nie wychodzą... Alfo :D :D :D :D Świtnie zauważyłaś że to nie gazeta "Skandale" :D :D :D :D Uśmiałem się przy tym :D :D :D :D :D :D :D :D Pozdrawiam :D :D :D :D Trzymajcie się cieplutko :D :D :D :D

To jest obronny post : "dowiedzieć :D :D :D :D :D I mamy podobne poglądy co do wypowiedzi Wintera :) :D Witamy w klubie pod hasłem: "Reszta Świata, prócz Wintera" Bo reszta świata Go nie popiera... Chyba, że znajdzie sie inny wyjątek. " Ty judaszu...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 222
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.