Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozegnanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205

Moi kochani!!! Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-) Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata. Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM. Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-) Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami. 3majcie sie

Czołem Panowie, ja to nazywam "nadawaniem na tej samej fali". Czasami tak się dzieje, że osoby które sie nie znajš, wewnętrznie odczuwajš chęć porozmawiania o tym samym. Mnie sie to często zdarza. Mówi się, że czlowiek ma coœtamcoœtam wypisane na twarzy, być może, ale czasami wystarczy gest, słowo, spojrzenie w oczy i dostrajasz się do danej osoby - badŸ ona do Ciebie. Ja się nad tym nie zastanawiałem zbyt głeboko. Alt wiem, że to miłe i mnie to wytarczy. Ale - Edward - to co napisałeœ jest bardzo ciekawe i już nad tym myœlę. Haghi, ja jestem pełen podziwu Ozzie, Black Sabath, no, no widzę, że jesteœ wierny starym dobrym tradycjom. Ja ich słucham od poczštku ich istnienia, jestem już dziadkiem, ale metal rajcuje mnie do tej pory. W zeszłym roku moja 20-letnia córka ubrała mnie w glany i zawiozła na metalmanię, ludzie!! ale sie ubawiłem. I jakież było moje zdziwienie, kiedy dotarło do mnie, że nie jestem jedynym leciwym kolesiem w tym towarzystwie :D Moim ulubionym zespołem jest Hallowin (nie ujmujšc nic np. Iron Maiden), ela brzmienie dwóch gitar grajšcych w dwógłosie w interwale tercji.....mmmmmmm........rarytas. Tu się zgadzam z tobš Haghi - kocham te gitary. Pozdrawiam, napiszę jeszcze dziœ. MareM. PS. sorki za błedy, baaaaardzo mi œpieszno :D

Ale mam refleks.......:D:D:D

Nie ma jak to dobry riff gitarowy:) Zapomnialem dodac, ze lubie rowniez posluchac Apocalyptiki, czy nawe Gregorians. W tym drugim powala mnie ich interpretacja rockowych ballad. Nio a szczegolnie utworek "Nothing else matters" czy "Winds of change". Uczta dla ucha:) Klasyka rocka jest u mnie na pierwszym miejscu, bo to od tego sie wszystko zaczęło.To 'oni' wykreowali dzisiejsze style stad mamy mieszanke hip hopu w hitarach np Korn, Limp Bizkit, czy tez tak znienawidzony przezemnie lov metal (Him) i pop metal (Evanescence, Bon Jovi)<- te nazwy tego rodz muzy sa moje. Tzn ja tak to nazwalem, bo nie umialem wytrzymac gdy recendenci pisali o w/w kapelach, ze graja rocka itp

Wiesz do jakich wniosków doszłam, Edziu???? Kilka alter ego=straszna upierdliwoœć Co Ty wiesz o miłoœci, szczególnie młodzieńczej, skoro pewnie masz z 50 lat?! To samo mogę powiedzieć o Tobie: za szybkie wnioski, za szybkie oceny, za szybki krytycyzm <jak to zgrabnie okreœliłeœ-co nagle to po dlable!> Eee, i co to znaczy, że Haghi ma zrewanš, albo nienastrojonš strunę?

"Eee, i co to znaczy, że Haghi ma zrewanš, albo nienastrojonš strunę?"- nio wlasnie tez sie zastanawiam

Hmm... Znajšc Edzia, to coœ strasznie mšrdego, górnolotnego i w ogóle gites ziom :/

Arwenko-Musze CIE zmartwić.Niestety w tym przypadku - PAMIĘTA WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ. A jak już coœ czytasz to staraj się nie wkładać własnych myœli do tego co czytasz. Lecz czytaj co myœli autor.!! Ale widze że z CIEBIE to taka Zosia samosia.Ale coœ mi pachnie że jak doroœniesz to CI to serduszko z tarczy spadnie. A żebyœ wiedziała że na kobietach się znam,to podam CI kategorie na które WAS Kobiety dziele. 1)Dzwon Zygmunta (14-25 lat)-bije- TEN - TEN - TEN. 2)Dzwon Koœcielny (26-35 lat)-bije- Ten alboten - Ten alboten -Ten alboten. 3)Mały Dzwoneczek (36-....lat)-bije- tenalboten-bylebybył tenalboten-bylebybył. To jak się przekonałem BAAAAAARDZO trafne ja to wiem A TY się dowiesz. [%sig%]

Może :) Ale najlepiej by było, jakbyœmy się oboje nie wymšdrzali :) Być może popełniam błędy, ale w końcu się dopiero uczę. Może póŸniej pożałuję, ale muszę poczuć ten smak! Niesety, zmartwię Cię, takich jak ja jest duuuuużo więcej :)

błędy???

Haghi, nie umiem przewidzieć, czy dobrze robię. A może jednak Ÿle? To jest wielka niewiadoma. Dlatego warto zaryzykować :)

Ja to wiem mnie niemusisz obiawiać prawd oczywistych . A wymšdrzam się bo taki już jestem ( od niedawna szczególnie:( )a TY jak tego nielubisz to hmm. Masz możnoœć pomijać. [%sig%]

Mam możnoœć i moralny przymus. Ale to nie jest miłe.

Arwenko jeszcze do Ciebie nie DOTARŁO?? W raju nie żyjesz -niebędzie CI tak dobrze jak sobie tego życzysz.:P [%sig%]

EDZIU, dotarło doskonale, nie musisz robić ze mnie naiwnej nastolaty, bo uzmysławiam Ci szanownie, że niš nie jestem. I jestem po wielu przejœciach, o których nie iwesz i nie życzę sobie, żebyœ mnie tak oceniał. Akurat to, że życie ni jest bajkš, dobrze wiem. Nawet nie przypuszczasz jak bardzo.

Błędy błędami ale czasami te błędy nie sš błędami rozumiecie?

Błędy błędami ale czasami te błędy nie sš błędami rozumiecie?

Ja rozumiem. Ale niektóre osoby niebardzo :/

nio nie o to mi chodzi, ale czy dla ciebie to błšd???

Nie, nie jest to błšd. Ale pan E. skłonił mnie do rozpatrzenia wszystkich aspektów. Ale już więcej nie popełnię tego błędu i nie będę się sugerowała jego słowami. Nie warto.

Nie musisz patrzec na innych. Patrz na nas
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.