| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pozegnanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
|
Moi kochani!!!
Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-)
Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata.
Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM.
Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-)
Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami.
3majcie sie
|
|
|
Czołem Panowie, ja to nazywam "nadawaniem na tej samej fali". Czasami tak się dzieje, że osoby które sie nie znajš, wewnętrznie odczuwajš chęć porozmawiania o tym samym. Mnie sie to często zdarza. Mówi się, że czlowiek ma cotamcotam wypisane na twarzy, być może, ale czasami wystarczy gest, słowo, spojrzenie w oczy i dostrajasz się do danej osoby - bad ona do Ciebie. Ja się nad tym nie zastanawiałem zbyt głeboko. Alt wiem, że to miłe i mnie to wytarczy.
Ale - Edward - to co napisałe jest bardzo ciekawe i już nad tym mylę.
Haghi, ja jestem pełen podziwu Ozzie, Black Sabath, no, no widzę, że jeste wierny starym dobrym tradycjom. Ja ich słucham od poczštku ich istnienia, jestem już dziadkiem, ale metal rajcuje mnie do tej pory. W zeszłym roku moja 20-letnia córka ubrała mnie w glany i zawiozła na metalmanię, ludzie!! ale sie ubawiłem. I jakież było moje zdziwienie, kiedy dotarło do mnie, że nie jestem jedynym leciwym kolesiem w tym towarzystwie :D Moim ulubionym zespołem jest Hallowin (nie ujmujšc nic np. Iron Maiden), ela brzmienie dwóch gitar grajšcych w dwógłosie w interwale tercji.....mmmmmmm........rarytas. Tu się zgadzam z tobš Haghi - kocham te gitary.
Pozdrawiam, napiszę jeszcze dzi. MareM.
PS. sorki za błedy, baaaaardzo mi pieszno :D
|
|
|
Nie ma jak to dobry riff gitarowy:)
Zapomnialem dodac, ze lubie rowniez posluchac Apocalyptiki, czy nawe Gregorians. W tym drugim powala mnie ich interpretacja rockowych ballad. Nio a szczegolnie utworek "Nothing else matters" czy "Winds of change". Uczta dla ucha:)
Klasyka rocka jest u mnie na pierwszym miejscu, bo to od tego sie wszystko zaczęło.To 'oni' wykreowali dzisiejsze style stad mamy mieszanke hip hopu w hitarach np Korn, Limp Bizkit, czy tez tak znienawidzony przezemnie lov metal (Him) i pop metal (Evanescence, Bon Jovi)<- te nazwy tego rodz muzy sa moje. Tzn ja tak to nazwalem, bo nie umialem wytrzymac gdy recendenci pisali o w/w kapelach, ze graja rocka itp
|
|
|
Wiesz do jakich wniosków doszłam, Edziu????
Kilka alter ego=straszna upierdliwoć
Co Ty wiesz o miłoci, szczególnie młodzieńczej, skoro pewnie masz z 50 lat?! To samo mogę powiedzieć o Tobie:
za szybkie wnioski, za szybkie oceny, za szybki krytycyzm <jak to zgrabnie okreliłe-co nagle to po dlable!>
Eee, i co to znaczy, że Haghi ma zrewanš, albo nienastrojonš strunę?
|
|
|
"Eee, i co to znaczy, że Haghi ma zrewanš, albo nienastrojonš strunę?"- nio wlasnie tez sie zastanawiam
|
|
|
Hmm... Znajšc Edzia, to co strasznie mšrdego, górnolotnego i w ogóle gites ziom :/
|
|
|
Arwenko-Musze CIE zmartwić.Niestety w tym przypadku -
PAMIĘTA WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ.
A jak już co czytasz to staraj się nie wkładać własnych myli do tego co czytasz.
Lecz czytaj co myli autor.!! Ale widze że z CIEBIE to taka Zosia samosia.Ale co mi pachnie że jak doroniesz to CI to serduszko z tarczy spadnie. A żeby wiedziała że na kobietach się znam,to podam CI kategorie na które WAS Kobiety dziele.
1)Dzwon Zygmunta (14-25 lat)-bije- TEN - TEN - TEN.
2)Dzwon Kocielny (26-35 lat)-bije- Ten alboten - Ten alboten -Ten alboten.
3)Mały Dzwoneczek (36-....lat)-bije- tenalboten-bylebybył tenalboten-bylebybył.
To jak się przekonałem BAAAAAARDZO trafne ja to wiem A TY się dowiesz.
[%sig%]
|
|
|
Może :) Ale najlepiej by było, jakbymy się oboje nie wymšdrzali :)
Być może popełniam błędy, ale w końcu się dopiero uczę. Może póniej pożałuję, ale muszę poczuć ten smak! Niesety, zmartwię Cię, takich jak ja jest duuuuużo więcej :)
|
|
|
Haghi, nie umiem przewidzieć, czy dobrze robię. A może jednak le? To jest wielka niewiadoma. Dlatego warto zaryzykować :)
|
|
|
Ja to wiem mnie niemusisz obiawiać prawd oczywistych .
A wymšdrzam się bo taki już jestem ( od niedawna szczególnie:( )a TY jak tego nielubisz to hmm.
Masz możnoć pomijać.
[%sig%]
|
|
|
Arwenko jeszcze do Ciebie nie DOTARŁO??
W raju nie żyjesz -niebędzie CI tak dobrze jak sobie tego życzysz.:P
[%sig%]
|
|
|
EDZIU, dotarło doskonale, nie musisz robić ze mnie naiwnej nastolaty, bo uzmysławiam Ci szanownie, że niš nie jestem. I jestem po wielu przejciach, o których nie iwesz i nie życzę sobie, żeby mnie tak oceniał.
Akurat to, że życie ni jest bajkš, dobrze wiem. Nawet nie przypuszczasz jak bardzo.
|
|
|
Błędy błędami ale czasami te błędy nie sš błędami
rozumiecie?
|
|
|
Błędy błędami ale czasami te błędy nie sš błędami
rozumiecie?
|
|
|
Nie, nie jest to błšd. Ale pan E. skłonił mnie do rozpatrzenia wszystkich aspektów. Ale już więcej nie popełnię tego błędu i nie będę się sugerowała jego słowami. Nie warto.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |